Vasilisxd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παίδες και πάλι. Αφού σκέφτηκα τις συμβουλές σας κατέληξα σ' αυτόν http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1185896&HYNOTEBOOKKARTAMONTELO=GeForce+9600M+GT+%26+9400M&category=69980973&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEBB301866FDE0DF024BE248BD5FE65EB6872F43191CC559F94538DCFC1F7455CDB7F370062336528FDA17A3F02A8725D1E854692795A4D4B89E18D80CF2C70BFF1328CC294E602AAA341A61CFF3761569C02A940C871BA843CF69BCA009DE787C41939CFCC743C418EF14549CC2870E19E448164EEE2C8F20..... Η ερώτηση μου είναι όχι αν αξίζει... αλλά αν υπάρχει καλύτερο σε σχέση αξίας/τιμής....Είμαι ενα βήμα πριν την αγορά..και δεν θέλω να μετανιώσω αφου τι κάνω.. Aπο Ελλάδα υπάρχει και με 1790ευρώ. btw... Εαν τον παρεις απ' έξω σου βγαίνει 1600 με τα μεταφορικα.
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Αν τα θέλεις αυτά παίρνεις Macbook ή Macbook Pro ( πλήν των card readers ) .. Ο σκοπός του Macbook Air είναι άλλος .. Για μένα δεν κάνει, αλλά θα μπορούσα να φανταστώ αρκετούς που για χάρη του βάρους και της φορητότητας θα τα θυσίαζαν .. (μονο που το macbook ειναι 50% βαρυτερο!!) Ομως υπαρχουν κ εναλλακτικες προτασεις με καλυτερη φορητοτητα (dvd, ethernet,2η μπαταρια-μεγαλυτερη αυτονομια) χωρις να θυσιαζουν το βαρος! (εχουν δηλαδη ιδιο βαρος με το air) Καποιοι λοιπον τα καταφερνουν να κανουν ελαφρια λαπτοπ χωρις συμβιβασμους(ibm ,sony), καποιοι με συμβιβασμους!(dell, voodoo με λιγοτερους κ apple με τους περισσοτερους συμβιβασμους ) Απο την αλλη, καποιοι τα καταφερνουν να κανουν ελαφρια λαπτοπ με ωραιο design(air, envy), καποιοι οχι! (ibm ) (αν και ειναι τελειως υποκειμενικο αυτο το θεμα) Tα ζυγιζει ο καθενας κ αποφασιζει! Form/Design or Function?? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Γιατί άμα τα έβαζε δεν θα ήταν apple αλλά θα ήταν sony.. Και όταν προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δε'υτερη μπαταρία, 3G, firewire και card readers προτιμώ να πάρω το πανέμορφo air που μου δίνει και απεριόριστες δυνατότητες λογισμικού παρά το sony που είναι και πολύ πιο ακριβό! Dvd κ ethernet, vga ομως κατι που λεει οτι θα εχεις χρησιμοποιησει!! Oσο τα το 3g, firewire, δευτερη μπαταρια, για αυτο ακριβως τον λογο ειπαμε οτι το air (οπως πχ κ το envy) δεν ειναι τοσο για επαγγελματιες.. Για οποιον(road warriors) θελει κατι πραγματικα φορητο , κοιταει σε ibm thinkpad x301, sony z . Τοσο απλο.. Οτι καποιον δεν τον ενδιαφερει τοσο η αυτονομια, firewire, card reader, dvd, ethernet, 3g, δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερει κανεναν.. Για εσενα λοιπον steven που εχεις αναγκες που σχεδον τις ικανοποιει το air, σου ερχεται μια χαρα..(ασχετα βεβαια αν με τα μισα λεφτα μπορεις να παρεις κατι που ειναι μολις 400 γρ βαρυτερο κ ειναι πληρως εξοπλισμενο, πχ sony sr19) Για οποιον ομως θελει φορητοτητα (κ τον ενοχλουν αυτα τα 400 γρ) κοιταει σε mba, envy,adamo, sony z, ibm thinkpad x301. Tα 2 τελευταια κερδιζουν χαλαρα σε φορητοτητα τα υπολοιπα. Tα 2 πρωτα κερδιζουν χαλαρα σε design . Form/Design or Function?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ είναι όλη η ουσία. Απορώ τι είδους συζήτηση είναι τα υπόλοιπα: [Αν] είσαι διατεθημένος να αφήσεις το OSX επειδή [μπλα μπλα] Και στο κάτω κάτω, αν κάποιος ενδιαφέρεται να επιλέξει ανάμεσα σε OSX και Windows, ας κάνει πρώτα αυτό, και μετά ας γράψει στο αντίστοιχο τόπικ. Δε μπορεί εδώ να συζητάμε για άλλες εταιρείες. Αφήστε κι έναν χώρο να συνενoούμαστε όσοι έχουμε ανάγκη το MacOSX. Πχ, το δίλημμα design / function, αν υπάρχει, υπάρχει για ελάχιστους. (το αναφέρω απλά γιατί είναι το τελευταίο που βλέπω γραμμένο). Υπάρχουν καλύτερα παραδείγματα του τι ΔΕΝ πρέπει να συζητάμε (πχ κολλημένοι με την Apple / όχι κολλημένοι)
equalizer43 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κανείς αν γίνεται να αγοραστεί macbook από εξωτερικό με δόσεις σε πιστωτική κάρτα; Ευχαριστώ!
