pantnick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Πνεύμα αντιλογίας παιδί μου... Ποιός εσυ? Σούς βρε...
elenpi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εμένα μου φάνηκε λίγο φαρμακείο σε τιμές υπηρεσιών (οι οποίες προφανώς θα είναι πολύ καλές).Σε ερώτησή μου μου απάντησαν οτι τα νέα macbooks θα τα έχουν σε ένα μήνα περίπου (χθές τους τηλεφώνησα). Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Α, καλά αν είναι σ' ένα μήνα... Τον παίρνω κατευθείαν από το Πλαίσιο! Νόμιζα οτι τα έχουν ετοιμοπαράδοτα....:-( Πάει, δεν τον γλιτώνω τον μήνα!
pantnick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Έχω μιλήσει με 5-6 μαγαζιά και έχω ακούσει 3 διαφορετικές εκδοχές.. Σκέφτομαι να το παίξω και στοίχημα πλέον... Κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Αύριο κάνω παργγελία απο αυτόν που είπε αυτό που ήθελα να ακούσω ) Αρχές Νοεμβρίου δηλαδή...Μη με ρωτήσεις αν το πιστεύω μόνο.
GR1337 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Α, καλά αν είναι σ' ένα μήνα... Τον παίρνω κατευθείαν από το Πλαίσιο! Νόμιζα οτι τα έχουν ετοιμοπαράδοτα....:-( Πάει, δεν τον γλιτώνω τον μήνα! Βέβαια αν σε ενδιαφέρει η επέκταση της εγγύησης καλύτερα να κοιτάξεις να το πάρεις από εξωτερικό.
elenpi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Έχω μιλήσει με 5-6 μαγαζιά και έχω ακούσει 3 διαφορετικές εκδοχές..Σκέφτομαι να το παίξω και στοίχημα πλέον... Κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Αύριο κάνω παργγελία απο αυτόν που είπε αυτό που ήθελα να ακούσω ) Αρχές Νοεμβρίου δηλαδή...Μη με ρωτήσεις αν το πιστεύω μόνο. Να ρωτήσω, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, από ποιό κατάστημα θα το παραγγείλεις? GR1337, τι εννοείς με την εγγύηση? Δλδ άμα το πάρω από το εξωτερικό, θα έχω επέκταση της εγγύησης, ενώ άμα το πάρω από το Πλαίσιο, δεν θα έχω? Άμα το πάρω από το εξωτερικό, και χαλάσει, σε ποιόν το πάω? Ενώ άμα το πάρω από το Πλαίσιο και χαλάσει, πηγαίνω, τους τον ακουμπάω, και περιμένω να τον φτιάξουν... Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν τον πάρω από το εξωτερικό απο πού λέτε να τον πάρω?
alexzzz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτήσα, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, από ποιό κατάστημα θα το παραγγείλεις? Δεν μπορείς γίνεις αδιάκριτη στον ξετσίπωτο...
