Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eyxaristw poly!!!! To touchpad ola ta lefta!!!! To expose me 4 daxtyla katapliktiko!!!! Scrolling me 2 daxtyla apisteyto!!!! Min psaxnete gia pontiki!!!!

Off topic. Sygnomi gia ta greeklish alla kati provlima iparxei me to site tis teleytaies 2 meres. Ta ellinika mou vgenoun kinezika.

Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ το καινούργιο Macbook αλλά το φισάκι γιa VGA είναι διαφορετικό από το παλαιό. με αποτέλεσμα το παλαιό καλωδιάκι να μην κάνει. Ξέρει κάποιος αν μπορώ το νεο φισάκι ΑΜΕΣΑ???

Δημοσ.
Αγόρασα και εγώ το καινούργιο Macbook αλλά το φισάκι γιa VGA είναι διαφορετικό από το παλαιό. με αποτέλεσμα το παλαιό καλωδιάκι να μην κάνει. Ξέρει κάποιος αν μπορώ το νεο φισάκι ΑΜΕΣΑ???

Η καινούργια είσοδος λέγεται mini displayport και χρειάζεσαι ένα ανταπτοράκι σε vga σαν αυτό.

Δημοσ.

Καλησπέρα.... Μόλις παρέλαβα το macbook μου (το ipod αργότερα θα έρθει μου είπανε). Πολύ όμορφο.....:lol:..... Να ρωτήσω και κάτι. Το superdrive είναι γενικά θορυβώδες ή να αρχίσω να ανησυχω; Να είστε καλά και είθε οι μέρες να περάσουν γρήγορα για εσάς που τα περιμένετε.... Τα λέμε...

Δημοσ.

Ναι ρε σεις, γράψτε κανένα review.

Από θόρυβο πως πάει? Απο θερμοκρασία? Απο αυτονομία?

Πείτε κι άλλα! :-)

Δημοσ.

Απ οτι κατάλαβα το όσοι το πήραν μέχρι τώρα είναι απο Αγγλία ή Αμερική έτσι? Κανένα νέο για Ελλάδα δεν έχουμε..? Λογικά όταν πάρει η rainbow θα πάρουν και οι υπόλοιποι...

Δημοσ.
Καλησπέρα.... Μόλις παρέλαβα το macbook μου (το ipod αργότερα θα έρθει μου είπανε). Πολύ όμορφο.....:lol:..... Να ρωτήσω και κάτι. Το superdrive είναι γενικά θορυβώδες ή να αρχίσω να ανησυχω; Να είστε καλά και είθε οι μέρες να περάσουν γρήγορα για εσάς που τα περιμένετε.... Τα λέμε...

Όντως το superdrive κάνει ένα περίεργο θόρυβο στο boot όπου ελέγχει αν περιέχει δισκάκι αλλά μετά η λειτουργία του και με δισκάκι μέσα είναι αθόρυβη....

Ναι ρε σεις, γράψτε κανένα review.

Από θόρυβο πως πάει? Απο θερμοκρασία? Απο αυτονομία?

Πείτε κι άλλα! :-)

Από πλευράς θερμοκρασιών στο ΜΒΡ η κατάσταση είναι άψογη. Πολύ χαμηλές. Σε κανονική χρήση σερφαρίσματος και download torrents η θερμοκρασία της cpu δύσκολα ξεπερνάει τους 50 βαθμούς ενώ η κάρτα γραφικών όταν δουλεύει η 9400 είναι και αυτή μέχρι 50 ενώ όταν δουλεύει η 9600 φτάνει τους 60... Βέβαια τα ανεμιστηράκια σε αυτές τις θερμοκρασίες γυρίζουν μέχρι τις 2000 στροφές και ούτε που ακουγονται.... Λες και το μηχάνημα δεν είναι αναμμένο.... Εντελώς αθόρυβο. Η κατάσταση αλλάζει με απαιτητικές εφαρμογές και την 9600 να δουλεύει (π.χ παιχνίδια). Εκεί έφτασα θερμοκρασίες 75-80 βαθμούς και τα ανεμιστηράκια ακουγόντουσαν καθώς γύριζαν στις 5000 στροφές...

Από πλευράς αυτονομίας ακόμα δεν μπορώ να σου πώ σίγουρα αποτελέσματα καθώς μόνο μετά τον τρίτο κύκλο φόρτισης της μπαταρίας φτάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα, πάντως εγώ με δύο κύκλους φόρτισης και διαλέγοντας την 9400 να δουλεύει έκανα 4 ώρες και 15 λεπτά web surfing και ms word με το wifi αναμμένο και την οθόνη σε σταθερή υψηλή φωτεινότητα...

