LiKBeAsT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Hello αγαπητοι! Οπως λεει κ ο τιτλος Λεφτα εκει γύρω..1000-1100 αν αξιζει..αντε λιγο παραπανω αν ειναι κατι πολυ καλό (αυτη η αποφασιστικότητα μ:Ρ) Παιζει επιδοτηση 400? απο το "την είδα.." Εχω καταλήξει σε 15αρα οθονη μιας κ θα γινεται γενικη χρηση.. κ μεταφορα αλλα να βλεπεται κ καμια ταινια αν χρειαστει! Επισης surfing (μιλαμε για απαιτησεις ) αλλα δν θα με χαλαγε να παιζω κ κανα παιχνιδακι ή με το photoshop! Είμαι laptop noob ομως κ δν ξερω τι παιζει γενικα! H HP ειναι οκ στον τομεα? εχω τσεκαρει τα εξης 3 σύγκριση κ ενα ενα: dv5-1030ev dv5-1050ev dv5-1080ev το blu-ray δν με πολυνοιαζει ουτε ο μεγαλυτερος HD ..opote αναμεσα στο 1050ev και στο 1030ev κλείνω προς το 1030ev.. οταν ομώς μπαινει στο παιχνιδι το 1080ev ? ξεφευγει λιγο η τιμη αλλα παιζουν και 4GB ram +CPU +HD..syn to Blu-Ray π πιστευω οτι ανεβασει αρκετα την τιμη..(γμτο..:Ρ) Εσεις τι λετε? μεταξυ αυτων ή κ με αλλα στο παιχνιδι? ακουω προτασεις! (τεκμηριωμενες plz ) Μια τελευταια ερωτηση..σχετικα με τις καρτες γραφικων τι παιζει στο λαπτοπς? η GeForce 9600M GT λεει για γραφικα στα laptop ή προτεινετε καποια αλλη? Ευχαριστω πολυ!!!!
haHa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ανεβασε λιγο το budget σου κ χτυπα ενα απο αυτα: HP EliteBook 8530p (FU455EA) HP EliteBook 8530p (FU456EA) 3 χρονια εγγυηση, κατασκευη απο μαγνησιο κ αλουμινιο κ οχι απο πλαστικο, windows vista business και οχι τα πετσοκομμενα home premium, σου δινουν δωρεαν και τα xp pro μαζι με ολους τους απαραιτητους drivers, οθονη μη γυαλιστερη, το δευτερο εχει και αναλυση 1680x1050, λεπτο κ γενικοτερα μαζεμενες διαστασεις σε σχεση με τα υπολοιπα 15.4" της αγορας, μεγαλη αυτονομια, κορυφαιο πληκτρολογιο κ touchpad. Εδω και τεστ που περνανει: 1) test αντοχής(αντεχει πανω του βαρος 215 kg, ενω ειναι ανοιχτο): http://au.youtube.com/watch?v=H5cKuO8ojAU 2) test γδαρσίματος με μεταλλικό σύρμα 3)test με υγρο στο πληκτρολογιο
LiKBeAsT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ενδιαφερον...! αλλα εγω θα το προσεχω επισης το κοστος μαζι με την υποχρεωτικη εγγυηση το service κτλ θα ανεβει αρκετα.. Επισης δν θελω να γινει καμια λαλακια με την απιδοτηση για αυτο λεω να παρω απο πλαισιο ή eshop σε χαρακτηριστικα νομιζω ειναι κατωτερα.. Μεταξυ των GeForce 9600M GT και HD3650 ποια ειναι καλυτερη? PS : λοιπον ψιλοκαταληγω στο οτι το HP PAVILION DV5-1030EV συμφερει μιας κ το 1080 ξεφευγει πολυ και με τη διαφορα βαζω ανετα 4GB ram μαρκας κ πιο γρηγορες και περισσευουν κ αλλα λεφτα.. υπαρχει καποια αλλη προταση γυρω στο 1000ρικο για λαπτοπ? EDIT : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907367 αυτος ο acer ti σας λεει? καπως φτηνος δν ειναι σχετικα με τους αλλους? -----Προστέθηκε 16/10/2008 στις 04 : 29 : 15----- απερριψα τον αcer.. ηθελα μαζι με ολα τα αλλα να ρωτησω κατι.. το laptop θα ερθει με 32bit windows vista.. εγω αυθεντικα τα 64bit business..γινεται να περαστουν χωρις φορματ κ clear instal?(νομιζω πως οχι ) σε περιπτωση φορματ παιζει τπτ με τν εγγυηση? Επισης drivers κτλ θα τα βρω? thx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.