Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα κ για εμένα πρώτη φορά είναι απλά σε σύγκριση με rainbow που πρέπει εκτός απο βιογραφικό,αφμ,χαρτόσημο,αίτηση στον δήμο,προ-έγκριση,εξέταση dna και για τον Αλέκο εξέταση ούρων να πας και απο εκεί .. στην document προχώρησα τηλεφωνικά σε παραγγελία και έκανα και κατάθεση προκαταβολής για να είμαι σίγουρα στους πρώτους. Λογικό είναι αυτοί που δίνουν προκαταβολή να έχουν προτεραιότητα(Δεν είναι απαραίτητο)... Τώρα για εγγύηση δεν γνωρίζω ακριβώς αν μπορείς να πας αλλού αλλα μου είπαν οτι πλέον(εδω και 2 μήνες) δεν εμπλέκεται η rainbow σε αυτό το κομμάτι και τα πράγματα είναι χίλιες φορές καλύτερα.

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να αναφέρω αν δεν γνωρίζετε οτι κ η systemgraph ΔΕΝ έχει απολύτως καμια σχέση με rainbow. Είναι ατόνομος εισαγωγέας, κ έχει κ 2 τεχνικούς με πιστοποίηση απο την Apple. Οπότε κ service δικό της έχει.

Δημοσ.

εγω εχω παραπονο με τις θερμοκρασιες του mac13 μονο surfing και τυπινγ exei apo 50-55 λιγο να το ζωρισω ανεβαινουν παρα πολυ. σκεφτομαι να αγορασω station με ανεμηστιρακια γιατι το εχω ανοικτο 24/7 και φοβαμαι για το χροο ζωης του!!!

του εκανα στρεσσ τον επεξεργαστη και εφτασε τους 93 μετα το σταματησα για φοβηθηκα να μην καει!!

ποια ειναι η ανωτερη θερμοκρασια που μπορει να αντεξει πριν τα φτυσει?

Δημοσ.
Κοίτα κ για εμένα πρώτη φορά είναι απλά σε σύγκριση με rainbow που πρέπει εκτός απο βιογραφικό,αφμ,χαρτόσημο,αίτηση στον δήμο,προ-έγκριση,εξέταση dna και για τον Αλέκο εξέταση ούρων να πας και απο εκεί .. στην document προχώρησα τηλεφωνικά σε παραγγελία και έκανα και κατάθεση προκαταβολής για να είμαι σίγουρα στους πρώτους. Λογικό είναι αυτοί που δίνουν προκαταβολή να έχουν προτεραιότητα(Δεν είναι απαραίτητο)... Τώρα για εγγύηση δεν γνωρίζω ακριβώς αν μπορείς να πας αλλού αλλα μου είπαν οτι πλέον(εδω και 2 μήνες) δεν εμπλέκεται η rainbow σε αυτό το κομμάτι και τα πράγματα είναι χίλιες φορές καλύτερα.

:lol::lol::lol::lol:

Α, μπορείς να το παραγγείλεις και τηλεφωνικώς? Δεν το ήξερα... Νόμιζα οτι πρέπει να πας από εκεί... Γιατί είπα να πάω, μήπως βρε παιδί μου γίνει καμιά στραβή! Όχι, εννοείται πως θα δώσω προκαταβολή, απλά το ρώτησω, αν είναι να έχω χρήματα μαζί μου. Αλλά αν μπορώ και τηλεφωνικά, να το κάνω έτσι (έτσι κι αλλιώς είναι ολόκληρο ταξίδι για μένα...Δεν έχουν και κανένα κατάστημα στα βόρεια..:-(). Απλά, τηλεφωνικά, πώς υπογράφεις?? Δεν πρέπει να υπογράψω τίποτα χαρτιά??

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol:

Α, μπορείς να το παραγγείλεις και τηλεφωνικώς? Δεν το ήξερα... Νόμιζα οτι πρέπει να πας από εκεί... Γιατί είπα να πάω, μήπως βρε παιδί μου γίνει καμιά στραβή! Όχι, εννοείται πως θα δώσω προκαταβολή, απλά το ρώτησω, αν είναι να έχω χρήματα μαζί μου. Αλλά αν μπορώ και τηλεφωνικά, να το κάνω έτσι (έτσι κι αλλιώς είναι ολόκληρο ταξίδι για μένα...Δεν έχουν και κανένα κατάστημα στα βόρεια..:-(). Απλά, τηλεφωνικά, πώς υπογράφεις?? Δεν πρέπει να υπογράψω τίποτα χαρτιά??

