S1lv3RSurf3R Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα σας. Έχω από τη forthnet το εν λόγω Router αλλά λόγω μετακόμισης θέλω να το αξιοποιήσω σε ISDN γραμμή. Αρχικό firmware ήταν το V3.10B01T02.EU-A.20070924. Θεωρώ πως γίνεται με αλλαγή του firmware με αυτό του 684T (το αντίστοιχο annex αλλά ως τώρα είχα 2 άκαρπες προσπάθεις δοκιμάζοντας 2 διαφορετικές εκδόσεις firmware (το firmware update γινόταν μέσω της αντίστοιχης επιλογής του web interface). Και στις 2 περιπτώσεις το router κόλλαγε στο reboot μετά το countdown των 120 δευτερολέπτων. (το είχα αφήσει 5 λεπτά και τπτ κολλημένο στο 0 secons χωρίς reboot) και στις 2 αποτυχημένες περιπτώσεις δεν μπορούσα να μπω στο web interface και δε γινόταν τπτ. Ειδικά μετά την πρώτη φορά κατάφερα με πολύ δυσκολία να βρω το σωστό τρόπο επαναφοράς του router σε αρχικές ρυθμίσεις (νομίζω απλά έχω 1 λίγο παλαιότερο firmware) - ευχαριστώ το χρήστη sgavros που είχε post-άρει εδώ το σωστό τρόπο. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει επιτυχώς τη διαδικασία μετατροπής από Annex A σε Annex B και αν μπορεί να υποδείξει το σωστό firmware (έκδοση) του 684T προς χρήση. Σας ευχαριστώ.
tsakonas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Σε μερικα ρουτερ γινεται... αφου δοκιμασες και δεν το δεχεται το ρουτερ...μαλλον δεν γινεται... Σε γενικες γραμμες, τα ενσωματωμενα μοντεμ (ANNEX A/B) ειναι διαφορετικα.
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 οσο ξερω δεν γινετε.καλα που δεν σου εμεινε το ρουτερ και δεν σου χαλασε.σε πολλα ρουτερ αμα περαστει λαθος firmware καπουτ .καποια αλλα ευτυχως δεν σε αφηνουν.
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Βασικά κατάφερα να βρω διαδικασία επαναφοράς μέσω του adslgr.com (ο sgavyros που λέω..το thread είναι c/p από εκεί) κάποιοι λένε έχουν κάνει τη μετατροπή..κανείς δε λέει όμως ούτε firmware που χρησιμοποίησε ούτε τπτ, οπότε ούτε τα παίρνω στα σοβαρά.. σκέφτομαι να κάνω downgrade σε έκδοση v3.00 αντί για 3.10 και μετά να δοκιμάσω αν και η λογική μου λέει πως δεν έχει νόημα.. επίσης έλεγα να δοκιμάσω το routertech firmware αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν τελικά θα το μετατρέψω σε σωστή έκδοση annexb.. τέσπα.. στο ψάξιμο ακόμη
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 η ολα η τιποτα.η θα πετυχει η θα μεινεις χωρις ρουτερ
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 ευτυχώς το chipset χρήσης είναι σκυλί και επαναφέρεται σχεδόν με οποιοδήποτε τρόπο. τέσπα.. παρακαλώ αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ή έχει κάνει τη μετατροπή ας post-άρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.