Στα σύν του μηχανήματος βάζω την ποιότητα κατασκευής (τώρα όλα τα άλλα φορητά που έρχομαι σε επαφή μου φαίνονται ψεύτικα), την οθόνη και φυσικά το πληκτρολόγιο και το touchpad... Γράφοντας πολλές ώρες την ημέρα, το πληκτρολόγιο είναι το καλύτερο που έχω δεί με μηδενική καμπή, πλήκτρα σκληρά, με σύντομη διαδρομή και αθόρυβα... Επίσης το touchpad σε συνδυασμό με χρήση 4 δακτύλων και expose' κάνει την ύπαρξη των spaces άχρηστη. Με μία κίνηση περνάς από το ένα παράθυρο στο άλλο και στο desktop σε κλάσματα δευτερολέπτου... Και σου γίνεται και συνήθεια... Χτές ήμουν σε laptop windows και τσάκωσα τον εαυτό μου να προσπαθεί να κάνει scroll με 2 δάχτυλα και αλλαγή παραθύρων με 4!!!!!! :-D :-D:-D :lol:

Δημοσ.
Απ οτι κατάλαβα το όσοι το πήραν μέχρι τώρα είναι απο Αγγλία ή Αμερική έτσι? Κανένα νέο για Ελλάδα δεν έχουμε..? Λογικά όταν πάρει η rainbow θα πάρουν και οι υπόλοιποι...

Πήγα εχθές στην FNAC και στο Πλαίσιο και μου είπαν οτι αναμένουν τα καινούρια Mac μέσα με τέλη Δεκεμβρίου...:confused::confused:

Τι να πω?

Πήρα την απόφαση να πάω να το παραγγείλω...

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά εσάς, που φαίνεται να είστε πιο ψαγμένοι στο εν λόγω θέμα?

Βρήκα την Systemgraph (βασικά δεν την βρήκα, είδα που την αναφέρατε) όπως και το document.gr ...H Systemgraph δεν είναι authorized reseller όπως είναι η document.gr και ούτε authorized retailers όπως είναι το Πλαίσιο, η FNAC κλπ και το φοβάμαι λιγάκι (δεν αναγράφεται ούτε καν στο site της Rainbow...)

Από πού μου συνιστάτε να το αγοράσω? Α, η systemgraph μου το αφήνει 1568€ ενώ η document.gr 1578€, η πρώτη μου το φέρνει μέσα Νοεμβρίου και η δεύτερη -μάλλον- μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το πολύ την μεθεπόμενη (πάνω κάτω το ίδιο βγαίνει...) και η systemgraph βρίσκεται -σχετικά κοντά μου- ενώ η document Βουλιαγμένη...

Τι μου προτείνετε? Pls help! Είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζω...:o

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς δεν γνωρίζεις που το γνωρίζουν οι υπόλοιποι...Κανείς δεν είναι σιγουρος για το πότε ακριβώς θα τα έχουν και βασιζόμαστε στα λεγόμενα τους τα οποία μπορεί να απέχουν απο την πραγματικότητα.. Εγώ οταν μίλησα με Systemgraph μου είπαν για μέσα με τέλη Νοεμβρίου και η document την πρώτη ή την δεύτερη εβδομάδα Νοεμβρίου που πάνω κάτω είναι τα ίδια αλλα η document είναι και premium reseller που θεωρητικά προηγείται γιαυτό και τους προτίμησα...

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς δεν γνωρίζεις που το γνωρίζουν οι υπόλοιποι...Κανείς δεν είναι σιγουρος για το πότε ακριβώς θα τα έχουν και βασιζόμαστε στα λεγόμενα τους τα οποία μπορεί να απέχουν απο την πραγματικότητα.. Εγώ οταν μίλησα με Systemgraph μου είπαν για μέσα με τέλη Νοεμβρίου και η document την πρώτη ή την δεύτερη εβδομάδα Νοεμβρίου που πάνω κάτω είναι τα ίδια αλλα η document είναι και premium reseller που θεωρητικά προηγείται γιαυτό και τους προτίμησα...

Αυτά βρε παιδί μου... Ποιός είναι πιο αξιόπιστος, αν είναι premium seller κλπ (δεν έχω ξαναπάρει Mac και δε γνωρίζω πολλά...)

Και εγώ από το document θα το πάρω... Θα πάω την Παρασκευή να το παραγγείλω! Γνωρίζεις αν πρέπει να δώσω και προκαταβολή εκείνη τη στιγμή? Α, και κάτι άλλο, αν πάθει οτιδήποτε, ξέρεις άμα μπορώ να τον πάω π.χ. στο Πλαίσιο, ή μόνο σε αυτούς?

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...