Για να είσαι σίγουρη κάνε ενα τηλέφωνο και θα σε ενημερώσουν...Στην περίπτωση μου έπρεπε να βάλω σφραγίδα λόγω τιμολογίου και έγινε με fax.Στην δική σου απο την στιγμή που κάνεις κατάθεση και δεν θέλεις τιμολόγιο δεν ξέρω αν πρέπει.

Για το πρόβλημα με το trackpad που είπαν οτι έχουν αρκετοί έρχετε λύση όπως λένε...

Just yesterday, a MacRumors reader emailed a similar complaint to Steve Jobs who responded with a short but revealing email that simply stated "Software fix coming soon."
Δημοσ.
Για να είσαι σίγουρη κάνε ενα τηλέφωνο και θα σε ενημερώσουν...Στην περίπτωση μου έπρεπε να βάλω σφραγίδα λόγω τιμολογίου και έγινε με fax.Στην δική σου απο την στιγμή που κάνεις κατάθεση και δεν θέλεις τιμολόγιο δεν ξέρω αν πρέπει.

Για το πρόβλημα με το trackpad που είπαν οτι έχουν αρκετοί έρχετε λύση όπως λένε...

Κι εγώ με τιμολόγιο θα το πάρω, οπότε θα ισχύει το ίδιο... (που να μπλέξω με fax?:-(?)

Δημοσ.

Φίλε μου αν όντως έρθει αύριο ενημέρωσε μας να ξέρουμε πότε να περιμένουμε κ εμείς...Αντε και με το καλό να σου έρθει...!!!

Δημοσ.

Το ότι η Systemgraph δεν είναι μεταπωλητής της Rainbow (όπως FNAC, Multirama, Πλαίσιο) δεν σημαίνει ότι ως εταιρία είναι αναξιόπιστη.

Πόλλα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τη Rainbow, τόσο από τους ίδιους τους έλληνες χρήστες, όσο και από την ίδια την Apple, η οποία αν δεν κάνω λάθος πριν από 2 χρόνια είχε έρθει σε ρίξη με τη Rainbow και αυτός ήταν ο λόγος που η ίδια αποφάσισε να διευρύνει το δίκτυο των μεταπωλητών της (βλέπε FNAC, Multirama, Πλαίσιο), κάνοντας πιο προσιτούς τους υπολογιστές της Apple και αυξάνοντας της πωλήσεις της.

Η αλήθεια είναι ότι όλους τους υπολογιστές που έχω αγοράσει κατά καιρούς τους παρέγγειλα από την Rainbow (κάνοντας χρήση, πριν από μερικά χρόνια, και της φοιτητική έκπτωσης που πρόσφερε), αγνοώντας τα αρνητικά σχόλια για το service της Rainbow. Παρ' όλα αυτά, η αξιοπιστία των ίδιων των μηχανημάτων της Apple πότε δεν με οδήγησε στα services της Rainbow!

Σχετικά με τη διάθεση των προιόντων, η Rainbow παίζει το δικό της παιχνίδι. Αφήνει τους μεταπωλητές της χωρίς iPod πέρσι το χειμώνα και γενικότερα εξυπηρετεί τους μεταπωλητές της με το σταγονόμετρο. Συγκεκριμένα μια φίλη πριν από 8 μήνες προσπαθούσε να αγοράσει άμεσα ένα Macbook 2.2GHz (white) και κανένας μεταπωλητής (FNAC, e-shop.gr, Μultirama) δεν είχε κάποια μονάδα διαθέσιμη και οι χρόνοι παράδωσης ξεπερνούσαν τις 10 εργάσιμες ημέρες. Τελικά έκανε την παραγγελία της on-line μέσω του eurotoxo και έλαβε το Macbook σπίτι της μέτα από 5 ημέρες.

Όσο αφορά τη διάθεση των νέο μοντέλων ΜΒ και ΜΒΡ αυτό που γνωρίζω είναι οτί αρκετοί έχουν κάνει προκράτηση μονάδων στη Systemgraph (όπως και εγώ) και ότι η Systemgraph αναμένει τα ΜΒΡ την 3η εβδομάδα του Νοεμβρίου ενώ τα ΜΒ θα είναι διαθέσιμα μερικές ημέρες νωρίτερα.

