30fill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά ελπίζω να μην σας ζάλισα τα πα....α! Με το έβαλα κανονικά το καλώδιο στο ρεύμα και όχι το μικρό ανταπτοράκι για να συνδέω απευθείας το τροφοδοτικό δεν μου κάνει τίποτα!!Χέστηκα μιλάμε !!!!!! Ευχαριστώ!!!!!
haHa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Αυτο το ειχαν κ αρκετα παλια macbook pro. Το παρουσιαζαν μονο οταν ηταν στο ρευμα κ φαινεται υπηρχε μικρη διαρροη κ λογω αλουμινιου περναγε στο σασι.. Η δικια σου περιπτωση φαινεται διαφορετικη.Προφανως δεν ειχε γειωση το μικρο ανταπτορακι.
30fill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασα και ένα άλλο ανταπτοράκι που είχα αλλά πάλι τα ίδια! Με το καλώδιο όμως δουλεύει κανονικά! Να ανατινάξω το μαγαζι που το πήρα ή όχι;
Ozone Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 παρατηρισα και εγω αυτο το προβλημα με τον ηλεκτρισμο. οντος ειναι σε καποιεσ φασεις αλλα δεν σημειωσα ποτε συμβαινει. δεν νομιζω να ειναι κατι το ανυσιχητικο:lol: καποιο patch θα βγαλουνε:lol:
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο .. Κ για το μηχανημα κ για την ενοχληση που προκαλει κ για τον σκληρο δισκο-δεδομενα σας.. Να συνδεετε παντα τον τροφοδοτικο στην πριζα με το καλωδιο κ οχι με τον ανταπτορακι που δεν εχει γειωση. (δεν ειναι καν σουκο. Σε αυτο φιλε 30fill φταιει ο σχεδιασμος του ,οχι το μαγαζι που το αγορασες !) Αν τα προβληματα παραμενουν: Ακομα κ αν υπαρχει μονιμη διαρροη μπορει να μην το νιωθετε παντα ,γιατι μπορει να φορατε πχ σαγιοναρες κλπ που σας κανουν μονωτες κ ετσι δεν περναει το ρευμα απο μεσα σας. Ξυπολητοι θα το νιωθετε πιο συχνα. Μια καλη λυση για ελεγχο ειναι να ακουμπατε το jack καποιων ηχειων στο σασι κ να δειτε αν ακουγεται θορυβος.. Φυσικα δοκιμαζετε κ σε αλλες πριζες για να δειτε μην φταιει η γειωση της πριζας κλπ.
jtheogr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Κανα βιντεακι να δω πως αναβαθμίζω μνήμη και σκληρο στο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΥ!!! macbook 2,4 unibody!!! Thanks!!! Δεν χρειάζεσε βιντεάκι παιχνιδάκι είναι. http://www.ifixit.com/Guide/First-Look/Mac/MacBook-Unibody
30fill Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα σας! Πάλι μπροστα στο unibody μέχρι να με πάρει η γυναίκα μου να πάμε supermarket! Το είδα το ifixit. Είναι πανεύκολο. Θα πάω σήμερα ή αυριο πρωί να πάρω τις μνήμες και θα σας πώ! Το document store τις δίνει 146 ευρώ(2χ2 γίγα). Καμιά καλύτερη τιμή;
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Παντως αν δεν χρησιμοποιειτε εφαρμογες αυτην την στιγμη που θελουν πανω απο 2GB ram,δεν πολυσυμφερει η αναβαθμιση.. 150 ευρω για μηδενικη αυξηση επιδοσεων τις περισσοτερες φορες. Χιλιες φορες αγορα 7200 σκληρου με 80 ευρω κ σε μισο-ενα χρονο (που ισως να αρχισετε να χρειαζεστε την εξτρα μνημη) αγοραζετε μνημη σε πολυ χαμηλοτερη τιμη.
30fill Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Χρησιμοποιώ Parallel με winxp. Λέτε να περιμένω για αναβάθμιση μνήμης;
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Χρησιμοποιώ Parallel με winxp. Λέτε να περιμένω για αναβάθμιση μνήμης; Σε μισο χρονο (που θα ειναι πιο διαδεδομενα τα φορητα με ddr3 μνημες) εγω πιστευω πως θα κανουν μιση τιμη οι μνημες. Ενδεικτικα , 4gb ddr2 τωρα κανουν 40 ευρω. Τελος, ενας 7200 σκληρος θα δωσει στις περισσοτερες των περιπτωσεων μεγαλυτερη αυξηση επιδοσεων.(χωρια τον μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο)
30fill Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως όμως o 7200 αυξήσει τις ήδη υψηλές θερμοκρασιες του macbook
Ozone Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Σε μισο χρονο (που θα ειναι πιο διαδεδομενα τα φορητα με ddr3 μνημες) εγω πιστευω πως θα κανουν μιση τιμη οι μνημες. Ενδεικτικα , 4gb ddr2 τωρα κανουν 40 ευρω. Τελος, ενας 7200 σκληρος θα δωσει στις περισσοτερες των περιπτωσεων μεγαλυτερη αυξηση επιδοσεων.(χωρια τον μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο) αυτη η wd μας εσαπασε με το 7200.
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως όμως o 7200 αυξήσει τις ήδη υψηλές θερμοκρασιες του macbook Τι θερμοκρασιες εχεις? Με μονο 2 platter κ χαμηλη-νορμαλ καταναλωση που εχει o wd black scorpio 7200, δεν προκειται να δεις ιδιαιτερες διαφορες στην θερμοκρασια .
jtheogr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εχει βγεί και 500gb στις 7200 απο seagate αλλά δεν έχει έρθει ακόμα εδώ , αναμένουμε.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εχει βγεί και 500gb στις 7200 απο seagate αλλά δεν έχει έρθει ακόμα εδώ , αναμένουμε. Υπολογίζουμε περίπου κόστος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.