LuNaTiC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Vatos ... αν ειναι να βγαλει ζουμια ... στην δινω... Για ψιχουλα δεν αξιζει τον κοπο Η GTX280 ειναι στο δρομο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 τι ζουμιά να βγάλει θα δώ δεν ξέρω έχω ένα P4 με μια 7950Gt αλλά είναι too overkill να του πετάξω GT πάνω κράτα την να τρέχε physX μαζί με την 280 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 αχριστος δεν ειμαιξερω και κατι απο o/c.....δεν την πειραζω θα παρω καινουργιο pc ταα χριστουγεννα οποτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 βρε δεν σε είπα άχρηστο μην τρελαίνεσαι απλά είναι άλλο πράγμα να κάνεις edit ένα bios δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις overclocking άμα ξέρεις μέχρι που πάει η κάρτα σου και θες να το πειράξεις οπωσδήποτε κάνε μια προσπάθεια ανέβασε το εδώ να το δούμε και αν δεν είναι σωστό στο φτιάχνω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 εγω παντως σε 8600gt οσες προσπαθησα να πανε πανω απο 800 κολαει και χανει τα χρωματα με το riva.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 βρε δεν σε είπα άχρηστο μην τρελαίνεσαι απλά είναι άλλο πράγμα να κάνεις edit ένα bios δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις overclocking άμα ξέρεις μέχρι που πάει η κάρτα σου και θες να το πειράξεις οπωσδήποτε κάνε μια προσπάθεια ανέβασε το εδώ να το δούμε και αν δεν είναι σωστό στο φτιάχνω εγώ δεν λεω οτι με ειπες αχρηστο απλα ενοο οτι ξερω κατι περι τετοιου θεματος...οκ θα προσπαθισω τα ορια τα ξερω...αν βρω καπια δυσκολαι θα σου πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.