kpartsi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ξέρει κανείς πόσα slot ram έχει το macbook pro; 2 ή 4; Επίσημα λένε για 2 (οπότε μέγιστη μνήμη 2x2=4 GB) αλλά κάτι διάβασα ότι το ακριβό μοντέλο έρχεται με 4x1=4 GB.... Επίσημα θα υποστηρίζει μέχρι 4 GB και ανεπίσημα θα μπορεί να φτάσει τα 8; Ξέρει κανείς να βοηθήσει πώς ακριβώς έχει η κατάσταση; Υπάρχει περίπτωση μεταξύ των δύο μοντέλων macbook pro να υπάρχουν διαφορές στα slots, δηλ. το ένα να έρχεται με 2 και το άλλο με 4;
Ozone Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Αν θέλετε προιόντα Apple σε πολύ καλές τιμές, νομίζω απο τα καλύτερα και ποιο αξιόπιστα είναι το cyberport.de που έχει περίπου 50 ευρώ ταχυδρομικά αλλά αν πάρει παραπάνω απο ένα αντικείμενο η επιβάρυνση είναι αμελητέα.Κοινώς συμφέρει για ομαδική αγορά. Έχει το macbook 2.0 1159 ευρώ και το 2.4 1459 ευρώ. με επεκταση εγγυησης?
Ozone Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Όχι χωρίς επέκταση πιστευεις ειναι καλο να το παρεις χωρις επεκταση? 1 χρονος ειναι πολυ λιγος. εαν σου χαλασει στο 2ο την εβαψες με το τοσα ακριβα εξαρτιματα και σερβις που εχουνε!!
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ξέρει κανείς πόσα slot ram έχει το macbook pro; 2 ή 4; Επίσημα λένε για 2 (οπότε μέγιστη μνήμη 2x2=4 GB) αλλά κάτι διάβασα ότι το ακριβό μοντέλο έρχεται με 4x1=4 GB.... Επίσημα θα υποστηρίζει μέχρι 4 GB και ανεπίσημα θα μπορεί να φτάσει τα 8; Ξέρει κανείς να βοηθήσει πώς ακριβώς έχει η κατάσταση; Υπάρχει περίπτωση μεταξύ των δύο μοντέλων macbook pro να υπάρχουν διαφορές στα slots, δηλ. το ένα να έρχεται με 2 και το άλλο με 4; Οπως γραφει η apple : http://www.apple.com/macbookpro/specs.html 2GB (two 1GB SO-DIMMs) or 4GB (two 2GB SO-DIMMs) of 1066MHz DDR3 SDRAM; two SO-DIMM slots support up to 4GB Γενικοτερα ολοι οι φορητοι εχουν μεχρι 2 σλοτ.. Απο οτι φαινεται θα δεχεται μεχρι 4gb συνολο.. Φανταζομαι αυτος ειναι περιορισμος του nvidia chipset(ή μπορει λογω οτι ειναι ddr3 και δεν εχουν βγει 4gb dimms), μιας και σε φορητους με intel chipset μπορεις να πας μεχρι τα 8gb.
kpartsi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 o.k haHa. Σ'ευχαριστώ. Τώρα είναι ξεκάθαρο. Επειδή υπήρχαν τα rumors πριν την παρουσίαση για υποστήριξη μεχρι 8 GB και μετά κάπου διάβασα (λανθασμένα) ότι το ακριβό μοντέλο έβγαινε από το εργοστάσιο με 4 στικάκια του 1 GB, κάπου μπερδεύτηκα.
