alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αυτό σημαίνει οτι τα έχουν ?? Δηλαδή να παραγγείλω Αλέκο?το πιο φθηνό macbook pro που βρήκα είναι στα 1857 αν δεν κάνω λάθος... Αν και κάτι πρέπει να έγραψαν λάθος... χτύπα τα !
pantnick Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πάλι ακριβά τα έχουν αυτοί ρε... Έχει ενα 40αρι παραπάνω τελικα...
pantnick Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να απαντήσει φίλε μου...Αν δεν γνωρίζει κάποιος τι να σου πει...
kpartsi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 τελικα το παραγγειλα και ερχεται απο το ipelagos.com θα το εχω την ερχομενη τριτη το πολυ τεταρτη και η πληρωμη ειναι με αντικαταβολη. το ποσο ειναι 1570ευρο με το mini divi to dvi . μιλησα με greycom και η εγγυηση ισχει παγκοσμιος και θα με καλιωψουν ασχετος αν το αγορασα απο αλλου φτανει να τιρει τους ορους εγγυσησς απλα θα με χρεωσουν εργατικα. η τιμη της greycom ειναι 640euro για το 2.4 με 2 gb ram εγω το αγορασα 1546 το 2.4 με 2gb ram. επισης η greycom μου ειπε οτι ειναι καθοδον να ισχει το apple care και στην κυπρο. επισης αν αγορασω απο το εξωτερικο το apple care τοτε η greycom θα με καλιψει! καλος? εμενα δεν μου απαντα ακνεις Καλός!!!!!! Με γειά το καινούργιο εργαλείο και καλοδούλευτο!!!!
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Με γειά το καινούργιο εργαλείο και καλοδούλευτο!!!! Άντε μαϊνα... μπουμπούνα την παραγγελιά να μας το λένε και μας αυτό...
pantnick Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Φυσικά γιαυτό θα δώσουμε 3 χιλιάρικα.Για τα μπράβο! Μερικοί μπορεί να προχωρήσουν και να προσθέσουν μετά το μπράβο και το ΜΑΚΑΚΑ αλλα καλοπροαίρετα πάντα...
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Φυσικά γιαυτό θα δώσουμε 3 χιλιάρικα.Για τα μπράβο! Μερικοί μπορεί να προχωρήσουν και να προσθέσουν μετά το μπράβο και το ΜΑΚΑΚΑ αλλα καλοπροαίρετα πάντα... Θα διαβάζουμε μετά εδώ τα άρθρα περί mac ρε και θα είμαστε σίγουροι για το πόσο τόπο πιάσανε τα λεφτά μας
kpartsi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Άντε μαϊνα... μπουμπούνα την παραγγελιά να μας το λένε και μας αυτό... Το παρήγγειλα ήδη. Παράδοση αρχές Νοέμβρη.
pantnick Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πήγα κ εγω να το παραγγείλω απο applestore.gr αλλα άρχισε να μου λέει για αιτήσεις και ιστορίες ταχυδρομικά κτλ... Καθαρά στοχεύουν σε μεταπωλητές και όχι σε ιδιώτες οι άνθρωποι...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πια παίρνεις από τη Rainbow Macbook άσπρο με DVD-RW με κάτω από ένα χιλιάρικο.
pantnick Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πρέπει να έχεις τον Θεό μπάρμπα βέβαια... για να πάρεις απο την rainbow.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχώς η πολιτική πωλήσεων της Rainbow σε ιδιώτες είναι τουλάχιστον φαιδρή - για να μην γράψω βαρύτερη κουβέντα... Ουσιαστικά είναι σαν να λένε στον απλό καταναλωτή λιανικής "μην αγοράσεις από εμάς, πήγαινε e-shop, multirama, fnac, public κλπ".
elenpi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Βρε παιδιά, τι γίνεται? Πήγα σήμερα στο FNAC και στα Multirama του Mall και μου είπαν οτι τα καινούρια Macbook θα έρθουν σε 1,5 μήνα και ... Το ίδιο που είπαν και οι 2! Γιατί ρε γμτ έτσι :mad:? Δεν μπορούν να τα φέρουν πιο γρήγορα? Σ' όλη την Ευρώπη έχουν πάει, μόνο σε εμάς έτσι! Μου είπαν στη Multirama οτι θα αργήσουν γιατί λέει στην Ελλάδα η παραγγελεία γίνεται μεμονομένα, δλδ λέει, παραγγέλνουν ένα-ένα κομμάτι ! Τι να πω? Πιστεύω οτι αυτό που στοχεύουν και τα Multirama και το Plaisio και η Fnac (και γενικότερα αυτά τα καταστήματα) έιναι ο 13ος μισθός! Αργούν να τα φέρουν για να πλησιάσουν όσο πιο κοντά μπορούν στα Χριστούγεννα, που είναι σίγουροι οτι ο κόσμος και θα έχει κάτι παραπάνω και θα είναι διατεθημένος να τα ακουμπήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.