Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα βασικά όταν έκανα την αίτηση πέρισυ έκαναν κοντά στον μήνα να με καταχωρήσουν.:P

Και τώρα πρέπει να τους στείλω ξανά μια βεβαίωση σπουδών με φαξ κ π@π@ριές.

Απλά σκάλωσα λίγο με το post σου, γιατί στο τηλέφωνο μ έιχαν πει για τέλη Νοεμβρίου οτι

θα χουν τα νέα MB.

Και μια βδομάδα να στο στείλουν, ε;; Μωρέ μπρααάβο προόδους η rainbow.

Θενξ φίλε για το info.

Δημοσ.
Τώρα μίλησα με την document και, δυστυχώς, μου είπε οτι ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης του Macbook 2,4 GHz αλλά με 320Gb σκληρό είναι περίπου 4 εβδομάδες, γιατί είναι ειδική παραγγελία... Να το πάρω λέτε απλό ή να περιμένω 4 εβδομάδες και να τον πάρω με 320 Gb?

Η αλλαγή δίσκου στα MacBook είναι πανεύκολη. Θα πρότεινα να αγοράσεις και εγκαταστήσεις μόνος σου έναν δίσκο 2.5" SATA 320GB.

Για παράδειγμα, ένας WD Scorpio Black 320GB SATA 2,5" κοστίζει γύρω στα 90 ευρώ και έχει και ταχύτητα περιστροφής 7200rpm. Και μπορείς να δώσεις άλλα 20-25 ευρώ και να πάρεις μια θήκη USB και να μετατρέψεις αυτόν που είχε "από τη μάνα του" το MacBook σε εξωτερικό.

Αυτός που θα σου βάλει η Apple θα είναι 7200rpm ή μήπως 5400rpm; Και πόσο θα σου τον κοστολογήσει;

Δημοσ.

Καλημέρα. Το έχω παραγγείλει και εγω (Macbook Pro) απο SystemGraph, τη μόνη αλλαγή που έκανα ήταν ο δίσκος στις 7200rpm.Μου είπαν να το περιμένω γύρω στις 20 του μήνα. Οι περισσότερες παραγγελίες που έχουν είναι για το 13αρι και αυτό θα έρθει πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Το ίδιο μου είπε και εμένα απο document.. Δεν ξέρει ακριβώς ημερομηνία αλλα σίγουρα θα αργήσει περισσότερο το macbook pro απο τα macbook

Δημοσ.
Το ίδιο μου είπε και εμένα απο document.. Δεν ξέρει ακριβώς ημερομηνία αλλα σίγουρα θα αργήσει περισσότερο το macbook pro απο τα macbook

Ναι...αλλά ας στείλουν τα macbook και ας στείλουν αργότερα τα pro... τον άλλο μήνα

Δημοσ.

Πήρε λίγα κομμάτια σαν πρώτη παραλαβή (όπως μου είπε) και τις επόμενες μέρες περιμένει περισσότερα.Ακόμα και εγω που θα έπερνα με την πρώτη "φουρνιά" δεν πήρα ούτε το macbook ούτε το pro οπότε μιλάμε για πραγματικά λίγα κομμάτια.Μιλάω πάντα για macbook γιατι για τα pro δεν ξέρει τίποτα... Είναι λίγο γελοίο να περιμένεις εμπόρευμα και να μη ξέρεις πόσα κομμάτια και πότε θα παραλάβεις...Δεν λέω οτι φταίει η document φυσικά γιατι όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουν.

Δημοσ.

Και μένα το ίδιο μου είπε... Παραλαβή (σίγουρα) στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Πάντως είναι λίγο περίεργο το σύστημα με την προκαταβολή.

Έχω το φαξ έτοιμο και δεν έχω αποφασίσει ακόμη να πατήσω "send"... είναι αξιόπιστοι λέτε; Γενικά οι αγορές με κατάθεση σε λογαριασμό μου κάθονται άσχημα.

Δημοσ.

Είναι η πρώτη μου παραγγελία. Πριν παραγγείλω ρώτησα αν είναι σίγουρος για το πότε θα παραλάβω και μου είπε όχι.Το προτιμώ απο το να λέει μπαρούφες για να ψαρεύει πελάτες. Αξιόπιστοι στο θέμα χρημάτων φαντάζομαι οτι σαν Premium reseller, είναι.Αλίμονο...

Δημοσ.

Ρε παίδες αυτό το φισάκι Mini DisplayPort to VGA Adapter για το καινούργιο Mac που μπορώ να το βρώ ΑΜΕΣΑ γιατί θέλω να κάνω μια παρουσίαση με το καινούργιο Macbook μου και δεν μπορώ να το συνδέσω σε προτζέκτορα

Δημοσ.
Και μένα το ίδιο μου είπε... Παραλαβή (σίγουρα) στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Πάντως είναι λίγο περίεργο το σύστημα με την προκαταβολή.

Έχω το φαξ έτοιμο και δεν έχω αποφασίσει ακόμη να πατήσω "send"... είναι αξιόπιστοι λέτε; Γενικά οι αγορές με κατάθεση σε λογαριασμό μου κάθονται άσχημα.

Eίναι πράγματι επίφοβο και σου προκαλεί ανασφάλεια, αλλά χάρη σε αυτό έχω το νέο μου macbook απο χθές.:-)

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο thread το ρωτάω εδώ.

Δοκίμασε κανείς να βάλει 6 GB στο Macbook pro του?

Γιατί όπως συζητιέται σε κάποια ξένα φόρουμ δουλεύει κανονικά.

Δεν ξέρω όμως γιατι η μαμα Apple δίνει maximum 4 GB

Δημοσ.
Ρε παίδες αυτό το φισάκι Mini DisplayPort to VGA Adapter για το καινούργιο Mac που μπορώ να το βρώ ΑΜΕΣΑ γιατί θέλω να κάνω μια παρουσίαση με το καινούργιο Macbook μου και δεν μπορώ να το συνδέσω σε προτζέκτορα

το δικο μου mini divi to dvi ηρθε σημερα και πρεπει να παω το παραλαβω..... 2.5 βδομαδες το περιμενω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...