Ozone Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 εδω και αρκετο καιρο λαμβανω κατι σπαμ απο το messenger μου. δουλευω το pidgin και οχι msn messenger. το περιεχομενο του μυνηματος ειναι > (12:39:01 PM) [email protected]: Hey Arboreal I would like to chat with you but I this is my friends msn. You you can send me a msn chat request here [email protected] Hope we can chat ομω; καθε φορα ειναι διαφορετικο εμαιλ . το ιδιο συνεβαινε και οταν δουλευα λινουξ οποτα εγω δεν εχω spyware. μαλλον κατι αλο συμβαινει μιας και δεν εχω μεσα στο messenger τετοια added εμαιλ.
papahlamidas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Προφανώς δεν είναι δικό σου πρόβλημα αλλά προέρχεται από κάποια - κάποιες επαφές που έχεις!
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Κάποιος φίλος σου είναι μολυσμένος όπως λέει και ο papahlamidas Πες τους να κάνουν κανέναν έλεγχο, αν και δεν πιστεύω ότι θα διορθωθεί τώρα που έχουν το msn σου.
Ozone Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 αν μπορουσα να στειλω μαζικο μυνημα....διοτι με τις επαφες που εχω θα ξυμεροθω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.