Paytor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μια ερώτηση. Εχω Windows XP Professional English και θέλω να κάνω επιδιόρθωση (repair installation) αλλα το cd το έχω χάσει. Γίνεται να κάνω επιδιόρθωση με ένα cd το οποίο περιέχει τα Windows XP Professional αλλα τα Ελληνικά????? Πιστεύω πως όχι αλλα ηθελα να ρωτήσω να είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ!
TechFind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ΑΝν κάνεις δοκιμή κατά πάσα πιθανότητα θα έχει επιτυχία : Στην πρώτη οθόνη διαλέγεις setup (ENTER), στη δεύτερη πατάς F8 και στην τρίτη πατάς repair ®. Τελικά γράφεις το κλειδί του ελληνικού. Αν δεν πετύχει, δεν συμβαίνει τίποτα, επανέρχεσαι στο προηγούμενο.
Paytor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μαλιστα. Οταν λες επανέρχομαι στο παλιό τι εννοείς? Αν δεν πιάσει η επιδιόρθωση αυτόματα επανέρχομαι στο παλιό?.... η με κάποια επιλογή που πρέπει να πατήσω εγώ. Δεν πιστεύω να έχω κανένα αλλο πρόβλημα οταν θα κάνω επιδιόρθωση όπως μπλέ οθόνη η κάτι τέτοιο??? Ευχαριστώ!
TechFind Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Όσες φορές το έκανα (πολλές φορές repair-install) πέτυχε εκτός από μία (δύσκολο chipshet AMD,στην ουσία ήταν μεταφορά του δίσκου σε άλλον υπολογιστή), σ'αυτή τη μία φορά δεν υπήρχε δρόμος επιστροφής. Tο repair-install δεν γινόταν πάντα με το CD του κατόχου, αρκετές φορές έβαζα όποιο βρισκόταν. Δηλαδή αν ολοκληρωθεί η αντιγραφή των αρχείων τότε δεν γυρίζεις πίσω, αλλά για να έχει φτάσει εκεί, έχει αναγνωρίσει αποδεκτή έκδοση γιά να κάνει repair-install. Οπωσδήποτε πάντα χρειάζεται ένα backup, κατά προτίμηση image.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.