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 o.k haHa. Σ'ευχαριστώ. Τώρα είναι ξεκάθαρο. Επειδή υπήρχαν τα rumors πριν την παρουσίαση για υποστήριξη μεχρι 8 GB και μετά κάπου διάβασα (λανθασμένα) ότι το ακριβό μοντέλο έβγαινε από το εργοστάσιο με 4 στικάκια του 1 GB, κάπου μπερδεύτηκα. Δες και εδω τι λεει: http://www.ifixit.com/Guide/First-Look/Mac/MacBook-Unibody/Page-4 Step 12 * Removing the RAM *2GB (two 1GB SO-DIMMs) of 1066MHz DDR3 SDRAM are included. Apple will upgrade the RAM to 4GB for an extra $150. * You can't have more than 4GB because the architecture is still 32-bit. http://www.ifixit.com/Guide/First-Look/Mac/MacBook-Pro-Unibody/Page-4 Step 10 *Removing the two 1 GB DIMMs. *Apple is sticking with 32-bit chipsets for their portables, so you'll be stuck at 4GB RAM forever with this machine.
elenpi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Είναι πράγματι πολύ ωραία τα νέα Macbook!Δε Βλέπω την ώρα να το πάρω στην αγκαλία μου!Πότε λέτε να έρθουν και εδώ?Σε καμιά 10μέρες μάλλον?Διότι τα καινούρια ipod που παρουσίασε η Apple στις 9 Σεπτεμβρίου, στις 20 Σεπτεμβρίου, βρίσκονταν στα ράφια των καταστημάτων (Multirama,Plaisio,FNAC,Media Markt κλπ)...Άρα κάτι ανάλογο δε θα γίνει και με τα Macbook? Επίσης στο site της Rainbow (της εταιρίας εισαγωγής των προιόντων Apple στην Ελλάδα),ήδη γίνεται αναφορά στα νέα Macbook και στον τομέα Store,γράφει "Τα νέα Macbook σύντομα κοντά σας!".... Τι λέτε λοιπόν?Θα είναι σύντομα κοντά μας?
elenpi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Στις 1 Νοεμβριου ειπανε... Σοβαρά???:lol: Αχ, τι ωραία!!Δλδ 1/11 θα είναι στα ράφια των καταστημάτων, έτοιμα προς πώληση? Πού το άκουσες?
dtsaop Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας παίδες. Επειδή σκέφτομαι να πάρω το νέο Macbook pro από UK με εκπαιδευτική έκτωση θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα 1) είναι η glossy screen τελικά τόσο χάλια όσο αναφέρεται σε διάφορα φορουμ; 2)Να βάλω 4 GB RAM από την αρχή ή θα μου βγεί πιο φτηνά αν βάλω 2 για αρχή και αργότερα το αναβαθμίζω σε 4; Για τον σκληρό πιστεύω ειναι ανούσιο να ρωτήσω οτί για μόνο 40 ευρώ αξίζει να τον αναβαθμίσω απο 5400 σε 7200. Τέλος, μήπως, έχει βγάλει κανεις άκρη τι γινεται με το 3 years protection plan της Apple στην Ελλάδα;
darklordvader77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 1) υποκειμενικο ειναι. δες την κ αν σ αρεσει.. 2)βαλε 2GB για αρχή κ αααμα χρειαστεις σε κανα 1,5 χρονο αλλα δύο βαλε.. καλα κ αυτα τα 8GB που διαβασα σε προηγουμενα post.. χαλαρωστε, δεν ειναι sVista. παιζουν κ με 1GB μνημη πολύ ανετα.. θα δεις τρελη διαφορα στις 7200rpm!
Ozone Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας παίδες. 1) είναι η glossy screen τελικά τόσο χάλια όσο αναφέρεται σε διάφορα φορουμ; αυτο θελω μα μαθω και εγω διοτι ειμαι και εγω υποψιφιος αγοραστης.
Snolly Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 εγώ πάντως σε glossy οθόνη δε μπορώ να δουλέψω. μου γυαλίζει πολύ. Γι' αυτό και δύσκολά θα αλλάξω το ματ MBP μου. Τώρα για ταινίες και games άντε και για surfing μια χαρά η glossy και πολύ εντυπωσιακή.
Ozone Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ειναι πολυ χαλια για εξωτερικες δουλειες? οχι φυσικα πως ποτε καθομε εξω και δουλευω με το λαπτοπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.