Προς το περιεχόμενο

Σταθερή τηλεφωνία..πάνω σε ΟΤΕ??? Επιλογές??

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Είχα altec και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τώρα αναζητώ άλλη εταιρεία. Αλλά θέλω να έχει ότι είχε η altec.

1) Online παρακολούθηση λογαριασμού

2) Καμία χρέωση στην έκδοση λογαριασμού

3) Πληρωμή μέσω e-banking

4) Απεριόριστες εθνικές και υπεραστικές κλήσεις σε σταθερά, χωρίς περαιτέρω χρέωση πλην του παγίου.

5) Αξιοπιστία υπηρεσίας

6) Καμιά χρέωση για την προεπιλογή

7) Εάν δίνει και καμιά συσκευή δώρο δεν θα με χάλαγε.

Κάποιος φίλος μου είπε για algonet αλλά μου είπε αν στέλνεις φαξ υπάρχουν χρεώσεις εξτρά. Επίσης δεν ξέρω με το talk free του ΟΤΕ αν γίνονται όλα αυτά!

Περιμένω γνώμες σας.

Δημοσ.

και κανα αμαξι να σου χαρισουν?:P πλακα κανω.στην forthnet χερω οτι μπορεις να δεις online τον λογαριασμο αλλα ειτε το βλεπεις ονλινε ειτε τον λαμβανεις σε χαρτι οχι και τα 2 οσο ξερω.

πληρωμη με ebanking δεν θυμαμε αλλα εχει παγια εντολη.το 4 ναι το 5 ειναι παντα σχετικο με ολες τις ετερειες αναλογως τον χαλκο. 6.νομιζχω δεν υπαρχει.7.δωρο δεν εχει.και για φαξ ναι υπαρχει χρεωση νομιζω.

Δημοσ.

θα το πω διαφορετικα.αξιοπιστια ολοιεχουν αλλα τα καλωδια ειναι του οτε.οποτε η αξιοπιστια πηγαινειμε την λεξη σαμποταζ.οταν ο οτε δεν παει να φτιαξει μια βλαβη μεσα σε 2 μερες επειδη δεν ανηκει ο πελατης σε αυτον τοτε καταλαβενεις ποια εννοια παιρνει η λεξη αξιοπιστια.

Δημοσ.

ναι αλλα οταν η forthnet (που την εχω σε υποληψη) μετα απο δυο μηνες απραξιας δεν εχει επικοινωνησει με πελατη της να της πει οτι τελικα δε μπορει να γινει η συνδεση (μιλαω για δημο αθηναιων!!!) τα ιδια να εχουν γινει και με vivodi οπως παλι καθυστερηση δυο μηνων σε αλλη περιπτωση της tellas παλι μεσα στο δημο αθηναιων και τελικα η λυση να ερχεται σε ολες τις περιπτωσεις σε 10μερες απο τον ΟΤΕ αγαπητε μου Poulinos (δεν το λεω ειρωνικα;)) πως ειναι δυνατον να μιλας γιατην αξιπιστια που ολοι εχουν??? Κανενας δεν την εχει παρα μονο ο ΟΤΕ. Πως θα εμπιστευθω αυτες τις εταιριες οταν προκυψει καποιο προβλημα?

Μηπως τελικα η μοναδικη αξιοπιστια που εχουν πηγαζει απο τον ιδιο τον ΟΤΕ?

Δημοσ.
Γεια σας,

Είχα altec και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τώρα αναζητώ άλλη εταιρεία. Αλλά θέλω να έχει ότι είχε η altec.

1) Online παρακολούθηση λογαριασμού

2) Καμία χρέωση στην έκδοση λογαριασμού

3) Πληρωμή μέσω e-banking

4) Απεριόριστες εθνικές και υπεραστικές κλήσεις σε σταθερά, χωρίς περαιτέρω χρέωση πλην του παγίου.

5) Αξιοπιστία υπηρεσίας

6) Καμιά χρέωση για την προεπιλογή

7) Εάν δίνει και καμιά συσκευή δώρο δεν θα με χάλαγε.

Κάποιος φίλος μου είπε για algonet αλλά μου είπε αν στέλνεις φαξ υπάρχουν χρεώσεις εξτρά. Επίσης δεν ξέρω με το talk free του ΟΤΕ αν γίνονται όλα αυτά!

Περιμένω γνώμες σας.

