Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα ευχάριστα νέα!;)

Αυτό με το Apple Care, τι είναι? Το αγοράζεις επιπλέον?

Εγώ πάντως, θα περιμένω να το αγοράσω από το Πλαίσιο, και δε θα μπλεχτώ με διαδυκτιακά καταστήματα για μια τέτοια αγορά...Γιατί το Macbook το 2.4, αναλογικά με τις παλιότερες τιμές, θα κοστίζει περίπου 1500 euros, και μ' ένα τέτοιο ποσό δε νιώθω πολύ άνετα να το δώσω μέσω διαδυκτίου...Άσε που θέλω να βλέπω τι παίρνω! (και θα το πάρω, θα το πάω σπίτι μου!Δε θα περιμένω μέχρι να μου το φέρουν!).Μου φαίνεται περίεργο να δώσω τόσα λεφτά για κάτι που το 'χω δει μέσα από φωτογραφιές και το οποίο δεν το έχω άμεσα στα χέρια μου...Άλλο να δώσεις μέχρι 500 euros, και άλλο να δώσεις 1500!

Ελπίζω μόνο,την 1η Νοεμβρίου, να το έχει και το Πλαίσιο!

Δεν νιωθεις ομως αβολα να δωσεις 1500 ευρω κ να εχεις μονο 1 χρονο εγγυηση?

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι glossy οθόνες είναι φοβερά εκνευριστικές. Ελπίζω μόνο στα macbook να μην είναι όπως και στα υπόλοιπα φορητά.

Δημοσ.
Ρώτησα στο πλαίσιο βουλιαγμένης και δεν ήξεραν.

Μπορεί να τους έχουν πει να λένε έτσι.

Εγώ θα κοιτάξω να το πάρω από το edustore.gr για να έχω το 10% έκπτωση σα φοιτητής.

Μέχρι στιγμής λένε σύντομα κοντά σας για το καινούριο...

Για να δούμε....

Στο edustore.gr, τι κωδικό θέλει? Είναι μόνο γι' αυτούς που πέρασαν πρώτοι στη σχολή?

Γιατί κι εγώ φοιτήτρια είμαι, αλλά ξέρω οτι το "Δες την ψηφιακά!" απεθύνεται μόνο στους πρώτους επιτυχόντες των ΑΕΙ/ΤΕΙ...

Δημοσ.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτά που αναφέρεις έχουν να κάνουν με τις glossy φωτογραφίες και όχι οθόνες;

Έκανα ΤΟΣΟ μεγάλη πατάτα ?!?! :whistle::whistle::whistle: Έκανα ένα πρόχειρο search στο google και voila ! :X Τι να πώ, απολογούμαι ! :o

Δημοσ.
να ρωτησω κατι αλλο. το νεο macbook air με τη νεα καρτα γραφικων nvidia 9400M θα πορει να παιξει ταινειες 1080p? διοτι ο επεξεργαστης ειναι λιγο αδυνατος για 1080p

Σε windows ναι.(με media player classic home cinema ή powerdvd)

Σε mac os x με vlc,movist κλπ μεχρι στιγμης οχι, γιατι απο οσο γνωριζω δεν εκμεταλλευονται ακομα το hardware acceleration .

Απο οτι φαινεται, εβαλαν hardware acceleration για high definition 1080p mov αρχεια στο leopard.

Για τα mkv 1080p που κατεβαζουμε απο ιντερνετ , μονη λυση με hardware acceleraion παραμενουν τα windows.(με media player classic home cinema ή powerdvd)

Δημοσ.
Στο edustore.gr, τι κωδικό θέλει? Είναι μόνο γι' αυτούς που πέρασαν πρώτοι στη σχολή?

Γιατί κι εγώ φοιτήτρια είμαι, αλλά ξέρω οτι το "Δες την ψηφιακά!" απεθύνεται μόνο στους πρώτους επιτυχόντες των ΑΕΙ/ΤΕΙ...

Όχι.. δεν είναι σαν το "δες την ψηφιακά".

Είναι ανεξάρτητη προσφορά της apple προς όλους τους φοιτητές.

Απλά πας σε ένα open24 και κάνεις αίτηση.

Βλέπεις τις τιμές του applestore.gr και αφαιρείς 10%. Αυτή θα είναι και η τιμή στο edustore.gr για το αντίστοιχο προϊόν.

Επισυνάπτω το mail που μου είχαν στείλει όταν τους ρώτησα πως δουλεύει αυτό.

