dimitris2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 γεια σας, ειμαι νεος χρηστης του iphone 3g και θα ηθενα να μαθω πως μπορω να μεταφερω στο iphone διαφορα αρχεια οπως pdf για παραδειγμα. προγραμμα για να τα ανοιγει εχω βρει...
kpartsi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Για pdf απλού κειμένου το καλύτερο είναι το stanza (appstore, δωρεάν, χρειάζεται εγκατάσταση του προγράμματος stanza desktop στο pc). Για αρχεία pdf πιο πολύπλοκα και αρχεία office (word, excel, powerpoint) το καλύτερο είναι το air sharing (appstore, στοιχίζει μου φαίνεται 5 ευρώ (αλλά μπορείς να το βρείς και αλλού, pm me)). Η μεταφορά των αρχείων και στα δύο προγράμματα γίνεται μέσω ρούτερ wifi.
dimitris2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 τελικα το air sharing μου ελυσε τα χερια! αν και η μεταφορα αρχειων μου βγαζει error σε drag and drop, καταφερα να τα μεταφερω μεσω ssh
tzo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 τελικα το air sharing μου ελυσε τα χερια! αν και η μεταφορα αρχειων μου βγαζει error σε drag and drop, καταφερα να τα μεταφερω μεσω ssh Επειδη ειμαι λιγο ασχετος και ψαχνω και γω κατι τετοιο μου λες τι ειναι το ssh και πως να κανω τι μεταφορα απο word?
dimitris2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το air sharing καθώς το dropbox μου έχει λύσει τα χέρια! http://www.dropbox.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.