Να επισημάνω ότι η προκράτηση δεν είναι δεσμευτική, όπως και η προκαταβολή (αν υπάρχει η συγκεκριμένη μονάδα διαθέσιμη από κάποιο μεταπωλητή της Rainbow, μπορείς να πάρεις ακέραιο το ποσό που κατέβαλες ως προκαταβολή) καθώς και 2 άλλα ανεξάρτητα πραγματάκια:

1. το ότι η Systemgraph είναι η μοναδική ελληνκή εταιρεία που έχει 2 πιστοποιημένους τεχνικούς από την Apple

και 2. στο ότι προσφέρει 2GB ram σε όλους τους πελάτες της που αγόρασαν intel Mac (διαφημιστικό κόλπο αλλά είναι κάτι...)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είπε κανείς οτι είναι αναξιόπιστη η systemgraph... Εγω ανάμεσα στους 2 (systemgraph,document) που έφτασα αφού απέριψα το τσίρκο rainbow επέλεξα αυτόν που μου είπε οτι ως premium reseller έχει προτεραιότητα και απαντούσε στα email μου μέσα μια ώρα πράγμα που έπρεπε να είναι αυτονόητο έγινε προτέρημα έτσι όπως είναι οι περισσότεροι.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να είπε κανείς οτι είναι αναξιόπιστη η systemgraph... Εγω ανάμεσα στους 2 (systemgraph,document) που έφτασα αφού απέριψα το τσίρκο rainbow επέλεξα αυτόν που μου είπε οτι ως premium reseller έχει προτεραιότητα και απαντούσε στα email μου μέσα μια ώρα πράγμα που έπρεπε να είναι αυτονόητο έγινε προτέρημα έτσι όπως είναι οι περισσότεροι.

Θα συμφωνήσω απολύτως... Κι εγώ, γι' αυτούς τους λόγους επέλεξα την document. (Το μόνο δυσάρεστο είναι οτι βρίσκεται πολύ μακριά από το σπίτι μου, και πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι, ενώ η ststemgraph είναι -σχετικά- κοντά...)

Επίσης, άλλος ένας λόγος που με οδήγησε στην document, είναι η παράμετρος 1 στο section "Τι παγίδες κρύβει η αγορά από μη εξουσιοδοτημένο Μεταπωλητή Apple" στο site της Rainbow:

Tι παγίδες κρύβει η αγορά από μη Eξουσιοδοτημένο Mεταπωλητή Apple;

1. H εργοστασιακή εγγύηση που προσφέρει η Apple ισχύει μόνον για αγορές που έκανε ο τελικός πελάτης κατευθείαν από κάποιον Eξουσιοδοτημένο Mεταπωλητή

Και αυτό ήταν καθοριστικό....

Τώρα μίλησα με την document και, δυστυχώς, μου είπε οτι ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης του Macbook 2,4 GHz αλλά με 320Gb σκληρό είναι περίπου 4 εβδομάδες, γιατί είναι ειδική παραγγελία... Να το πάρω λέτε απλό ή να περιμένω 4 εβδομάδες και να τον πάρω με 320 Gb?

Δημοσ.

τελικα μου ηρθε το macbook σημερα το πρωι!ειναι απιστευτο!

θα κανω λιγο καιρο να συνιθησω γιατι ειναι η πρωτη μου μεταβαση στην apple...

Λογικα οσοι εχετε παραγγειλει απο rainbow πρεπει οπου ναναι να ερθουν...εγω εκανα την παραγγελια μεσω edustore...

Βασικα εβαλα και το ελληνικο update αλλα δεν ξερω αν θα το κρατησω στα ελληνικα αφου σε καθε εφαρμογη που ανοιγω παλι αγγλικα εμφανιζει τα μενου...εσεις πως το εχετε?

επισης ειχε ενα cdaki μαζι με κατι ελληνικα fonts και μου φανηκε λιγο περιεργο γιατι μαλιστα κοβουν και ξεχωριστη αποδειξη πληρωμης γιαυτο...

Δημοσ.
τελικα μου ηρθε το macbook σημερα το πρωι!ειναι απιστευτο!

θα κανω λιγο καιρο να συνιθησω γιατι ειναι η πρωτη μου μεταβαση στην apple...

Λογικα οσοι εχετε παραγγειλει απο rainbow πρεπει οπου ναναι να ερθουν...εγω εκανα την παραγγελια μεσω edustore...

Βασικα εβαλα και το ελληνικο update αλλα δεν ξερω αν θα το κρατησω στα ελληνικα αφου σε καθε εφαρμογη που ανοιγω παλι αγγλικα εμφανιζει τα μενου...εσεις πως το εχετε?

επισης ειχε ενα cdaki μαζι με κατι ελληνικα fonts και μου φανηκε λιγο περιεργο γιατι μαλιστα κοβουν και ξεχωριστη αποδειξη πληρωμης γιαυτο...

Και γω θα κάνω παραγγελία την δευτέρα για το MB 2.0 GHz απο edustore.

Πόσο καιρό έκανε να σου ρθει φίλε;

Μιλάς για τα καινούρια MBs, έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...