alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Για μένα ότι έγινε- έγινε... στο μέλλον θα ξέρουμε.
kpartsi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 To σελοφάν που τυλίγει τον ίδιο τον υπολογιστή (ενώ το κουτί έχει ένα διάφανο αυτοκόλλητο ασφαλείας στο σημείο ανοίγματος) όπως έρχεται από την Apple, όταν ανοιχτεί σκίζεται αναγκαστικά και δεν γίνεται να ξανατυλιχτεί... Όπως όταν ανοίγεις ένα πακέτο τσιγάρα, δεν γίνεται να το ξανασφραγίσεις. Αυτή είναι και η εγγύηση της Apple ότι ο υπολογιστής δεν έχει ανοιχτεί πουθενά... Τώρα για έλεγχο pixel μου φαίνεται δύσκολο γνωρίζοντας και την πάγια τακτική της Apple σε αυτό το θέμα... Πάντως αν ήμουν στη θέση σας θα του έκανα ένα φόρματ και επαναγκατάσταση του Leopard για να είμαι και σίγουρος ότι δεν εγκατέστησαν κανένα περίεργο πρόγραμμα.... Το ξέρω ότι ακουγεται ακραίο, αλλά δεν μπορώ να μην σκεφτώ πονηρά για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.
iced Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 joke---> "Ξερω πολυ καλα οτι κατα καποιο τροπο ειναι διαλεγμενα και οι εισαγωγεις παιρνουν τα ελλατωματικα με λιγοτερα χρηματα για να εχουν κερδος..." Ηρεμηστε, πλακα κανω! Αλλα για μενα δεν θα επρεπε να το δεχοσασταν πανω στην τρελα σας να το παρετε. Οταν πηρα τον imac τους εβαλα στη systemgraph να το ανοιξουμε για να δουμε για καμμενα πιχελ και προσεχα με λεπτομερεια πως ειναι η συσκευασια. Ημουν αποφασισμενος να μην το αγορασω
kpartsi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ένας ακόμα παραπάνω λόγος που απαιτείται άμεσα η δημιουργία της Apple Hellas. Για να αποφεύγουμε τέτοια καραγκιοζιλίκια....
clown Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ένας ακόμα παραπάνω λόγος που απαιτείται άμεσα η δημιουργία της Apple Hellas. Για να αποφεύγουμε τέτοια καραγκιοζιλίκια.... Πραγματικά καραγκιοζιλίκια... ελληνικά φαινόμενα... κλασσική περίπτωση... κάνουμε την π@@στιά και μετά το φτιάχνουμε έτσι για να μας έχει και ο άλλος υποχρέωση... πού εδρεύει αυτή η εταιρεία;
Greek-Chater Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ειναι καιρος η rainbow να παρει τον π..λο....
elenpi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Με έχετε τρομάξει μπορώ να πω...:fear: Δλδ το Mac μου είναι ελαττωματικό και μου το δώσανε για να πάρουν βγάλουν κέρδος? Μια φορα να πάρω συσκευή και να 'ναι οκ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ :mad:! Θα τους πάρω αύριο τηλ.! Τι να κάνω? Με αυτά που άκουσα... Μαύρο ύπνο θα κάνω σήμερα! Πάντως, όλα τα προγράμματα (δλδ iVideo,iChat κλπ) πρέπει να τα κάνεις εσύ "set up"... Δεν έχει επέμβει κάποιος δλδ... Τώρα τι να πω? Να έχουν στήσει τόση μεγάλη πλεχτάνη?? Στην Ελλάδα να μου πεις βρισκόμαστε, δεν απορώ...
pantnick Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή είστε σίγουροι οτι αγοράζουν τα refurbished της apple και αυτός είναι ο λόγος που είναι ανοιχτά? Δεν μου φαίνεται λογικό γιατι ακόμα και τα refurbished της apple έρχονται σε κλειστό κουτί λογικά. Δεν φαίνεται απο κάπου (serial κτλ...) αν είναι ή οχι?
iced Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ωχ κουκλες - κουκλοι πλακα εκανα! Διαβαστε το ποστ μου λιγο, τωρα το εκανα bold... Με τους Ελληνες δεν ειναι απιθανο αλλα ειπα κατι φανταστικο για να σας σοκαρω μεχι να διαβασετε την επομενη γραμμη Τα refurbished εχουν αλλη συσκευασια νομιζω, οχι την κανονικη...
clown Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Όχι μη μασάτε.... λογικά δεν παίζει κάτι τέτοιο.... απλά κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να κάνει κάτι.... δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει.... ακόμα και τα μπ@@ρδέλα έχουν κανόνες.....
pantnick Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ναι.. τα προηγούμενα iphones είχαν μαύρο κουτί και τα ref.είχαν άσπρο. Φυσικά και δεν παίζει κατι τέτοιο εδώ αλλα δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο απο αυτόν που λένε για τα pixels. Το δικό μου δεν ήρθε ακόμη και μπορώ να τους πω να μη το ανοίξουν αλλα 1 περίπτωση να έχει κατι και να χάσω άλλη μια εβδομάδα ..ας το ανοίξουν.
angelo72 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αναμένω το pro............. Για όσους αποφάσισαν για πρώτη φορά να μπουν στο χώρο του mac (όπως εγω) συγκέντρωσα κάποια videos απο το site της apple που πιστεύω θα μας βοηθήσουν να μάθουμε πιο εύκολα τις λειτουργίες και δυνατότητες του θηρίου Περιέχονται αναλυτικά σε avi : 01 anatomy of mac 02 move to mac 03 parental-controls 04 time-machine-basics 05 windows on mac 06 wireless-basics 07 apple leopard tour Και τα links : http://rapidshare.com/files/163491666/Mac_Tutorials.part1.rar http://rapidshare.com/files/163529902/Mac_Tutorials.part2.rar http://rapidshare.com/files/163508008/Mac_Tutorials.part3.rar
alexzzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αν σου δείξει ο μαϊνας τα βίντεο και τα pdf που έχει συλλέξει... θα μας βρει το 2009
iced Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αν σου δείξει ο μαϊνας τα βίντεο και τα pdf που έχει συλλέξει... θα μας βρει το 2009 Η συνεισφορα του ειναι μεγαλη ομως
angelo72 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Στείλτε παιδιά, στείλτε γιατί δεν αντέχεται η αναμονή...... Επίσης θα'θελα να ρωτήσω, έχω ένα φιλαράκι που έχει το λευκό 13άρι και έβαλε πάνω vista...... Ακόμα ψάχνω να βρω λόγο, γιατί να βάλεις επάνω microsoft........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.