kpartsi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 οταν με το καλο φτυνισουν οι ssd θα μπορω να κανω αναβαθμιση στο macbook 13? Βεβαίως και θα μπορείς... Αλλά θα πρέπει να περιμένεις δύο χρονάκια ακόμα
GR1337 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Βεβαίως και θα μπορείς... Αλλά θα πρέπει να περιμένεις δύο χρονάκια ακόμα Δε νομίζω οτι χρειάζονται 2 χρόνια για να αρχίσουν να γίνονται προσιτοί. Άλλωστε αν θέλουμε μεγάλες χωρητικότητες υπάρχουν φτηνοί εξωτερικοί και ένας ssd θα μπορούσε να περιέχει τα βασικά...
kpartsi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Σε ένα laptop βασικής εργασίας, και όχι netbook που το χρησιμοποιείς μόνο για Internet surfing και e-mails, χρειάζεται τουλάχιστον ένας 160άρης δίσκος.... για να μην πώ παραπάνω. Για τις δικές μου ανάγκες δεν μπορώ να έχω κάτω από 250 GB δίσκο. Προσιτός εγώ το θεωρώ κάτω από το φράγμα των 100 ευρώ.... Ο δικός μου υπολογισμός είναι γύρω στα 2 χρόνια. Ο δικός σου μπορεί να είναι διαφορετικός... Ως μέτρο σύγκρισης μπορούμε να πούμε ότι σήμερα ο 64άρης στοιχίζει γύρω στα 200 ευρώ.
Ozone Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 αντε σημερα το πειρμενω. μαλον εκτελονιζεται το πωι και θα το εχω σημερα. εκτος αν δεν γινει εκτελονισμος το πωι αλλα αργα το απογευμα και το παρω την τεταρτη λογω αυριανης αργειας.
microntech Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ozone, sorry αν το έχεις αναφέρει ξανά σε προηγούμενό σου post, αλλά από πού το αγόρασες? (αν επιτρέπεται...) Edit: Ok το βρήκα τυχαία τώρα... Περιμένουμε τις πρώτες σου εντυπώσεις....
kpartsi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλά μιλάμε ότι το καινούργιο Macbook γ@μ@ει και δέρνει!!!!!! Την προηγούμενη εβδομάδα το δοκίμαζα πάνω από δύωρο σε Apple store και είναι απίστευτο μηχάνημα..... Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από πάνω του. Με το καλό να το δεχτείς Ozone!!!!! Tο δικό μου ΜΒP το περιμένω να φτάσει από Παρασκευή και μετά....
Ozone Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ozone, sorry αν το έχεις αναφέρει ξανά σε προηγούμενό σου post, αλλά από πού το αγόρασες? (αν επιτρέπεται...) Edit: Ok το βρήκα τυχαία τώρα... Περιμένουμε τις πρώτες σου εντυπώσεις.... το αρπαξα απο το ipelagos.com ερχονται απο Αμερικη.αφεια στην Κυ αυτο το καταστημα εχει γραφει στη Κυπρο. -----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 07 : 15 : 35----- σε 1 ωρα θα παω να το παρω -----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 09 : 31 : 30----- Signomi gia ta greekslish alla den ksero akomi pos vazun elinika sto macbok:-) tha to diorthoso meta!! pantos den exo logia na po. ta lefta tou ta aksizi me ta parapano! ine trelo mixanima! den me vlepo na kimame apopse! INE TELIO
dali13gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλορίζικο! Μια ερώτηση: Επειδή λένε ότι η γραμμή παραγωγής είναι στην Καλιφόρνια πλέον με το leizer, από κάτω γράφει "Designed in California, Assembled in China" ή "Assembled in California";
Ozone Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλορίζικο! Μια ερώτηση: Επειδή λένε ότι η γραμμή παραγωγής είναι στην Καλιφόρνια πλέον με το leizer, από κάτω γράφει "Designed in California, Assembled in China" ή "Assembled in California"; δυστηχως το "Designed in California, Assembled in China" τα καταφερα εβαλα ελληνικα:-)
clown Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Άντε να πέρνουμε και εμείς σειρά....
kpartsi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Με γειά το καταπληκτικό μηχάνημα!!!!! Και στα δικά μας!!!!!
Ozone Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω! οσο το ανακαλυτω περισσοτερο τρελενομαι επειδει δεν ειναι τοσο απλο να βγαζεις τιν μπαταρια απο το μακβοοκ συνεχεια και επειδη εγω το εχω περισσοτερο στη πριζα παρα στη μπαταρια και δεν θελω να καταστραφει η μπαταρια ειναι καλυτερα να την βγαζω και να την βαζω οταν ειναι αναγκη? εαν την εχω συνεχεια επανω τοτε θα αρχισουν τα προβληματα σιγα σιγα ετσι?
microntech Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω! οσο το ανακαλυτω περισσοτερο τρελενομαι επειδει δεν ειναι τοσο απλο να βγαζεις τιν μπαταρια απο το μακβοοκ συνεχεια και επειδη εγω το εχω περισσοτερο στη πριζα παρα στη μπαταρια και δεν θελω να καταστραφει η μπαταρια ειναι καλυτερα να την βγαζω και να την βαζω οταν ειναι αναγκη? εαν την εχω συνεχεια επανω τοτε θα αρχισουν τα προβληματα σιγα σιγα ετσι? Ναι, αλλά αν την αφήνεις καιρό αποσυνδεδεμένη από τον υπολογιστή θα αρχίσει να χάνει μέρος της αυτονομίας της....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.