GR1337 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Eγω έχω παρατηρήσει οτι όταν το βάζω σε sleep το βράδυ, το πρωί έχει χάσει 5-6%.
Ozone Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ναι το έχω κι εγώ το πρόβλημα κ μερικές φορές ειναί αρκετά εκνευριστικό.Επίσις με ενοχλεί αρκετά μπορώ να πώ ο ήχος του κλικ. Πολυ δυνατός ρε παιδί μου!!!! ποιο ειναι το προβλημα με το track pad?
NiCk_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ποιο ειναι το προβλημα με το track pad? Μάλλον θα είναι αυτό που μερικά clicks δεν ανταποκρίνοντε στο trackpad ... Νομίζω όμως ότι ισχύει μόνο για τα Macbook Pro .. Στο Macbook μου το trackpad δουλεύει άψογα ..
Ozone Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον θα είναι αυτό που μερικά clicks δεν ανταποκρίνοντε στο trackpad ... Νομίζω όμως ότι ισχύει μόνο για τα Macbook Pro .. Στο Macbook μου το trackpad δουλεύει άψογα .. και σεμενα μεχρι στιγμης
toxotis70 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Γιατι οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν vmware kai oxi Parallels ? Εχουν σημαντικες διαφορες ?
kpartsi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ναι το έχω κι εγώ το πρόβλημα κ μερικές φορές ειναί αρκετά εκνευριστικό.Επίσις με ενοχλεί αρκετά μπορώ να πώ ο ήχος του κλικ. Πολυ δυνατός ρε παιδί μου!!!! Eγώ κάνω κλικ κάνοντας ένα μικρό χτυπηματάκι στο trackpad χωρίς να το πιέζω όλο προς τα κάτω. Είναι πολύ πιο άνετο. Έτσι μπορώ να κάνω και δεξί κάνοντας το χτυπηματάκι με δύο δάχτυλα. Γιατι οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν vmware kai oxi Parallels ?Εχουν σημαντικες διαφορες ? Εγώ το χρησιμοποιώ γιατί έχω διαβάσει ότι είναι πιο γρήγορο, χωρίς να το έχω δοκιμάσει το Parallels.... Επίσης πάντα σε reviews διάβασα ότι κάνει καλύτερη διαχείρηση των εξωτερικών συσκευών και τη σύνδεση στο Ίντερνετ και έτσι πήγα κατευθείαν σε VMware.
dtsaop Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Εγώ το χρησιμοποιώ γιατί έχω διαβάσει ότι είναι πιο γρήγορο, χωρίς να το έχω δοκιμάσει το Parallels.... Επίσης πάντα σε reviews διάβασα ότι κάνει καλύτερη διαχείρηση των εξωτερικών συσκευών και τη σύνδεση στο Ίντερνετ και έτσι πήγα κατευθείαν σε VMware. Κι εγώ μια από τα ίδια. Διάβασα ότι είναι πολύ πιο σταθερό απο το parallels. Vmware και winclone για image του boot camp partition είναι τα πιο χρήσιμα εργαλέια νομίζω για έναν εντελώς νέο switcher σαν εμένα. Προσδοκώ βέβαια να μην τα χρειάζομαι καθόλου σε λίγο καιρο και να εχω μόνο ένα και καθαρο Mac os περιβάλλον. Γιατί με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι ο δρόμος του Mac είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. EDIT: Βλέπω εδώ όμως ότι το parallels μπαίνει δυναμικά με την καινούρια έκδοση http://www.appleinsider.com/articles/08/11/11/parallels_desktop_4_0_gets_better_graphics_50_speed_boost.html
kpartsi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ είναι δέκα μέρες που μπήκα στο Mac και δεν ξαναγυρίζω πίσω... Αυτό είναι σίγουρο. Τώρα πλέον ανοίγω τα XP για δύο-τρεις εφαρμογές που ελπίζω σύντομα να αντικαταστήσω και αυτές σε κάτι mac.
punky Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ολίγον off topic, αλλά εγώ έχω καταλήξει στο Parallels. Μπορεί οι του VMWare να είναι πιο πάλιουρες στον χώρο του virtualization, αλλά με το Parallels λειτουργούν τα πάντα σε επίπεδο hardware. Εννοώ ότι έχω καταφέρει να κάνω μέχρι και bluetooth sync τις συσκεύες μου, με τα Win. Κάτι που με το VMWare δεν μπορούσα να κάνω.
Hik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Επίσης από σήμερα το Πλαίσιο έχει το νέο Macbook (το μεγάλο) ετοιμοπαράδοτο (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1186078&catalog=21&category=69980973). Έτσι λέει στο site τουλάχιστον, δεν ξέρω αν ισχύει. Εγώ περιμένω το Pro...
dtsaop Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Φιλε kpartsi σου 'ετυχε να 'ξυπνήσει' από μόνο του το mac σου ενω το ειχες σε sleep mode? Σήμερα φεύγοντας απο την δουλειά εκλεισα την οθόνη και το έβαλα στην τσάντα.Μολις έφτασα σπίτι και πήγα να τον βγάλω έβραζε ολόκληρος. Τι μπορεί να φταίει?
clown Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Φιλε kpartsi σου 'ετυχε να 'ξυπνήσει' από μόνο του το mac σου ενω το ειχες σε sleep mode?Σήμερα φεύγοντας απο την δουλειά εκλεισα την οθόνη και το έβαλα στην τσάντα.Μολις έφτασα σπίτι και πήγα να τον βγάλω έβραζε ολόκληρος. Τι μπορεί να φταίει? Δες αν έχεις στα preferences ενεργοποιημένο το log out after some time of inactivity option. Είναι εκεί που έχει τις επιλογές για ασφάλεια.
kpartsi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Φιλε kpartsi σου 'ετυχε να 'ξυπνήσει' από μόνο του το mac σου ενω το ειχες σε sleep mode?Σήμερα φεύγοντας απο την δουλειά εκλεισα την οθόνη και το έβαλα στην τσάντα.Μολις έφτασα σπίτι και πήγα να τον βγάλω έβραζε ολόκληρος. Τι μπορεί να φταίει? Δεν ξέρω να σου πώ. Δεν χρησιμοποιώ καθόλου το sleep, μόνο shut down.
dtsaop Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δες αν έχεις στα preferences ενεργοποιημένο το log out after some time of inactivity option. Είναι εκεί που έχει τις επιλογές για ασφάλεια. Δεν είναι ενεργοποιημένο. θα έπρεπε να είναι η οχι?
clown Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εγώ όταν το είχα ενεργοποιημένο έκανε log out και ο υπολογιστής έμενε στην αρχική οθόνη. Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λες γιατί και εγώ χρησιμοποιώ κυρίως το shut down.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.