Προς το περιεχόμενο

IPHONE 3G 16GB ΕΛΛΕΙΨΗ?

enas_bibikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω απελπισμένα για αγορά (μόνο συσκευή-χωρίς σύνδεση) ένα IPHONE 3G 16GB.Από όσα καταστήματα VODAFONE κι αν ρώτησα εισέπραξα αρνητικές απαντήσεις.Έχετε μήπως υπ΄όψιν σας που θα μπορούσα να το βρώ ? :cry:

Δημοσ.

Αν το θέλεις τόσο πολύ πάρτο με σύνδεση (σε αυτή την περίπτωση έχουν stock οι αλήτες). :mad:

Αν δεν θες να σε αντιμετωπίζουν σαν μαλάκα και καταναλωτικό δίποδο, πάρτο από το εξωτερικό.

Στο honk kong το δίνουν χωρίς σύνδεση (και χωρίς να δώσεις φράγκο στους φραγκοφονιάδες της vodafone)...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ετσι μόνο απο το εξωτερικό:-)(οχι στην vodafone και το vservice τους)angry-smiley-8020.gif

Αν το πάρει κανείς από ΗΠΑ (ακολουθώντας τη 'συμβουλή' σου) να δω τι θα το κάνει μετά...

Γιατί στις ΗΠΑ το iPhone πωλείται κλειδωμένο και δουλεύει μόνο σε AT&T.

Δημοσ.

Στην HΠΑ αυτοί το ξέρουν, υπάρχουν πολλα forum που παραπονιούνται για vodafone.

Ετσι κι αλλιως εκει ειδικά το τι παραπονα υπάρχουν στην HΠΑ εκει είναι γεμάτο εγκληματα, αφου εκει είναι χειρότερα απο ότι εδω στην Ελλαδα.

Δημοσ.
Αν το θέλεις τόσο πολύ πάρτο με σύνδεση (σε αυτή την περίπτωση έχουν stock οι αλήτες). :mad:

Αν δεν θες να σε αντιμετωπίζουν σαν μαλάκα και καταναλωτικό δίποδο, πάρτο από το εξωτερικό.

Στο honk kong το δίνουν χωρίς σύνδεση (και χωρίς να δώσεις φράγκο στους φραγκοφονιάδες της vodafone)...

μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες,πως μπορώ να το αγοράσω απο honk kong?

Δημοσ.
Στην HΠΑ αυτοί το ξέρουν, υπάρχουν πολλα forum που παραπονιούνται για vodafone.

Ετσι κι αλλιως εκει ειδικά το τι παραπονα υπάρχουν στην HΠΑ εκει είναι γεμάτο εγκληματα, αφου εκει είναι χειρότερα απο ότι εδω στην Ελλαδα.

Μόνο εγώ δεν κατάλαβα; :fear:

Δημοσ.
μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες,πως μπορώ να το αγοράσω απο honk kong?
Mπορεις να ψαξεις στο ebay

Μόνο εγώ δεν κατάλαβα;

Aπλώς στην αμερική είναι χειρότερα καθε μέρα παράπονα,ξυλο και πόλεμος γίνεται εκει.

Και καλά θα μιλάμε για την αμερική ?

Δημοσ.

Σωστό αυτό ισχύει... τι θέλετε με αυτή την "εταιρεία" ? Από το κακό στο χειρότερο πάνε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...