Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Αν παρω macbook μεταχειρισμενο χωρις αποδειξη, αν χρειαστει service,ισχυει η εγυηση?

Sorry,Ρωταω εδω για να μην επιβαρυνω το site.ευχαριστω

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια καλησπερα. Αν παρω macbook μεταχειρισμενο χωρις αποδειξη, αν χρειαστει service,ισχυει η εγυηση?

Sorry,Ρωταω εδω για να μην επιβαρυνω το site.ευχαριστω

Εφόσον το macbook είναι εντός εγγύησης, τότε ισχύει (ίσως βέβαια να χάνει κάποιες/ους ημέρες/μήνες αναλόγως.

Υπάρχει εργαλείo online για να ελένξεις την εγγύηση.

Δημοσ.
Έχετε να προτείνετε κάποιο φτηνό ποντίκι για MacBook;Δε με πειράζει αν είναι ενσύρματο.

Εγώ πήρα προχτές το V550 της Logitech με 25 ευρώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και το interface που έχουν φτιάξει για mac είναι πολύ καλό και με πολλές επιλογές! Πολύ compact το ποντίκι, αλλά όχι ενοχλητικά compact. Εχει πανω του θηκούλα για το usb nano receiver που μπορείς να το έχεις και πάντα πάνω στο laptop γιατί δεν ενοχλεί καθόλου.. Συνολικά μου αρέσει πολύ και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.

USB κάνουν όλα, bluetooth επίσης. Άμα πάρεις wireless πρέπει να το υποστιρίζει το macos x το mouse. Άμα πας στο site των κατασκευαστών λέει..

Δημοσ.

ναι αλλα δεν εναγνωρίζονται όλοι οι δέκτες από το μακ. Το άλλο logitech που έχω για το pc δεν το αναγνωρίζει...

Δημοσ.
ναι..και τσεκαρα και στο σιτε και λέει προφανώς ότι δεν υπάρχει υποστήριξη για αυτο το mouse σε OSX

Καλα για τα περισσοτερα mouse δεν αναφερεται η υποστηριξη osx, αλλα δουλευουν.

Και παλι μου φαινεται πολυ περιεργο..

Σε αλλο μηχανημα δοκιμασες?

Κανονικα οταν συνδεεις τον usb receiver , το λειτουργικο δεν καταλαβαινει καν αν ειναι ασυρματο ή ενσυρματο. Ειναι ενα κ το αυτο για το λειτουργικο.

Σκεψου οτι τα ασυρματα mouse δουλευουν κανονικα στα live cd ή στις πρωτες φασεις εγκαταστασεις λειτουργικου κλπ.

Χρησιμοποιουν ακριβως τους ιδιους drivers με τα ενσυρματα..

Δημοσ.

καμια καλη προταση για τσαντα macbook pro 17'' , εχει κανεις?? η tucano ειναι καλη, αλλα στο fnac εχει μεινει με πορτοκαλι χρωμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...