Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω έστειλα email κ πήρα απάντηση απο το appleseed.

Τα νέα μοντέλα είναι διθέσιμα από το κατάστημά μας, κατόπιν παραγγελίας.

Οι τιμές τους είναι:

MacBook Pro 15.4” 2.4 1999 τελική με ΦΠΑ

MacBook Pro 15.4” 2.53 2499 τελική με ΦΠΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας

Με Εκτίμηση,

[ AppleSeed Greece ]

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτες τις τιμες

1) Apple MacBook 4GBMB467LL/A 13.3-Inch Laptop (2.4 GHz Intel Core 2 Duo Processor, 4 GB RAM, 250 GB Hard Drive, Slot Loading SuperDrive)

Subtotal: (Excluding Shipping) USD1,819.00

EUR 1,357.16 approximately

Total Shipping Charge: USD125.00

EUR 93.26 approximately

VAT @ 15% ( this yields FINAL amount due at delivery ): USD272.85

EUR 203.57 approximately

Grand Total: USD2,216.85

EUR 1,653.99 approximately

2)Apple MacBook MB467LL/A 13.3-Inch Laptop (2.4 GHz Intel Core 2 Duo Processor, 2 GB RAM, 250 GB Hard Drive, Slot Loading SuperDrive)

Subtotal: (Excluding Shipping) USD1,699.00

EUR 1,267.62 approximately

Total Shipping Charge: USD125.00

EUR 93.26 approximately

VAT @ 15% ( this yields FINAL amount due at delivery ): USD254.85

EUR 190.14 approximately

Grand Total: USD2,078.85

EUR 1,551.03 approximately

------

ειναι απο το σαιτ https://www.ipelagos.com/cat-apple_macbook.cfm

ερχονται απο Αμερικη και εχει καταστημα στη Κυπρο. Ρωτησα και την αντιπροσωπια και η εγγυηση ισχει οπως και το apple care σε περιπτωση που το αγορασω απο εξω. το μονο που θα με χρεωσουν ειναι τα εργατικα σε περιπτωση βλαβης τα υπολοιπα ισχυουν με τους ορους εγγυησης! οι τιμες νομιζω ειναι αρκετα καλες. οι τιμες ειναι οι τελικες και ο φορτηος εξω απο το σπιτι σου.

τι λετε?

Δημοσ.
Και βρήκε και χρόνο μέσα στις πολλές δουλειές του να το γράψει και εδώ...

Η δίψα για πληροφόρηση υπερπηδά όλα τα εμπόδια ρε...

Δημοσ.

Τελικα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη η αγορα ενος φορητου υπολογιστη -ειδικα σε αυτες τις τιμες- τωρα που η intel ανακοινωσε τους νεους 4πυρηνους επεξεργαστες για φορητους οι οποιοι θα κυκλοφορησουν στις 28/12..

Δημοσ.
Τελικα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη η αγορα ενος φορητου υπολογιστη -ειδικα σε αυτες τις τιμες- τωρα που η intel ανακοινωσε τους νεους 4πυρηνους επεξεργαστες για φορητους οι οποιοι θα κυκλοφορησουν στις 28/12..

αυτο με προβληματισε λιγο και μενα που ελεγα να αλλαξω το macbbookpro που εχω 2,5 χρονια τωρα......

μαλλον θα περιμενω.... φλεβάρη φαντάζομαι θα μπουν στα mac....

Δημοσ.

Αναφέρεσαι σε Nehalem ή στους απλούς quad??

Οι Nehalem πότε υπολογίζεται να μπουν στα MB? Εγώ τότε θα το κάνω το μεγάλο switch! :-)

Δημοσ.

Τι είναι οι 4πύρηνοι? Εγώ σκέφτομαι να πάρω έναν... Και αρκετά το έψαξα να το αγοράσω μέσω internet! Σιγά! μέσα σε 2-3 εβδομάδες, θα πάω σ' ένα Πλαίσιο να το αγοράσω!

Και ακούω για όλα τα καινούρια μοντέλα... Αν είναι να περιμένω και να περιμένω να βγουν καλύτεροι, δε θα πάρω ποτέ υπολογιστή!:-(

Δημοσ.
αυτο με προβληματισε λιγο και μενα που ελεγα να αλλαξω το macbbookpro που εχω 2,5 χρονια τωρα......

μαλλον θα περιμενω.... φλεβάρη φαντάζομαι θα μπουν στα mac....

Αν ειναι να τους δουμε, θα τους δουμε στους mbp 17"(με τιμη κανα 3000αρο)..

Δημοσ.

Οι οθόνες των νέων Macbook είναι ΤΝ όπως των τωρινών? Μπορεί δηλαδή κάποιος να τις βλέπει καθαρά υπό γωνία ή όχι?

Επίσης, αν κάποιος που τους είδε από κοντά μπορεί να πει πόσο ζεσταίνονται από κάτω... γιατί δυστυχώς τους τωρινούς Macbook δύσκολα τους κρατάς στα πόδια σου...

Δημοσ.
Οι οθόνες των νέων Macbook είναι ΤΝ όπως των τωρινών? Μπορεί δηλαδή κάποιος να τις βλέπει καθαρά υπό γωνία ή όχι?

Tn ειναι η οθονη οπως των περισσοτερων φορητων, με εξαιρεση ενα hp compaq, ενα dell precision κ ισως ενα sony vaio (ολα των 2000+ ευρω) που εχουν pva panels!

To macbook εχει μια οθονη μετρια προς το καλη (οσον αφορα γωνιες θεασης).

Εδω σε συγκριση με του mbp , που και αυτο εχει tn, αλλα καλυτερη.

Δημοσ.

τελικα το παραγγειλα και ερχεται απο το ipelagos.com θα το εχω την ερχομενη τριτη το πολυ τεταρτη και η πληρωμη ειναι με αντικαταβολη. το ποσο ειναι 1570ευρο με το mini divi to dvi . μιλησα με greycom και η εγγυηση ισχει παγκοσμιος και θα με καλιωψουν ασχετος αν το αγορασα απο αλλου φτανει να τιρει τους ορους εγγυσησς απλα θα με χρεωσουν εργατικα. η τιμη της greycom ειναι 640euro για το 2.4 με 2 gb ram εγω το αγορασα 1546 το 2.4 με 2gb ram.

επισης η greycom μου ειπε οτι ειναι καθοδον να ισχει το apple care και στην κυπρο. επισης αν αγορασω απο το εξωτερικο το apple care τοτε η greycom θα με καλιψει!

καλος?

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει οτι τα έχουν ?? Δηλαδή να παραγγείλω Αλέκο?

το πιο φθηνό macbook pro που βρήκα είναι στα 1857 αν δεν κάνω λάθος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...