Προς το περιεχόμενο

Νέα σύνδεση HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε Tzimmys ειμαι ενεργοποιημενος στην HOL ενα μηνα σχεδον κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..απλως καποιες φορες εχω καποιο προβλημα με το τηλεφωνο....ακουω χαμηλα τον συνομιλητη μου..εσυ ολα ok ?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε chris εχει pots τηλεφωνια ή voip αν εχεις το δευτερο τοτε κανε ρυθμιση στο modem ...και εμενα μου το εκανε στην αρχη αλλα μετα το εφτιαξα...

Δημοσ.
Φιλε Tzimmys ειμαι ενεργοποιημενος στην HOL ενα μηνα σχεδον κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..απλως καποιες φορες εχω καποιο προβλημα με το τηλεφωνο....ακουω χαμηλα τον συνομιλητη μου..εσυ ολα ok ?

Ακόμα δεν έχω συνδέσει τηλέφωνο, οπότε δε ξέρω να σου απαντήσω.

φιλε chris εχει pots τηλεφωνια ή voip αν εχεις το δευτερο τοτε κανε ρυθμιση στο modem ...και εμενα μου το εκανε στην αρχη αλλα μετα το εφτιαξα...

Για το αν έχω voip ή pots πώς το καταλαβαίνω? Ποια η διαφορά? Και βασικά αύριο θα πάω να πάρω καινούριο τηλέφωνο. Πρέπει να προσέξω κάτι?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να έχουμε τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ έτσι δεν είναι?

Γιατί 21 ευρώ το μήνα για adsl χωρίς έξτρα νταβατζιλίκια ΟΤΕ είναι καλή φάση κι ας χρειαστεί ένα 20ημερο

Δημοσ.

finn εάν σε καλύπτει το ιδιόκτητο φεύγεις εντελώς απο τον ΟΤΕ.

Για να το ελέγξεις δες την αρχική σελίδα της ΗΟL http://www.hol.gr

Επίσης εάν καλέσεις το 13844 θα σου δώσουν όλες τις πληροφορίες που θες. (το τι συμβαίνει στο φοιτητικό πακέτο δεν το ξέρω).

-----Προστέθηκε 9/11/2008 στις 03 : 16 : 24-----

Φίλε Alt10 που την κάνεις αυτή τη ρύθμιση; Δεν τη βρίσκω στο μενού του modem..

Δημοσ.
Γεια

Ειμαι φοιτητης και δικαιουμε φοιητικο ιντερνετ

Δεν εχω ομως αριθμο σταθερου

Η Hol αρνηθηκε να μου δωσει φοιτητικο πακετο με αριθμοδοτηση απο αυτην

Μου προτεινε douple play lite 21,90 στα 6mbs

Τελικα απατη το φοιτητικο

Σε ποια περιοχή είσαι;

Δημοσ.
finn εάν σε καλύπτει το ιδιόκτητο φεύγεις εντελώς απο τον ΟΤΕ.

Για να το ελέγξεις δες την αρχική σελίδα της ΗΟL http://www.hol.gr

Επίσης εάν καλέσεις το 13844 θα σου δώσουν όλες τις πληροφορίες που θες. (το τι συμβαίνει στο φοιτητικό πακέτο δεν το ξέρω).

Βασικά ρωτάω γιατί δεν έχω ακόμη σπίτι στην Θεσσαλονίκη και δε θέλω να βάλω πρώτα ΟΤΕ και μετά να μετακομίσω στην HOL.

Δλδ μπαίνω σε καινούριο σπίτι χωρίς να ειμαι συνδρομητής οτε,μπορώ να γίνω συνδρομητής HOL?

Δημοσ.

Θα σε γελάσω. Μίλα καλύτερα με την ΗΟL. Έχει σχέση με τη περιοχή που θα εγκατασταθείς.

Εάν σου ζητήσουν τηλέφωνο μπορεί και να στο ζητήσουν για να ελέγξουν την κάλυψη της γειτονιάς σου.

Στη Θεσσαλονίκη πάντως φίλος πρώτα έκανε σύνδεση στον ΟΤΕ και μετά πήγε στη Forthnet γιατί δεν μπορούσε να το κάνει κατευθείαν. Με τη HOL μπορεί να ισχύει άλλο καθεστώς. Η ποιο κατάλληλη για να σου απαντήσει είναι η HOL.

Δημοσ.

Μίλησα μ ενα φίλο που έχει HOL και με είπε οτι δε χρειάζεται να έχεις γραμμή.

Σου ζητάνε τηλέφωνο που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο για να ξέρουν που θα βάλουν την γραμμή.

Πολύ καλή φάση τελικα!

Δημοσ.
Μίλησα μ ενα φίλο που έχει HOL και με είπε οτι δε χρειάζεται να έχεις γραμμή.

Σου ζητάνε τηλέφωνο που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο για να ξέρουν που θα βάλουν την γραμμή.

Πολύ καλή φάση τελικα!

Ακριβώς, κι εγώ έτσι έκανα. Αρκεί η συγκεκριμένη περιοχή να έχει ιδιόκτητο δίκτυο HOL.

Δημοσ.

off topic :

Finn το ανθρωπάκι που έχεις στην υπογραφή σου είναι από ένα ηλεκτρονικό που έπαιζα σε πολύ μικρή ηλικία (μιλάμε για πολλά δεκάρικα τότε). Θυμάσαι πως λεγόταν αυτό το παιχνίδι;

Δημοσ.

Tzimmys όχι αλλά έχει πολλές ομοιότητες με το metal slug. Μιλάω για δεκαετία 80.

Τι κάνει η Πλατεία Ταχυδρομείου; Πήχτρα;

Δημοσ.
Tzimmys όχι αλλά έχει πολλές ομοιότητες με το metal slug. Μιλάω για δεκαετία 80.

Τι κάνει η Πλατεία Ταχυδρομείου; Πήχτρα;

[καρα off topic] Ναι, ε? ;Ήμουνα σίγουρος ότι είναι το Metal slug.

Η πλατεία Ταχυδρομείου είναι πάντα πήχτρα :-)[/καρα off topic]

Δημοσ.

Επειδη δε γνωριζω κ πολλα...νομιζω πως ειναι Pots η τηλεφωνια.Αλλωστε το λεει κ πανω στο κουτι του modem/router.Βεβαια σου εχει ενα φιλτρο που το συνδεεις για την τηλεφωνια...αλλα κ παλι δεν μπορω να πω οτι ακουω τον συνομιλητη μου καμπανα...Να ενημερωσω οτι HOL Double - Play εχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...