djpal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Γεια σε όλους! Θα το θέσω απλά το πρόβλημα.. Ο firefox Μου μπερδεύει πολυ τα cookies ειδικά όσον αφορά passwords και usernames. Όποτε έμπαινα σε κάποια σελίδα συνήθως μου είχε έτοιμα τα pass και τα username και απλα πατούσα login. Τώρα ενώ βλέπω οτι υπάρχουν τα cookies δεν τα διαβάζει για κάποιο λόγο. Και παρόλο που τα αποθηκέυω εκ νέου παλι τα ίδια. Το ποιο ενοχλητικό ειναι το rapidshare το οποίο κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω ένα part με ρωτάει για τους κωδικούς. Καμια ιδέα?
aladdin7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Καθαρισε ολα τα cookies και γενικα ολα περι ιντερνετ και firefox και δες μηπως διορθωθει!
djpal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μπα τίποτα πάλι, έχω την εντύπωση οτι φταίει το FEBE ενα plugin του firefox που κάνει backup τα cookies. Νομίζω μετα την τελευταία ενημέρωση του firefox αρχισαν όλα αυτά.
aladdin7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ισως να φταιει και αυτο. Εγω παντως χωρις να εχω βαλει κατι επιπλεον για τα cookies, μου τα κραταει μια χαρα και δεν παρουσιαζει κολληματα.
gf030 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Φίλε Don't mess with the cookies ... Δηλαδη αν το εγραφες στα Ελληνικα θα παθαινες κατι;
djpal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ξαναπέρασα το τον firefox και τα μισα τα βγάζει και τα μισα όχι. Έχω τουλαχιστον 2 χρονια που χρησιμοποιώ τον firefox απο τοτε που πρωτοβγήκε. Πρώτη φορά μου κανει κατι τέτοιο. Τον επανεγκατέστησα και τώρα τα μισα δουλευουν τα μισα όχι. και σταματησε να δουλευει ο flash player και κρασάρει. Στην τελική θα επαναφέρω ενα ghost που εχω τα xp και δεν υπαρχει πρόβλημα αλλά πραγματικά εχω φάει τα λυσσακά μου να βρω τι φταίει! ΑΑΑΑΑΑ :-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.