Προς το περιεχόμενο

Διακοπή συμβολαίου COSMOTE

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν δυο χρόνια περίπου, (Ιανουάριο του 2007)

έκανα συμβόλαιο στην cosmote, πέρσι τον Ιανουάριο ανανέωσα και με την επιδότηση πείρα και καινούρια συσκευή,

τώρα όμως θέλω να την κόψω την σύνδεση,πριν τελειώσει ο χρόνος.

ξέρετε αν αυτό είναι εφικτό?

και αν είναι θα επιβαρυνθώ με κάποιο ποσό? ,πόσο?

θα πρέπει να τους δώσω πίσω το κινητό που είχα πάρει πέρσι με την επιδότηση?

Δημοσ.

Μπορείς, αν δε κάνω λάθος να κάνει αίτηση μετατρόπησ του αριθμού σε καρτοκινητό και να μη χάσεις τη συσκευή που ούτως ή αλλιώς δε νομιζω να την επιστρέφεις.

Ψάξε εκεί που άνοιξες συμβόλαιο και θα σου πουν.

Δημοσ.

Εφικτο ειναι αλλα θα πληρωσες αναλογικα (ποσο χρονο πριν το ετος κοβεις την συνδεση) με το ποσο που της αναλογει απο την επιδοτηση που ειχες κανει χρηση.Την συσκευη δεν την δινεις πισω.

Αφου σου μενουν 3 μηνες θα επιβαρυνθεις τα 3/12 απο το ποσο της επιδοτησης.Αν το μετατρεψεις σε καρτοκινητο δεν αλλαζει κατι.

Δημοσ.

Η επιδότηση ήταν 170euro περίπου.

δλδ θα πληρώσω 3/12 *170 που βγαίνει κάνα 45αρι

σωστά?

και μετά θα είναι πάλι καρτοκινητό.

Δημοσ.
Η επιδότηση ήταν 170euro περίπου.

δλδ θα πληρώσω 3/12 *170 που βγαίνει κάνα 45αρι

σωστά?

και μετά θα είναι πάλι καρτοκινητό.

Ετσι..Μετα το κανεις οτι θελες το νουμερο.Ακομα και φορητοτητα σε αλλη εταιρια ή πληρη διακοπη.

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι τελικά.

πήγα στον ΓΕΡΜΑΝΟ και είπα στην τύπισσα ότι θέλω να διακοψω την σύνδεση στην cosmote.

στην αρχή χαλάστηκε λες και παίρνει ποσοστά.

αλλά μετά με είπε

από την στιγμή που παίρνεις κινητό με επιδότηση (συγκεκριμένα εγώ τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ πέρσι) μέσα σε έξι μήνες αν διακοψεις την σύνδεση πληρώνεις στην cosmote ολόκληρη την συσκευή.

αν έχουν περάσει οι έξι μήνες πληρώνεις το 10% της συσκευής.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: έχω επιδότηση 200ευρο και παίρνω στη 1/1/2008 ένα κινητό που κοστίζει 350ευρο (τα άλλα 150 τα βάζω από την τσέπη μου)

περιπτωση1:αν θέλω να διακοψω την σύνδεση μέχρι και την 1/6/2008 θα δώσω 350ευρω για να αποσυνδεθώ

περιπτωση2:αν θέλω να διακοψω την σύνδεση από 2/6/2008 μέχρι και το τέλος του χρόνου θα δώσω 35ευρο για να αποσυνδεθώ

οπότε εμένα και όλους μας συμφέρει όταν θέλουμε να κόψουμε μια σύνδεση με την cosmote να περιμένουμε να περάσουν οι έξι μήνες ούτως ώστε να δίνουμε το 10% και να ξεμπερδεύουμε.:-D

Δημοσ.

Όχι μονο sthn Cosmote φίλε μου

Σε όλες μια απο τα ίδια.

Και αν έρθεις εδώ που μένω σε δευσμεύουν για 2 χρόνια και απο χρεώεσεις αστο καλύτερα. Εκεί είστε μια χαρά

Δημοσ.
Όχι μονο sthn Cosmote φίλε μου

Σε όλες μια απο τα ίδια.

Και αν έρθεις εδώ που μένω σε δευσμεύουν για 2 χρόνια και απο χρεώεσεις αστο καλύτερα. Εκεί είστε μια χαρά

Νομιζω με Vodafone ισχυει αυτο που εγραψα αλλα μπορει και να κανω λαθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...