Freakster Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Καλορίζικο! Περιμένουμε εντυπώσεις (για να βουρκώσουμε..)
kpartsi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω! οσο το ανακαλυτω περισσοτερο τρελενομαι επειδει δεν ειναι τοσο απλο να βγαζεις τιν μπαταρια απο το μακβοοκ συνεχεια και επειδη εγω το εχω περισσοτερο στη πριζα παρα στη μπαταρια και δεν θελω να καταστραφει η μπαταρια ειναι καλυτερα να την βγαζω και να την βαζω οταν ειναι αναγκη? εαν την εχω συνεχεια επανω τοτε θα αρχισουν τα προβληματα σιγα σιγα ετσι? Εγώ είμαι αντίθετης γνώμης. Μπαταρία πάντα επάνω και μία φορά το 15νθήμερο ένας πλήρης κύκλος ξεφόρτισης-φόρτισης. Έτσι προστατεύεις και το φορητό από τα καπρίτσια της ΔΕΗ όταν είσαι συνδεδεμένος στο ρεύμα ενώ παράλληλα η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα. Είναι ένα θέμα πολυσυζητημένο, υπάρχουν σίγουρα αντίθετες γνώμες, εγώ κάνω έτσι από το 98 που ασχολούμαι με φορητούς υπολογιστές και σε όλους η μπαταρία έφτανε τουλάχιστον τα διόμισυ-τρία χρόνια με ικανοποιητική ακόμα διάρκεια (πάνω από το 50% της αρχικής της διάρκειας).
Ozone Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 δεν υπαρχει καποια επισημη απαντηση απο κατασκευαστικες εταιριες??
haHa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Αν εμπιστευεσαι την ΔΕΗ ή εχεις ups, τοτε βγαλε την μπαταρια*. Θα βοηθησει την μπαταρια να μη χαλασει τοσο γρηγορα. Αν οχι, κρατα την. *Προσοχη ομως γιατι τα προηγουμενα macbook ειχαν φθηνιαρικο φορτιστη κ οταν δουλευαν χωρις μπαταρια, εριχναν την συχνοτητα του επεξεργαστη υποχρεωτικα στο 1.0GHz γιατι ο φορτιστης δεν ηταν τοσο δυνατος. macbook & macbook pro reduce performance otan...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 http://www.apple.com/batteries/notebooks.html
Ozone Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 μπορω απο καπου να δω σε ποια συχνοτητα τρεχει ο φορητος οταν ειναι στην μπαταρια η οχι?
NiCk_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Έφτασε στα χέρια μου σήμερα και εμένα ένα πακέτο από την Αγγλία ... Είναι για την αδερφή μου, αλλά πάλι το νιώθω σαν δικό μου Δίπλα από το μεγαλύτερο αδερφάκι του ... Και επειδή στην Αγγλία υπάρχει Apple, μαζί ήρθε και αυτό .. Είναι σε χρώμα μωβ αν δεν φαίνετε από την 2mp camera του w810 ... Περιττό να πώ ότι το λάτρεψα από την πρώτη ματιά ( τόσο το Macbook αλλά και το νέο Nano ) .. Το trackpad συγκεκριμένα είναι κάτι το εξαιρετικό imo .. Και θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται το four-finger gesture για expose στα πιο παλιά notebooks !!! P.s. Είναι το 2.0ghz version εν τω μεταξύ .. Ομολογώ ότι κάπως με πείραξε που δεν είναι backlit το keyboard .. Oh well !!
clown Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλορίζικος και εσύ. Πότε και από που ακριβώς το παρήγγειλες; Το δικό μου ακόμα λέει estimated delivery on 6 November και το παρήγγειλα στις 16 Οκτωβρίου... Άντε να δούμε... (έχουμε κάνει ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό βλέπω: 2άρι macbook και μωβ nano). Τα λέμε....
NiCk_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλορίζικος και εσύ. Πότε και από που ακριβώς το παρήγγειλες; Το δικό μου ακόμα λέει estimated delivery on 6 November και το παρήγγειλα στις 16 Οκτωβρίου... Άντε να δούμε... (έχουμε κάνει ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό βλέπω: 2άρι macbook και μωβ nano). Τα λέμε.... Ευχαριστω !!! Ουσιαστικά μου το έστειλε ένας φίλος που σπουδάζει στην Αγγλία .. Το αγόρασε από το Apple Store του Λονδίνου αν παίζει ρόλο .. Το είχε στείλει στις 21 του Οκτώβρη και έφτασε σήμερα ! Πάντως να πώ ότι το μωβ iPod είναι επιλογή της αδερφής μου, αφού δικό της θα είναι .. Εγώ μάλλον θα πήγαινα για το μπλε αν και ομολογώ ότι και το μωβ φαίνετε πολύ καλύτερο από κοντα ! Πάντως είναι φανταστικό μηχάνημα ! Νομίζω ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος !
kpartsi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Πολλές με'γειές!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έτσι να έρχονται σιγά-σιγά.... Το δικό μου ενώ αρχικά μου έλεγε στο Apple Store για 4-5 Νοεμβρίου, η Ups μου βγάζει παράδοση την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου!!!!! Εγώ το παράγγειλα με το κόκκινο ipod nano επειδή σαν χρώμα δεν βρίσκεται στα καταστήματα και πρόκειται να το πουλήσω κατευθείαν στο ebay...
Ozone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 λιγο ασςχετο με το θεμα. στα λεοπαρτ μπορεις να αλαξεις με συντομευση τη γλωσσα πληκτρολογιου? οπως στα windows ειναι alt+shift?
telegamesvg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Kαι βεβαια .., οπως μπορεις να βαλεις και αλλον συνδιασμο πληκτρων απο το preferences .. Εγω π.χ εχω βαλει το "cmd-space" για αλλαγη γλωσσας .
Ozone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Kαι βεβαια .., οπως μπορεις να βαλεις και αλλον συνδιασμο πληκτρων απο το preferences ..Εγω π.χ εχω βαλει το "cmd-space" για αλλαγη γλωσσας . :-) :-)
georgeadams Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το Alt, το Shift, το Ctrl και το Cmd είναι Modifier Keys, δηλαδή πλήκτρα που συνδυάζονται με κάποιο άλλο για να αλλάξουν τη λειτουργία του. Δηλαδή μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποιο άλλο "κανονικό" πλήκτρο για να κάνουν μια λειτουργία (εγώ πχ έχω το Cmd + Space για αλλαγή γλώσσας και το Alt + Space για ενεργοποίηση του Spotlight) αλλά δεν δουλεύουν από μόνα τους ή μεταξύ τους. Έτσι, δεν μπορείς να ορίσεις το Alt + Shift να κάνει κάτι (εναλλαγή γλώσσας ή οτιδήποτε άλλο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.