Ολα αυτα και το modem δωρο και τους δυο πρωτους μηνες δωρεαν (αν δεν σου αρεσει μετα φευγεις χωρις προστιμο) και δυο τηλεφωνικες γραμμες τα δινει η Netone.Επισης απεριοριστες δωρεαν κλισεις σε 18 διεθνεις προορισμους συγκεκριμενους.

Για την αξιπιστια εχω να πω οτι η ομλια ειναι αριστη και εδω και ενα χρονο δεν ειχα κανενα προβλημα αλλο.Ολα αυτα με 38 ευρω μαζι με τον ΦΠΑ.

Αρκει να εισαι Αττικη που υποστηριζε.

Υ.Γ Για δωρο αμαξι που λεει ο φιλτατος poulinos δεν εχω ακουσει κατι ....

Δημοσ.
ναι αλλα οταν η forthnet (που την εχω σε υποληψη) μετα απο δυο μηνες απραξιας δεν εχει επικοινωνησει με πελατη της να της πει οτι τελικα δε μπορει να γινει η συνδεση (μιλαω για δημο αθηναιων!!!) τα ιδια να εχουν γινει και με vivodi οπως παλι καθυστερηση δυο μηνων σε αλλη περιπτωση της tellas παλι μεσα στο δημο αθηναιων και τελικα η λυση να ερχεται σε ολες τις περιπτωσεις σε 10μερες απο τον ΟΤΕ αγαπητε μου Poulinos (δεν το λεω ειρωνικα;)) πως ειναι δυνατον να μιλας γιατην αξιπιστια που ολοι εχουν??? Κανενας δεν την εχει παρα μονο ο ΟΤΕ. Πως θα εμπιστευθω αυτες τις εταιριες οταν προκυψει καποιο προβλημα?

Μηπως τελικα η μοναδικη αξιοπιστια που εχουν πηγαζει απο τον ιδιο τον ΟΤΕ?

να το πωπιο απλα.οτι η forthnet και η vivodi δεν μπορουσαν να σου δωσουν συνδεση επειδη ο ΟΤΕ δεν κανει την δουλεια του δεν σημανει οτι η ετερεια δεν ειναι αξιοπιστη.φαντασου το σαν ενα γιατρο.οσο καλος και να ειναι ο γιατρος και αξιοπιστος αν δεν του δωσεις τα σωστα εργαλεια και του δινεις αλλα θα τα κανει χαλια υποχρεωτικα.ετσι και με τον οτε.ο οτε κανονικα ειναι υποχρεωμενος να φτιαχνει μια βλαβη σε 2 μερες.ομως ο οτε πολλες φορες φτιαχνει τις δικες του σε 2 μερες και των αλλων σε 5-10 και παει λεγοντας.αυτο δεν σημαινει οτι η vivodi ειναι μη αξιοπιστη.διστυχως κρεμονται απο τα @@ του οτε στην κυριολεξια και αν διακοπτουν παρα πολλα ατομα το 80 τις εκατο διακοπτει επειδη ο οτε δεν εχει φτιαξει το προβλημα.λιγοι διακοπτουν επειδη πχ ο ταδε provider ειναι αργος η δεν ξερω τι.καλος η κακως ο οτε εχει τον χαλκο και εκει γινονται τα περισσοτερα.

Δημοσ.

Oprovider μπορει να ειναι αξιοπιστος στο κοματι που εχει που λεγεται μηχανηματα.θα φαινοταν αντικειμενικα η αξιποστια αν ο καθενας ειχε δικα του καλωδια η αν ο οτε εφτιαχνε τα προβληματα.αν τα εφτιαχε στην ωρα τους δεν θα ετρωγε προστιμο συνεχεια.

Δημοσ.

χωρις φυσικα να αποκλειω τιποτα θα διαφωνησω παραθετοντας τα παρακατω

1)οταν ειχα προβλημα με τη forthnet συνδεση μου ο ΟΤΕ την εφτιαξε την επομενη μερα παιρνοντας με και τηλεφωνο

2)η vivodi σε γνωστο μου τον ειχε χωρις internet πανω απο ενα μηνα μετα απο βλαβη χωρις καμια ενημερωση στελνοντας του και λογαριασμους κανονικα

3) Οταν οι ολοι οι provider μου τηλεφωνουν για να με παρουν υπο την σκεπη τους, οταν η forthnet με εχει παρει 2 φορες για να ανανεωσω συνδεση που εχω διακοψει!!! σε τηλεφωνο που δεν υπαρχει πια!!! και καμια απο αυτες δεν ενημερωνει για καθυστερηση παροχης υπηρεσιων ή αδυναμιας τους να την εκκινησουν και αφηνουν τους πελατες της στην αγνοια δε μπορω να εχω πληρη εμπιστοσυνη σε καμια απο αυτες.

