Προς το περιεχόμενο

Θέλω την γνώμη σας !

eliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι τώρα που έρχονται κάποιες πτώσεις στις τιμές λόγο των καινουργιών επεξεργαστών της INTEL να κοιτάξω μια αναβάθμιση σε κάποια κομάτια του pc μου. Εχώ ένα budget κοντά στα 500 euros και σκέφτομαι να άλλαξώ τα παρακάτω :

E6400 c2d με έναν : Intel Core 2 Duo 8500

2χ7900gtx 512mb albatron με 1χ Sapphire 4870 1GB, DDR5

και 4χ512 ddr2 800 ocz με Mushkin Ram DDR2 4GB 1066

Θέλω τις απόψεις σας κάτα πόσον αξίζει αυτή η αναβάθμιση.

Επίσης από τα λιγά που ξέρω οι καινουργιοι επεξεργαστές της INTEL θα μπαίνουν και σε διαφορετικό μ/β απο τα 775 και φαντάζομαι πως θα είναι και αρκετα ακριβότεροι όποτε δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορουσα να περιμένω και να πάω σε μια λύση ανώτερη που θα απαιτουσε περισσότερες αλλάγες και περισσότερα χρήματα αλλά δεν ξέρω και κατα πόσο καλύτερη θα είναι από την λύση που σκέφτομαι να κάνω τώρα !

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας !

Δημοσ.

Βάλε μόνο νέες μνήμες καθώς τώρα δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα με κανένα παιχνίδι (εκτός του ακατανόμαστου).Κράτα τα υπόλοιπα για αναβάθμιση σε κανένα χρονάκι.Βασικά τώρα ξαναβλέπω τις μνήμες και συνηδhτοποιώ πως είναι 2 gb.XP?Κράτα τες.

Δημοσ.

Clockαρε τον επεξεργαστή σου όσο πιο ψιλά πάει και πάρε την 4870. Στις ψηλές αναλύσεις (δεδομένο ότι έχεις μεγάλο monitor) δεν θα τρως μεγάλο bottleneck ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...