bognick Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Χαιρετώ παιδιά, έχω ένα θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω φτιάξει κάτι προγράμματα σε C -στο mac- που τρέχουν ρολόι, και όταν τρέχουν σε linux διανομή που έχει εγκατεστημένο glibc και ενώ μεταγλωτίζονται κανονικά όταν εκτελούνται μου λέει: "glibc detected bla bla bla" και μου βγάζει άπειρα πράγματα και μετά σκάει. Και ψάχνομαι και δεν ξέρω τί να κάνω. Υπάρχει περίπτωση να απενεργοποιήσω τη glibc και στις άλλες διανομές για να τρέξουν;
Legionnaire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Η glibc (aka GNU C Library) είναι η standard C Library και δεν γίνεται να την "απενεργοποιήσεις". Καλύτερα να ψάξεις το πρόβλημα κάπου στον κώδικά σου. Κανένα segmentation fault ίσως;
bognick Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Η glibc (aka GNU C Library) είναι η standard C Library και δεν γίνεται να την "απενεργοποιήσεις". Καλύτερα να ψάξεις το πρόβλημα κάπου στον κώδικά σου. Κανένα segmentation fault ίσως; Το ψάχνω, γιατί μάλλον είναι μέσα στον κωδικά μου. Απλά μου έκανε εντύπωση να τρέχει αψεγάδιαστα σε άλλα μηχανήματα και σε άλλα να σκάει το σύμπαν. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.