Αξιότιμε κύριε Μιχαλόπουλε,

Σε απάντηση του email σας στις 10/09/08, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για την εκπαιδευτική κοινότητα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (http://www.EduStore.gr'>http://www.EduStore.gr) , το οποίο παρέχει στους φοιτητές, καθηγητές & δασκάλους, προϊόντα Apple, σε καλύτερες τιμές. Συγκεκριμένα υπάρχουν εκπτώσεις της τάξεως του 10% σε προϊόντα Apple, σε σχέση με τις τιμές που είναι ανακοινωμένες στο commercial ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας (http://www.applestore.gr).

Για να σας δοθεί κωδικός πρόσβασης για τις προσωπικές σας αγορές μέσω του εκπαιδευτικού ηλεκτρονικού μας καταστήματος (http://www.EduStore.gr), θα χρειαστεί να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα της αλυσίδας *Open24, για να συμπληρώσετε το αναγκαίο έντυπο (Αίτηση Ανοίγματος Λογαριασμού στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα για την Εκπαίδευση της Rainbow).

Θα χρειαστεί να γνωρίζετε το ΑΦΜ και τη ΔΟΥ σας και να έχετε μαζί σας τα παρακάτω:

1. Αστυνομική ταυτότητα

2. Πιστωτική κάρτα στα προσωπικά σας στοιχεία (σε περίπτωση που επιθυμείτε να την χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας)

3. Πρωτότυπη Βεβαίωση από την Σχολή σας που να δηλώνει ότι για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου-τελευταία εβδομάδα Σεπτεμβρίου) αποτελείτε ενεργό μέλος της σχολής

Αφού συμπληρώσετε το έντυπο για άνοιγμα κωδικού στο εκπαιδευτικό ηλεκτρονικό κατάστημα, στο email που θα έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να σας στέλνουμε αλληλογραφία, θα σας σταλεί ο μυστικός κωδικός που θα σας δίνει πρόσβαση για παραγγελίες ηλεκτρονικά. Θα ήθελα να επισημάνω ότι η διαδικασία για άνοιγμα κωδκού πραγματοποιείται μία και μόνο φορά και από τότε και στο εξής έχετε την δυνατότητα να βάζετε παραγγελίες ηλεκτρονικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Η μόνη υποχρέωση που θα έχετε, εφόσον ανοίξετε κωδικό για το εκπαιδευτικό ηλεκτρονικό κατάστημα θα είναι να ανανεώνετε την βεβαίωση της σχολής κάθε καινούργιο ακαδημαϊκό έτος, έτσι ώστε να σας ανανεώνετε αντίστοιχα και η δυνατότητα εκπαιδευτικών αγορών.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα της Apple.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Καλορίτου Δέσποινα

Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης Πελατών

Εφόσον στο applestore.gr λένε ότι θα τα έχουν σύντομα (ρώτησα στο Μultirama Γλυφάδας και μου είπαν μέσα προς τέλη Νοεμβρίου) λογικά και στο edustore.gr θα μπουν κάπου εκεί.

Δημοσ.

Στο site οι τιμές που αναγράφονται είναι χωρίς ΦΠΑ... Η έκπτωση που δικαιούνται οι φοιτητές είναι -10% από την τιμή που αναγράφεται στο site (δηλαδή χωρίς το ΦΠΑ ,που σημαίνει οτι κερδίζεις -29%) ή -10% από την τιμή ΜΕ το ΦΠΑ?

Διότι αν ισχύει το πρώτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι συμφέρει να το πάρεις από το edustore.gr!Εγώ κοίταζα μπας και γλιτώσω το ΦΠΑ (να το πάρω στο όνομα εταιρίας) οπότε θα ήταν -19%... Αλλά αν είναι να τον πάρω ευθύς εξαρχής χωρίς το ΦΠΑ, και με -10%, τότε σίγουρα το edustore.gr!

Στο multirama σου είπαν οτι θα τον φέρουν μεσα με τέλος Νοεμβρίου???:confused::confused: Ο φίλος μας, πιο πάνω μας είπε οτι θα έιναι στα ράφια από 1/11! 1 μήνα και, για να έρθει Ελλάδα? Τόοοοοοσο πολύ?:confused:

Δημοσ.

Γνωρίζετε κάποιο e-shop που να στέλνει Ελλάδα και να έχει διαθέσιμα macbooks;

notebook.de και cyberport είναι μόνο για preorders.

Δημοσ.
Στο site οι τιμές που αναγράφονται είναι χωρίς ΦΠΑ... Η έκπτωση που δικαιούνται οι φοιτητές είναι -10% από την τιμή που αναγράφεται στο site (δηλαδή χωρίς το ΦΠΑ ,που σημαίνει οτι κερδίζεις -29%) ή -10% από την τιμή ΜΕ το ΦΠΑ?

