Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με ποιό software?

Μέσω software?

Εφαρμογή System Profiler μέσα στο ντοσιε Utilities μέσα στο ντοσιε Applications

Στο έγραψε ήδη ο command λίγο πιο πάνω. :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας. Σας ποστάρω απο το νέο μου Macbook MB467GR/A 13/2.4/2X1G/250/SD/GR/ZH. Μέχρι στιγμής έχω να πώ τα καλύτερα.. Έχω βέβαια ΠΟΛΥ διάβασμα μέχρι να προσαρμοστώ... Αλλα είμαι τουλάχιστον εντυπωσιασμένος :)

Αυτοκαλωσορίζομαι :)

Δημοσ.

xaXAxaxaxaxaxaxaax

Ήμουνα σίγουρος...

Ο αδερφός μου ξηγήθηκε για τη γιορτή :) Τώρα βέβαια ψάχνομαι ακόμα...

Οι συντομεύσεις για την αλλαγή γλώσσας δεν με βολεύουν καθόλου και θέλω να πιστεύω οτι υπάρχει τρόπος να αλλάζει μόνο με δύο κουμπιά και όχι με 2χ3ψήφιες συντομεύσεις για μπρός και πίσω..

Δημοσ.

Ναι λοιπόν ποστάρω καιγώ απτο νεο-αποκτηθέν aluMacbook 2.4, μου το φέραν σήμερα απο Αγγλία.. So far so good, με ενα καμμένο pixel though.. Ελπίζω να αντικαταστήσει επάξια το MBP μου που πούλησα!

Δημοσ.

δεν θυμάμαι ρααα... αλλά πολύ δύσκολο δεν πρέπει να είναι γιατί θυμάμαι που το βρήκα μόνο μου και το είχα κάνει command- space

Δημοσ.

To έκανα και γω αισίως... δεν με άφηνε να το χρησιμοποιήσω γιατί ήταν default sto spotlight.

Παρόλα αυτά συνεχίζω να πατάω alt+shift (δεν με αφήνει να βάλω αυτό για συντόμευση)

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα.. έβαλα το mail και για να κάνει import apo gmail κάνει κάτι μέρες μιας και κατεβάζει απο ότι καταλαβαίνω και ολόκληρα τα attachments... Τέσπα θα ζήσω και με αυτό.. αλλα πάει πολύς χώρος τζάμπα... :\

Για msn τι χρησιμοποιούμε; Δεν έχω διαβάσει το παραμικρό μιας και ήταν έκπληξη οπότε τώρα είναι νιούφης...

Δημοσ.

Για msn εγώ είχα το Adium... όσο για την αλλαγή γλώσσας εγώ είχα καταργήσει το spotlight (είχα βάλει ένα άλλο που δεν θυμάμαι τώρα πως το λένε)

Δημοσ.
Για msn τι χρησιμοποιούμε; Δεν έχω διαβάσει το παραμικρό μιας και ήταν έκπληξη οπότε τώρα είναι νιούφης...

Eπίσης νιούφης είμαι (2 βδομάδων), αλλά βρήκα έναν msn messenger για Mac και δουλεύει οκ, απλά δεν αφήνει να στέλνεις offline messages.

Για συντόμευση έβαλα Alt+space.

Επίσης, κάθε απόγευμα βλέπω τα εκπαιδευτικά βιντεάκια στο site της μαμάς εταιρείας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...