jason88 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα στο φορουμ αλλη μια φορα απο μενα! Λοιπον φανταζομαι ολοι καποια στιγμη εχουμε βρεθει με τον/τους δισκους γεματους. Η λυση ειναι ευκολη αν εχουμε desktop... Βαζουμε εναν ακομα και τελειωνει το θεμα ή αντικαθιστουμε τον παλιο... Τι γινεται ομως αν χρησιμοποιουμε laptop? H πρωτη λυση που δοκιμασα ειναι 2.5" σκληρος σε USB. Καλη λυση αλλα οχι κ τοσο βολικη. Εχω αρχισει και σκεφτομαι πλεον την τοποθετηση ενος σκληρου δισκου στο δικτυο ετσι ωστε τα δεδομενα μου να ειναι προσβασιμα σε περισσοτερους απο 1υπολογιστες. Θα βρισκεται σε σταθερο μερος και θα μπορω να εχω προσβαση σε αυτα απο οπουδηποτε... Εδω ομως αρχιζουν οι αποριες [και τα προβληματα...] 1. Τι γινεται με την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων? Ξαφνικα εκει που θεωρουσα αργο το USB 2.0 θα πεσουμε στα 54Mbps του 802.11g? To router που εχω ειναι το USR 9108 ικανο για μεταδοση δεδομενων στα 125Mbps αλλα δυστυχως η καρτα δικτυου του Laptop παροτι υποστηριζει το νεο σχετικα πρωτοκολλο "N" που αγγιζει τα 270Mbps δεν μπορει να πιασει παραπανω απο 54Μbps... Eπομενως περα απο την μεταφορα αρχειων θα μπορω να παιξω μια ταινια κατευθειαν απο τον δικτυακο δισκο χωρις προβληματα στο laptop? 2. Ποια λυση για NAS θα μου προτεινατε? Θα μπορω να τρεξω καποια εφαρμογη για downloading σε αυτην ωστε να μπορω να κατεβαζω με κλειστο τον φορητο? Υπαρχουν και αλλες αποριες αλλα αυτες ειναι οι βασικοτερες... Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.