Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρώτησα και η εγγύηση είναι International μου είπαν. Το AppleCare τη διαφορετικό έχει απο την εγγύηση γιατί αν όντως είναι χρήσιμο μπορώ να το πάρω πολύ φθηνά!

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτι που δεν κατάλάβά. Πρόβλημα θερμοκρασίας έχουν μόνο τα 17" ή και τα 15" maxBook Pro? Ευχαριστω και πάλι...!

EDIT

Αύριο έχει event η Apple και εγώ την ίδια μέρα παραγγέλνω MacBook Pro 17". Υπάρχει περίπτωση να ανακοινώσει τίποτα αλλαγές που να αφορούν το MacBook Pro ή να το παραγγείλω άφοβα?

Δημοσ.

Thanks φίλε για την ενημέρωση! Εγώ να κάνω μία άλλη. Το δικό μου το παρήγγειλα απο Αγγλία και μου ήρθε πιο φθηνά απ'οτι αν τα παράγγελνα απο Αμερική τώρα που η λύρα είναι σχεδόν όσο το ευρώ. Γλύτωσα γύρω στα 250€ σε σχέση με Αμερική!

Δημοσ.

όντως συμφέρει καλύτερα απο Αγγλία τώρα...

εγώ παρήγγειλα 2 βιβλία από το αγγλικό Amazon με 45 ευρώ... που εδώ θα μου κόστιζαν γύρω στα 70 ευρώ και απο αμερικάνικο Amazon θα μου κόστιζαν 55 ευρώ...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Φεύγω το καλοκαίρι για Αμερική και επιτέλους θα πάρω το Macbook 13''! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. Στο site του πανεπιστημίου λέει πως κάποια προγράμματα θέλουν windows. κάπου διάβασα πως υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις windows. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να φορτώσεις 2 λειτουργικά κ να επιλέγεις ποιο θα χρησιμοποιήσεις;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Καλησπέρα! 4 Απριλίου περιμένω με αγωνία το MacBook Pro 17" με σκληρό 320 7200 στροφές. Πώς μπορώ να δώ αν είναι με 7200 στροφές και επίσης μπορώ να προσθέσω και δεύετρο σκληρό παρακάτω? Αν το κάνω μόνος μου χάνω την εγγύηση? Όταν με το καλό το λάβω θα σας χρειστώ πολλές φορές μιας και είναι η πρώτη φορά που θα έχω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ MAC!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Με το καλό να το παραλάβεις.

1. Η πιο εύκολη λύση για να ελέγξεις αν ο σκληρός είναι στις 7200 είναι να δεις το μοντέλο από το μηλαράκι -> about this mac -> more info -> serial ata ή μια πιο μπακαλίστικη λύση, να ξεβιδώσεις το καπάκι από κάτω και να δεις το μοντέλο του σκληρού.

jiRJP14xxwlSsMIq.large

2. Δεύτερο σκληρό να προσθέσεις, για εσωτερικό μιλάμε πάντα, πολύ δύσκολο, αν και πριν μερικές εβδομάδες είχα διαβάσει για ένα mod που σου αντικαθιστούσε το Super drive με σκληρό.... Στοιχίζει πολύ όμως και μπορεί να σου το προσαρμόσει μόνο η συγκεκριμένη εταιρία... Για παράδειγμα ένας προσαρμοσμένος για το superdrive σκληρός 320@7200 στοιχίζει 229$

http://www.mcetech.com/optibay/

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλα! Μέσω software υπάρχει τρόπος? Αν ανοίξω το καπάκι δεν χάνω την εγγύηση όμως? Κάτι ακόμα. Επειδή στο 17άρι η μπαταρία δεν αφαιρείται όταν φορτίσει να φανταστώ ότι η τροφοδοσία της μπαταρίας σταματάει η να φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό θα τα έχει "παίξει"?

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλα! Μέσω software υπάρχει τρόπος? Αν ανοίξω το καπάκι δεν χάνω την εγγύηση όμως? Κάτι ακόμα. Επειδή στο 17άρι η μπαταρία δεν αφαιρείται όταν φορτίσει να φανταστώ ότι η τροφοδοσία της μπαταρίας σταματάει η να φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό θα τα έχει "παίξει"?

Μέσω software?

Εφαρμογή System Profiler μέσα στο ντοσιε Utilities μέσα στο ντοσιε Applications

Δημοσ.

Ξαναδιάβασε το προηγούμενο post μου. Του έκανα edit.

Αν ανοίξεις καπάκι δεν χάνεις απολύτως την εγγύηση, όπως και να αλλάξεις σκληρό ή να προσθέσεις μνήμη. Την μπαταρία δεν θα πρέπει να αγγίξεις.

Την μπαταρία πάντως μην τη φοβάσαι καθόλου, δεν πρόκειται να τα παίξει. Εδώ στο δικό μου που αφαιρείται την έχω πάντα πάνω ως UPS ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...