Προς το περιεχόμενο

Joomla! Ζητείται γνώστης CSS

GInfU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στήνω ένα σάιτ σε joomla και χρειάζομαι έναν άνθρωπο που γνωρίζει από αυτά για να με βοηθήσει όσο γίνεται στο customization.

Δεν μπορώ να προσφέρω αμοιβή, φοιτητής γαρ, αλλά δεσμεύομαι ότι αν το σάιτ φτάσει να γίνει επιτυχημένο ώστε να βγάζει λεφτά, θα πάρει ένα καλό ποσό από τα κέρδη.

Για πληροφορίες στείλτε στο [email protected]- ή add me στο msn [email protected]-

Μιχάλης

Δημοσ.

δε σκαμπάζω απο τέτοια...μαθητής γαρ :-) ....αλλά αν περιμένεις να βγάλεις λεφτά απο σαιτ....ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ :-D

στα σαιτ δινεις ευκολα λεφτα...και βγαζεις δύσκολα :-)

αυτά....! :-)

Δημοσ.
δε σκαμπάζω απο τέτοια...μαθητής γαρ :-) ....αλλά αν περιμένεις να βγάλεις λεφτά απο σαιτ....ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ :-D

στα σαιτ δινεις ευκολα λεφτα...και βγαζεις δύσκολα :-)

αυτά....! :-)

Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. ;)

Δημοσ.

GInfU αν θέλεις μπορούμε να δοκιμάσουμε. Φυσικά λεφτά και κέρδη δεν θέλω, για την δόξα και για να βοηθήσω το κάνω. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου joomla guru αλλά κάτι καταφέρνουμε και εμείς.

[email protected]

Δημοσ.

GInfU αν και τώρα ξεκίνησα να ψάχνομαι για joomla και δεν ξέρω και πολλά, αν θέλεις μπορώ να συμμετέχω και γω στο project σε καμιά χαμαλοδουλειά ίσα να αποκτήσω μια τεχνογνωσία στο θέμα ή σε τίποτα συγκεκριμένο. Να σας κάνω add μαζί με τον Alexzz?

ΥΓ Μην αγχώνεσαι σκοπός μου δεν είναι να κλέψω την ιδέα σου, ούτε να πάρω λεφτά, έτσι για να μάθω δυο τρια πράγματα παραπάνω μέσα από το project και για το fun της υπόθεσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...