Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ααα! Ωραία! Σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρω αν είναι άσχετο ή όχι, αλλά μου δώσανε μαζί (από την Rainbow γράφει -δεν το πήρα απο εκεί όμως) ένα cd που λέει "Υποδομή Γραμματοσειρών"... Αυτό το εγκαθιστώ? Για την ελληνική γραμματοσειρά δεν είναι?

Το Mac OS X έχει από μόνο του γραμματοσειρές που υποστηρίζουν ελληνικά. Το CD αυτό έχει μερικές (κακοσχεδιασμένες) επιπλέον. Αν θέλεις το βάζεις, αν δε θέλεις, όχι. :)

(Εντωμεταξύ ακόμα δεν τον έχω ανοίξει! Από εχθές το απόγευμα τον εχω αφήσει να φορτίζει... Πρέπει να συμπληρώσει 24ωρο επειδή είναι η πρώτη φορά?? -το πράσινο λαμπάκι πάντως έχει ανάψει...):o

Έχει μπαταρία λιθίου. Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ακόμα κι αν το είχες ανοίξει κατευθείαν μόλις το αγόρασες...

Δημοσ.

Μπορείτε να σταματήσετε να ποστάρετε φωτογραφίες των macbook σας?

Μολις γύρισα από Systemgraph κι ευτυχώς που δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο.

Θα είχα αγοράσει ακόμη ένα ακριβό gadget που δεν χρειάζομαι.

Μου φάνηκε πολύ ανώτερο ποιοτικά από το παλιό.

Μόνο που παρατήρησα κάτι: η πάνω σειρά πλήκτρων (fn keys και αριθμοί) είχαν μια παράξενη κλίση. Μπατάραν, για να το πω λίγο πιο απλά. Συμβαίνει και στα δικά σας;

Δημοσ.
Το Mac OS X έχει από μόνο του γραμματοσειρές που υποστηρίζουν ελληνικά. Το CD αυτό έχει μερικές (κακοσχεδιασμένες) επιπλέον. Αν θέλεις το βάζεις, αν δε θέλεις, όχι. :)

Έχει μπαταρία λιθίου. Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ακόμα κι αν το είχες ανοίξει κατευθείαν μόλις το αγόρασες...

Δεν το 'ξερα...:rolleyes::o Απλά θέλω να είμαι σίγουρη οτι δε θα κάνω καμιά βλακεία όταν το ανοίξω (έψω συνηθίσει και στα PC οπότε...)

Πάντως πραγματικά ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για όλες τις πληροφορίες! Ήταν εξαιρετικά σημαντικές!:-)

Δημοσ.

Ήρθε και το δικό μου... την πίκρα την έφαγε ο μαϊνας... !!!

Πάρα πολύ όμορφο το άτιμο και πανάλαφρο.

Δημοσ.

Παιδιά μόλις τον άνοιξα, αλλά δεν μου έβγαλε κάνενα πάραθυρο για να κάνω κάποια ρύθμιση (αν και είναι η πρώτη φορά που τον ανοίγω...). Είναι φυσιολογικό ή να ανησυχήσω??:fear:

Δημοσ.

Ο μαγνήτης στον φορτιστή είναι όλα τα λέφτα!

(ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε την αυτόματη διόρθωση στον firefox; )

Δημοσ.
Ο μαγνήτης στον φορτιστή είναι όλα τα λέφτα!

(ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε την αυτόματη διόρθωση στον firefox; )

Εσένα σου άνοιξε κανένα παράθυρο όταν μπήκες για πρώτη φορά για να κάνεις ρυθμίσεις?

Ξέρει κανείς πως κάνεις Restore (Μεγιστοποίηση) στα παράθυρα?

Και κάτι ακόμα: Πάω να κάνω update στο iTunes και μου λεέι να βάλω κωδικό και username, γιατί λέει όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, δημιουργείς administrator account. Εμένα που δεν μου εμφανίστηκε τίποτα όταν τον άνοιξα και κατά συνέπεια δεν έχω κάνει αυτόν τον administrator account, τι κάνω???

Δημοσ.
Όχι, κανένα.

