M-81 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ...Τι πάθαμε πάλι βραδιάτικα! Δε λέω, καλό και το άσπρο το MacBook, αλλά το καινούργιο....ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Υ.Γ.: Θα βγούνε βέβαια πάλι να τα κράξουνε, αλλά όποιος δεν έκανε ποτέ του...παρέα με Mac, δεν μπορεί να καταλάβει και πολλά.
darklordvader77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ειμαι ο μονος που αυτο το μαυρο γυρω απ την οθονη κ τις στρογγυλεμενες γωνιες μου θυμιζουν iPhone?? Έλεος, ωραια-χρυσα -αγια ειναι, αλλα μου θυμιζουν.. τυπικα laptop πλεον μιας κ δεν υπαρχει το παλαι ποτε σημα κατατεθεν άσπρο πουθενα!
Bourdoulas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ναι ρε γαμώτο αυτό το άσπρο χρώμα τα έσπαγε...
Orfeus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Εχουν γινει οπως και οι BMW.Ολες οι σειρες ιδια σχεδον μουρη.Καλα χρυσα τα νεα,αλλα εβγαλαν το Firewire και πουθενα στον οριζοντα Blueray.Το μηλο πουλαει και οσο ο κοσμος εινα διατεθειμενος να δινει χωρις να απαιτει,θα βλεπουμε κουτσουρεμενα μηχανηματα. Το μονο θετικο που ειναι τα πληκτρα μαυρα,δε θα φαινεται η βρωμα....
darklordvader77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 για το blu-ray θα συμφωνησω.. ουτε καπνος στον οριζοντα! παλι με external θα την βγαλουμε (οταν) γινει mainstream??
Orfeus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 External και 2 θυρες *USB γιατι ειναι πολυτιμες!Μη βαλουμε καμια παραπανω...Οτι να ναι...
nickolas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Όντως 2 θύρες USB είναι λίγες και σχεδόν υποχρεώνουν για ασύρματο mouse. O σχεδιασμός πάντως τα σπάει! ΥΓ. Φοράνε πρακτικά τον ίδιο επεξεργαστή με τους MacBook 1+ έτους. Πριν 10 χρόνια αυτό θα ήταν αδιανόητο! Πλέον σήμερα αλλάζουν τα πάντα στο σύστημα και...μένει ίδιος ο επεξεργαστής! lol!
Orfeus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Σχεδιασμος πασο...Εφυγα απο το FJS 3438G και επαθα πλακα με βαρος και κομψοτητα. Αλλα θα προτιμουσα να χαν shell εξωτερικο το ιδιο,και καθε χρονο να γινονται καλυτερα και φυσικα με σταθερη τιμη.Να ξερεις οτι οποτε το θελησεις το χουν τοσο και ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο. Πλεον η Apple και μεσω iphone χτυπαει στοχο πωλησεις στο ευρυ κοινο.Εδωσαν στην αρχη,ποιοτητα,σχεδιασμο,καινοτομια,υπερτιμημενα->εκαναν-κανουν ονομα->και συντομα ποιοτητα πουφ!-θα χαθει-(βλεπε Macbook cracks,battery failures),χαρακτηριστικα τα ιδια με παλια που ξερουν οτι δουλευουν και θα γεμισει-γεμιζει με χρηστες εκ παραδρομης και μοδατους. Το μηλο καποτε αντιπροσωπευε,εναντιωση στα παραθυρια και cutting edge technology,τωρα που η αντιφα εγινε της μοδας βουρ ολοι... Παλι καλα που εχει τους Pro *και κανει επιδειξη ισχυος....
bognick Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 H διαφορά με τους -επίδειξη ισχύος- Pro είναι ελάχιστη στο max macbook.
dali13gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Από εμφάνιση απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα MacBook. Αυτά που με "χάλασαν" είναι: 1. Το Matusita drive 2. Οι 5400rpm δίσκοι 3. Τα δύο αντί για ένα dimm της μνήμης 4. Η απουσία της Firewire. Δεν το περίμενα από την δημιουργό της. Αυτά που μου άρεσαν: 1. Τέλος το "θρυλικό" Combo drive 2. Η κάρτα γραφικών 3. Η ποιότητα (επιτέλους) 4. Το βάρος και η εμφάνιση Κι ένα offtopic: Τέλεια η καινούργια Cinema Display. Αν έχεις ένα MacBook/Pro και θέλεις κι έναν iMac, παίρνεις αυτή την οθόνη και -κυριολεκτικά- έχεις έναν iMac. Τρεις USB, φορτιστής για το MacBook/Pro, iSight, μικρόφωνο, ηχεία. Παίρνεις και πληκτρολόγιο-ποντίκι και είσαι έτοιμος!
xalia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 το κόστος dali τσιμπάει λίγο αλλά ονειρεμένος ο συνδυασμός σου! Θα τσιμπήσω ένα αλλά την επόμενη φουρνιά, να δούμε πως θα τα πάει η πρώτη από τις γνωστές ποια παιδικές ασθένειες…
angelo72 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ήμουν έτοιμος να τα σπρώξω για το 13αρι το λευκό αλλά βγήκε και το καινούργιο και μας πάει πίσω.....Να τα περιμένουμε γύρω στα χριστούγεννα; Αξίζει η αναμονή ή να τσιμπήσω το λευκό;
Ozone Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ποτε αναμενοντε τα πρωτα review? χρειαζομαι φορητο διοτι τα επαιξε ο fujitsu siemens 3438 μου και δεν ξερω αν πεπει να παρω τωρα μακ η να περιμενω για τυχον προβληματα...
telegamesvg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Kαι να θες τωρα δεν μπορεις ..Σε κανεναν μηνα κ βαλε ισως . Βλεπεις εμας η apple μας θεωρει τριτοκοσμικη αγορα και μας αφηνει τελευταιους, αν και πληρωνουμε premium.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.