x_vagos_x Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ναι γίνεται, αλλά θα σου σύστηνα μέσω paypal, καθώς είναι μακράν πιο αξιόπιστο. Φυσικά όταν λες εξωτερικό, θα πρέπει να έχεις στο νου σου κάτι εντός Ε.Ε, ώστε να γλιτώσεις τα έξοδα αποστολής και Τελωνείου...
equalizer43 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ναι γίνεται, αλλά θα σου σύστηνα μέσω paypal, καθώς είναι μακράν πιο αξιόπιστο. Φυσικά όταν λες εξωτερικό, θα πρέπει να έχεις στο νου σου κάτι εντός Ε.Ε, ώστε να γλιτώσεις τα έξοδα αποστολής και Τελωνείου... έχεις κάτι υπόψιν σου; Γιατί δεν είναι το πιο έυκολο πράγμα να βρεις μαγαζί με δόσεις...
x_vagos_x Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχώς είμαι δεινός χρήστης eBay, και δεν γνωρίζω συγκεκριμένα καταστήματα... Αλλά υπάρχουν...
andreasds Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ παιδιά αναμένω να το φέρει η document.gr τις επόμενες ημέρες!
dream21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ παιδιά αναμένω να το φέρει η document.gr τις επόμενες ημέρες! εγω παντος θα περιμενω λιγο καιρο ακομη πριν την επομενη αγορα να δω καταρχας τι προκειται να γινει περι αγορας πακετου απο infoquest μπας και πεσουν η τιμες ,διοτι ειναι μεγαλη μαμακια να πληρωνεις στην αγγλια 1050 ευρω για imac 20' και στην ελλαδα να θες 1350 ευρουλακια.αντιστοιχα και για macbook pro
kdiamant Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω λίγα πράγματα για τα νέα MacBook Pro. Σκέφτομαι να αγοράσω το νέο MacBook Pro 17". Ερώτηση αν κατάλαβα καλά περιέχει 2 κάρτες γραφικών "NVIDIA GeForce 9400M + 9600M GT with 512MB" το μοντέλο των 2799$ και απλά ανάλογα τις απαιτήσεις του προγράμματος χρησιμοποιεί την ανάλογη? Τέλος απο προβλήματα πώς πανε επειδή ακόμα είναι καινούργια και επίσης η γωνία θέασης πώς είναι? Ευχαριστώ!
iced Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Υπαρχουν πολλα προβληματα υπερθερμανσης με αυτα προς το παρον και γινεται ψιλοχαμος
kdiamant Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 ΟΧ! Με άνχωσες αλλά καλά έκανες γιατί δεν το ήξερα και είναι σημαντικό. Εγώ λέω να πάρω το νέο MacBook Pro 17". Αν κατάλαβα καλά δεν βγαίνει η μποαταρία. Εγώ θα το δουλεύω κατα 80% με ρεύμα. Με αυτόντ ον τρόπο γλυτώνω καθόλου άυξηση θερμοκρασίας? Επίσης όποιος ξέρει και μπορεί παρακαλώ ας βοηθήσει και στις παραπάνω ερωτήσεις και τί κάνετε εσείς με την αύξηση θερμοκρασίας του MacBoo Pro. Θα έχω προβλήματα λόγω αυτού?
iced Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Κοιτα η αληθεια ειναι οτι μολις τωρα βγηκε το laptop. Σιγουρα υπαρχουν παιδικες αρρωστιες. Περιμενουν απο την apple καποιο update ωτσε να βελτιωθουν οι θερμοκρασιες, ισως χασει στο οτι ειναι αθορυβο (καποιοι με πατεντες softwarikes ανβαζουν τα ανεμιστηρια και το εχουν λυσει). Αν φτασουν στο σημειο να ριξουν την συχνοτητα παιρνεις κατι πιο αργο απο οτι πληρωσες. Επειδη ειναι παρα πολλα τα χρηματα περιμενε λιγο και ψαξε για προβληματα... Επισης δεν εχει σημασια αν θα ειναι στο ρευμα ή στην μπαταρια. Παντως ειναι ερωτας αυτο το λαπτοπ...!
kdiamant Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Είναι όντως έρωτας! Επειδή η αγορά θα γίνει απο Αγγλία και είδη το έχω παραγγείλει ξέρεις αν ο φωρτιστής κάνει για Ελλάδα βάζοντας μπροστά ένα ανταπροράκι ή θα έχω πρόβλημα και θα τρέχω... Τι να κάνω που δεν τα αντέχω άλλο τα Windows! Σε ευχαριστώ!
iced Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Φιλε μου αφου θα το παρεις απο αγγλια να αγορασεις οπωσδηποτε applecare για να εισαι ησυχος. Αλλωστε δεν ξερουμε πως θα συμπεριφερθει η εσωτερικη μπαταρια... Θα ταλαιπωρειται πολυ αν ειναι συχνα στο ρευμα... Για να εισαι ησυχος. Για τον φορτιστη δεν ξερω αλλα συνηθως ειναι παμφτηνοι οι ανταπτορες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.