μεγιστοποίηση κάνει με το "+", το πράσινο

Ααα... Εντάξει! Ηρέμησα! (Νόμιζα οτι μόνο σε μένα δεν έβγαλε κανένα παράθυρο...) Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει και δεν ξέρω πως είναι γενικότερα, όταν κάνεις μεγιστοποίηση, πιάνει όλο το παράθυρο? Γιατί πατάω το πράσινο, αλλά δεν πιάνει όλο το παράθυρο!

Και κάτι ακόμα, έχω συνηθήσει στο touchpad του Vaio, και όταν κάω όταν το ακουμπάει μια φορά με το δάχτυλο είναι σαν enter... Στο Mac δεν ισχύει αυτό απ' οτι είδα ε?Πρέπει να το πιέζει όλο προς τα κάτω... σωστα?

Συγγνώμη και πάλι για όλες αυτές τις ερωτήσεις, αλλά έχω φοβηθεί!!:o

Δημοσ.

Για το γεγονός πως δεν σου ζήτησε να φτιάξεις account υποθέτω πως φταίει πως το είχε ανοίξει κάποιος πριν από εσένα. Ήταν σφραγισμένο όταν το πήρες?

Για τις ρυθμίσεις του Trackpad, πήγαινε στο System Preferences. Εκεί μπορείς να κάνεις ό,τι ρυθμίσεις θέλεις.

Δημοσ.
...

Και μένα πρώτη φορά είναι... μαθαίνω και εγώ.

Για το γεγονός πως δεν σου ζήτησε να φτιάξεις account υποθέτω πως φταίει πως το είχε ανοίξει κάποιος πριν από εσένα. Ήταν σφραγισμένο όταν το πήρες?

Για τις ρυθμίσεις του Trackpad, πήγαινε στο System Preferences. Εκεί μπορείς να κάνεις ό,τι ρυθμίσεις θέλεις.

Ναι, για αυτό γίνεται. Το άνοιξαν στην document για έλεγχο καμέννων pixel από ότι είπαν.

---

Για ορθογραφικό τον έλεγχο στον firefox κάμια συμβουλή georgeadams;

Δημοσ.

Η αλήθεια ήταν πως το κουτί ήταν ανοιγμένο (αλλά οι ζελατίνες και τα λοιπά ήταν όλα στη θέση τους...) και θεώρησα πως απλά το άνοιξαν για να δουν οτι όλα ήταν μέσα...

Να τους το πάω πίσω λέτε??

Δηλαδή μου κατέστρεψε και την μπαταρία αυτός που μου το άνοιξε???:mad::mad:

(Για αυτό το πράσινο λαμπάκι άναψε στις 5 ώρες??)

Δημοσ.

Όχι, η μπαταρία δεν έχει πάθει τίποτα.

Οι συσκευές με μπαταρία λιθίου (laptops, κινητά τηλέφωνα κλπ) έρχονται με τη μπαταρία μερικώς φορτισμένη από το το εργοστάσιο και όχι εντελώς αφόρτιστη.

Δημοσ.
Η αλήθεια ήταν πως το κουτί ήταν ανοιγμένο (αλλά οι ζελατίνες και τα λοιπά ήταν όλα στη θέση τους...) και θεώρησα πως απλά το άνοιξαν για να δουν οτι όλα ήταν μέσα...

Ο ίδιος ο υπολογιστής ήταν σφραγισμένος σε σελοφάν;;;; Έτσι μπορείς να καταλάβεις αν έχει ανοιχτεί ή όχι... Μετά κατά την εκκίνηση επίσης σου βγήκε η επιλογή γλώσσας και το βίντεο Welcome του Leopard;;;

Σου ζητήθηκε να βάλεις username, password και σου τραβήχτηκε μία φωτογραφία από την καμερούλα για να την συνδέσει στο λογαρισμό σου;;;; Πήγαινε στο System Preferences -> Accounts και δες ποιον έχει Admin. Εκεί μπορείς να αλλάξεις username, password (άμα βέβαια ξέρεις την προηγούμενη) και photo αλλά ο home folder παραμένει με όνομα το πρώτο username που εισχωρήθηκε...

alexzzzz κατέβασε σαν extension το greek spelling dictionary

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...