Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω Apple Laptop, αλλα ξερω πως το coconut battery σου λεει διαφορες πληροφοριες για το health της μπαταριας (σε%) ποσα Cycles εχει, κ διαφορα αλλα.. οποτε θα σου κανει μια χαρα δουλεια!

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι... το coconut είναι όλα τα λεφτά... σε ενημερώνει για τα πάντα

Όπως και το iStat widget για το dashboard.

Δημοσ.
Όπως και το iStat widget για το dashboard.

δεν το χρησιμοποιούσα πολύ το dashboard και τα widget του.

Δημοσ.

Έχω το νέο MacBook Pro. Θέλω να το συνδέσω με τηλεόραση με είσοδο HDMI. Καθώς το MacBook Pro δεν έχει HDMI αλλά Mini DisplayPort αν πάρω αντάπτορα απο Mini DisplayPort σε HDMI π.χ. http://cgi.ebay.com/Mini-DisplayPort-to-HDMI-Adapter-Apple-NEW-MacBook-Pro_W0QQitemZ380122939925QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_2?hash=item588117c215&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 θα μου μεταφέρει και τον ήχο στην τηλεόραση ή μόνο την εικόνα? Με ενδιαφέρει πολύ να μεταφέρετε και ο ήχος. Τι μπορώ να κάνω για να έχω και ήχο και εικόνα?

Δημοσ.

Κανονικα το displayport μπορει να μεταφερει κ ηχο..

Ομως λογω προχειρης-κακης υλοποίησης του απο την apple δεν μπορει να μεταφερει ηχο απο τα macbook..

Οποτε, με τον ανταπτορα Mini DisplayPort σε HDMI μονο εικονα θα μπορεις να μεταφερεις. Ηχο θα μεταφερεις απο την κανονικη εξοδο που εχει κ δυστυχως αν εχεις hd audio streams (πχ 7.1 απο mkv-blueray) δεν θα μπορεις να μεταφερεις τετοια streams , παρα μονο μεχρι 5.1 .

Κριμα, γιατι υπαρχουν κ φορητοι που κοστιζουν κατω απο 500 ευρω με hdmi κ στελνουν κανονικα κ ηχο.

Μεγαλος μπελας κ αποτυχια το minidisplayport..

Εδω κ μερικα reviews:

http://i.gizmodo.com/5187481/monoprice-mini-displayport+to+hdmi-adapter-hands+on-hd-itunes-now-plays-on-tvs

http://crave.cnet.co.uk/gadgets/0,39029552,49301961,00.htm

Δημοσ.
Μάλιστα επομένως για τον ήχο θα κουβαλάω extra καλώδια...Κρίμας...

Σε ευχαριστώ!

Δυστυχως ειναι μια απο τις περιπτωσεις, που απορει κανεις γιατι παιρνει τετοιες αποφασεις η Apple.

Δημοσ.

Πράγματι φίλε. Εϊμαι υπερ της Apple σε πάρα πάρα πολλά θέματα αλλά όμως κάνει αυτά τα περίεργα (για ανεξήγητους λόγους για εμένα) και σε απογοητεύει...Πλάκα πλάκα δεν ξέρω τι δίνεται αλλά αν δούμε και τις νέες προσθήκες που έκανε στο iPhone με την έκδοση OS 3 δείχνει επιτέλους να βάζει λίγο νερό στο κρασί της....

Δημοσ.
Δυστυχως ειναι μια απο τις περιπτωσεις, που απορει κανεις γιατι παιρνει τετοιες αποφασεις η Apple.

οπως το κολημα της με το blue-ray!

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν αναμένεται σύντομα ανανέωση των επεξεργαστών των macbook; Ενδιαφέρομαι για ένα macbook 13.3'' και αναρωτιέμαι πότε είναι να ανανεωθούν οι επεξεργαστές για να μην αγοράσω τώρα...

Δημοσ.

Καλημέρααα. Σύνδεσα χθες το alumacbook 2.4 με μια 37" fullhd και ενώ η ανάλυση ήταν σωστή(1920x1080) έκοβε σχεδόν όλη τη menu bar πάνω, και λίγο απτο dock κάτω. Η οθόνη του macbook ήταν κατεβασμένη και δούλευα με ασύρματα mouse-keyboard. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να φαίνονται menubar-dock σωστά?

Υ.Σ δεν μάσησε πουθενά το macbook στην αναπαραγωγή 1080p υλικού επί 2μιση ώρες, ούτε ίχνος θρεμοκρασίας ή θορύβου. Το κατα-ευχαριστήθηκα :-D

Δημοσ.
Καλημέρααα. Σύνδεσα χθες το alumacbook 2.4 με μια 37" fullhd και ενώ η ανάλυση ήταν σωστή(1920x1080) έκοβε σχεδόν όλη τη menu bar πάνω, και λίγο απτο dock κάτω. Η οθόνη του macbook ήταν κατεβασμένη και δούλευα με ασύρματα mouse-keyboard. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να φαίνονται menubar-dock σωστά?

Αυτό λέγεται Overscan. Στις ρυθμίσεις του Display, έχει κάποιο checkbox για το zooming ή scaling (ή κάπως έτσι) ? Αν ναι, δοκίμασε να το ξε-τσεκάρεις.

Δημοσ.

Το δοκίμασα στη δικιά μου 32" που συνέβαινε ακριβώς το ιδιο πράγμα. Ξετίκαρα το overscan και έδειχνε μεν όλη την επιφάνεια εργασίας αλλά άφηνε ενα μάυρο πλαίσιο γύρω-γύρω..

Και κατι ακόμα που δν μου φαίνεται φυσιολογικό. Με το που κλείνω το "καπάκι" κ κουνάω το εξωτερικό ποντίκι για να ξυπνήσει, ξυπνάει για μερικά δευτερόλεπτα κ ξανακοιμάται. Χθες με την 37" του εκανα ενα retart κ έστρωσε. Σήμερα με τη δικιά μου οτι κ αν κάνω κοιμάται κ ξυπνάει συνέχεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...