Διότι αν ισχύει το πρώτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι συμφέρει να το πάρεις από το edustore.gr!Εγώ κοίταζα μπας και γλιτώσω το ΦΠΑ (να το πάρω στο όνομα εταιρίας) οπότε θα ήταν -19%... Αλλά αν είναι να τον πάρω ευθύς εξαρχής χωρίς το ΦΠΑ, και με -10%, τότε σίγουρα το edustore.gr!

Στο multirama σου είπαν οτι θα τον φέρουν μεσα με τέλος Νοεμβρίου???:confused::confused: Ο φίλος μας, πιο πάνω μας είπε οτι θα έιναι στα ράφια από 1/11! 1 μήνα και, για να έρθει Ελλάδα? Τόοοοοοσο πολύ?:confused:

Αυτή την διευκρίνιση δεν μου την έκαναν.

Θα στείλω mail να ρωτήσω όταν θα είναι να πάρω (το κόβω για τα Χριστούγεννα). Αν θες στέλνεις εδώ [email protected].

Αν μπορείς να συνδυάσεις να το πάρεις και με τιμολόγιο, θα είσαι μία χαρά! Τσάμπα θα το πάρεις :-D

Δημοσ.
αυτο θελω μα μαθω και εγω διοτι ειμαι και εγω υποψιφιος αγοραστης.

Πήγα σήμερα στο Apple Store στο Λονδίνο και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την glossy screen του macbook pro. Οπότε απο εβδομάδα βάζω πλώρη για να το αποκτήσω.

Και με αυτή την προσφορά

http://www.apple.com/uk/backtoschool/?cid=WWW-EUUK-BTS20080916-LCYEX

ακόμα καλύτερα

Δημοσ.
Αυτή την διευκρίνιση δεν μου την έκαναν.

Θα στείλω mail να ρωτήσω όταν θα είναι να πάρω (το κόβω για τα Χριστούγεννα). Αν θες στέλνεις εδώ [email protected].

Αν μπορείς να συνδυάσεις να το πάρεις και με τιμολόγιο, θα είσαι μία χαρά! Τσάμπα θα το πάρεις :-D

εγω ρωτησα στο multirama και μου παν οτι στις 1 λογικα 8α ειναι ετοιμο για παραγγελια...

Δημοσ.

Εγώ την Παρασκευή παράγγειλα το Macbook Pro 2.53 στο Applestore Ιταλίας (μένω Ιταλία). Το μόνο έξτρα που του πρόσθεσα στο βασικό configuration ήταν το τηλεκοντρόλ. Επίσης εκτός από την educational έκπτωση εκμεταλλεύτηκα και το Back to school promotion και παράγγειλα και το ipod 4G 8GB Red και θα το πουλήσω στο ebay ακόμα συσκευασμένο μόλις το παραλάβω (έχω το iphone 3G 16άρι και το ipod δεν μου χρειάζεται...). Σύνολο με την educational έκπτωση χρεώθηκα στην πιστωτική 2225 ευρώ (mbp+τηλεκοντρόλ+ipod) και περιμένω επιστροφή 125 ευρώ για το ipod από την Apple και 100+ ευρώ η πώλησή του στο ebay. Κάνοντας την αφαίρεση ο υπολογιστής θα μου κοστίσει σύνολο κάτι λιγότερο από 2 χιλιάρικα. Η παράδοση υπολογίζεται για 4-5 Νοεμβρίου :-D

Δημοσ.

μπορειαται να μου πειτε μερικα καταστηματα στην Αγγλια που πουλανε apple και στελνουν σε αλλες χωρες? εκτος απο το apple store αυτο ομως δεν στελνει...

Δημοσ.
εγω ρωτησα στο multirama και μου παν οτι στις 1 λογικα 8α ειναι ετοιμο για παραγγελια...

Τζίφος η υπόθεση...Σήμερα το πρωί πήγα στην Athens Digital Week στο Γκάζι και πήγα στο περίπτερο της Apple/Rainbow-Multirama και με ενημέρωσαν τα παιδιά οτι θα είναι στην Ελλάδα σε 3 εβδομάδες περίπου...Ε,γύρω στις 10-15 Νοεμβρίου δηλαδή...:-(!Αναμενόμενο μπορώ να πω!

(Τώρα από πότε θα μπορείς να το παραγγείλεις δεν το ξέρω, αλλά λογικά πάνω-κάτω τότε θα ξεκινήσει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...