4) Οταν παλι στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που εχω βρεθει στα κεντρικα της forthnet που θεωρω την πιο σοβαρη μαλιστα απο ολες εχω βρει εξαγριωμενους πελατες παλι κλονιζεται η εμπιστοσυνη μου

5) Συν την περιφημη περιοδο της forthnet που ειχαν κατεβασει την εξυπηρετηση πελατων

Δημοσ.

ολα ειναι σχετικα.απο την στιγμη που δεν υπαρχει πραγματικο ιδιοκτυτο και ο ενας κρεμεται απο τα τετοια του αλλου αυτο γινετε.

Δημοσ.
ολα ειναι σχετικα.απο την στιγμη που δεν υπαρχει πραγματικο ιδιοκτυτο και ο ενας κρεμεται απο τα τετοια του αλλου αυτο γινετε.

Αρα συμφωνουμε οτι σκιστηκαν να δωσουν υπηρεσιες την ποιοτητα των οποιων δεν μπορουσαν να υποστηριξουν οπως και τον ογκο της πελατειας τους συν οτι καποιες απο αυτες ηταν και ανεπαρκεις στις οικονομικες υποχρεωσεις τους

Δημοσ.

δεν θα πω οτι πηγαν να δωσοθν ποιοτητα πουθ δεν μπορουν.ειναι σαν να λες οτι η ferrari ειναι αχρηστη σαν ετερεια επειδη οι ελληνικοι δρομοι ειναι χαλια.οι πιο πολλες ετερειες η καποις απο αυτες δινουν αυτα που λενε αλλα υπαρχουν μερικοι νομοι οποτε δεν γινετε ν απανε ολα τελεια αφου μπλεκει ο οτε.ειναι πολλα να κατσω να τα γραψω.ειχα ανοιξει θεμα για τον οτε.

Δημοσ.

δε διαφωνω οτι καποιοι δινουν αυτα που λενε ουτε θα γινω fanboy του ΟΤΕ, ουτε θα διαφωνησω για τα προβληματα του δικτυου, μιλαω για την ολη λειτουργια των εναλλακτικων η οποια φαινεται απο τον χορο των πτωχευσεων που εχει ξεκινησει και θα επιμεινω παλι στην ανεπαρκεια τους να καλυψουν σε ολους τους τομεις τυος πελατες τους

Οι μεταφορες σου με εχουν αφησει αφωνο!!!;) χχχαχαχαχα

Ας το αφησουμε ομως γιατι το γ... το thread του παιδιου και αν θελει να επιλεξει εναλλακτικο θα συμφωνησω οτι η forthnet ειναι η πιο ασφαλης λυση απο ολους τους υπολοιπους

Δημοσ.

οπως εχω βαρεθει να ακουω να λενε γιατι δνε φτιαχνει δικο της δικτιο η ταδε εταιρεια η γιατι η ταδε ετερεια κλεινει και οχι ο οτε.μην χεχναμε οτι τοσα χρονια πληρωναμε απλα τον οτε χρυσο.δεν μιλαω για το παγιο.αν μια ετερεια ιδιωτικη επαιρνε καθε μηνα τα παγια και επαιρνε 200-300 ευρω λογιαριασμο απο καθε πελατη οπως εκανε ο οτε που περναμε υπεραστικο και το πληρωναμε τρελα τοτε θα ηταν ολα διαφορετικα.τωρα δυστυχως ο ανταγωνισμος θα κανει πολλες να κλεισουν.αν ο οτε εφτιαχνε τις βλαβες οπως φτιαχνει τις δικες του δεν θα ειχε μεινει κανενας στον οτε παρα μονο αυτοι που εχουν isdn.αλλα ο κοσμος φοβατε ακομα με αυτα που ακουει ειδικα για τα θεματα βλαβων.ειδικα με ολη τους γερους που εχουν μεινει στον οτε και τσεκαρουν το adsl με το τηλεφωνο.μα ποσο χαζο bot ειναι.να καταργηθουν τα analyzer.αχρηστα εργαλεια για τον οτε.το αυτι του οτε ειναι analyzer.τεσπα δεν γραφω αλλο σε αυτο το θεμα.φυγαμε ηδη πολυ εκτος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...