haHa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτήσα, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, από ποιό κατάστημα θα το παραγγείλεις? GR1337, τι εννοείς με την εγγύηση? Δλδ άμα το πάρω από το εξωτερικό, θα έχω επέκταση της εγγύησης, ενώ άμα το πάρω από το Πλαίσιο, δεν θα έχω? Άμα το πάρω από το εξωτερικό, και χαλάσει, σε ποιόν το πάω? Ενώ άμα το πάρω από το Πλαίσιο και χαλάσει, πηγαίνω, τους τον ακουμπάω, και περιμένω να τον φτιάξουν... Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν τον πάρω από το εξωτερικό απο πού λέτε να τον πάρω? Διαβασε εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2369252#post2369252 Με λιγα λογια , αν το παρεις απο το εξωτερικο, ισχυει κανονικα και η εγγυηση εδω. Αν χαλασει θα το πηγαινεις στην rainbow. Και απο εδω αν το ειχες αγορασει, παλι στην rainbow θα πηγαινε αν χαλαγε. Αν το πηγαινες πχ στο Πλαισιο απο οπου το αγορασες , τοτε κ αυτοι στην rainbow το στελνουν, δεν το φτιαχνουν οι ιδιοι. Αλλα καθυστερουν λιγο(γιατι μπαινει ενας μεσαζοντας), οποτε ειναι προτιμοτερο να το πας κατευθειαν στην rainbow. Αρα απο πλευρας εγγυησης δεν εχει διαφορα αν θα το παρεις απο εδω ή απο εξω.. Ομως απο εξω εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις κ επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια (για να προστατευσεις την επενδυση των 1200+ ευρω που θα κανεις), ενω στην Ελλαδα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Ακομα ομως κ αν δεν θελεις αγορασεις επεκταση εγγυησης(μαλιστα μπορεις να την αγορασεις αργοτερα, μεσα στον πρωτο χρονο), οι τιμες στο εξωτερικο ειναι χαμηλοτερες. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2375357#post2375357 Χωρια οτι λογικα θα το εχουν διαθεσιμο πιο νωρις στο εξωτερικο. Οποτε με αγορα απο εξωτερικο : α)εχεις φθηνοτερες τιμες β)δυνατοτητα για επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια γ)πιθανον θα ειναι νωριτερα διαθεσιμα δ)δεν εχει διαφορα ως προς την υποστηριξη εγγυησης κ θα ισχυει κανονικα κ στην Ελλαδα.
pantnick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτήσα, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, από ποιό κατάστημα θα το παραγγείλεις? Aπο document.gr. Ηταν ο μόνος απο αυτούς που μίλησα που (μέχρι στιγμής) φέρθηκε σαν σωστός επαγγελματίας. Δεν μπορείς γίνεις αδιάκριτη στον ξετσίπωτο... Υπερβολές....Απλά πρέπει να προσπαθήσει πολύ
_filippos_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 δηλαδή εγώ που αγόρασα εναν imac πριν απο 1 μήνα περίπου (ίσως και παραπάνω) έκανα χαζομάρα;
_filippos_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ωχ, σε λάθος θέμα το έγραψα προοριζόταν για το θέμα με το πιθανό πλασάρισμα νέας σειράς imac
elenpi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Διαβασε εδω:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2369252#post2369252 Με λιγα λογια , αν το παρεις απο το εξωτερικο, ισχυει κανονικα και η εγγυηση εδω. Αν χαλασει θα το πηγαινεις στην rainbow. Και απο εδω αν το ειχες αγορασει, παλι στην rainbow θα πηγαινε αν χαλαγε. Αν το πηγαινες πχ στο Πλαισιο απο οπου το αγορασες , τοτε κ αυτοι στην rainbow το στελνουν, δεν το φτιαχνουν οι ιδιοι. Αλλα καθυστερουν λιγο(γιατι μπαινει ενας μεσαζοντας), οποτε ειναι προτιμοτερο να το πας κατευθειαν στην rainbow. Αρα απο πλευρας εγγυησης δεν εχει διαφορα αν θα το παρεις απο εδω ή απο εξω.. Ομως απο εξω εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις κ επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια (για να προστατευσεις την επενδυση των 1200+ ευρω που θα κανεις), ενω στην Ελλαδα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Ακομα ομως κ αν δεν θελεις αγορασεις επεκταση εγγυησης(μαλιστα μπορεις να την αγορασεις αργοτερα, μεσα στον πρωτο χρονο), οι τιμες στο εξωτερικο ειναι χαμηλοτερες. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2375357#post2375357 Χωρια οτι λογικα θα το εχουν διαθεσιμο πιο νωρις στο εξωτερικο. Οποτε με αγορα απο εξωτερικο : α)εχεις φθηνοτερες τιμες β)δυνατοτητα για επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια γ)πιθανον θα ειναι νωριτερα διαθεσιμα δ)δεν εχει διαφορα ως προς την υποστηριξη εγγυησης κ θα ισχυει κανονικα κ στην Ελλαδα. Κατάλαβα... Να ρωτήσω και κάτι άλλο? (γιατί φαίνεται να το έχετε ψάξει το θέμα, ενώ εγώ παραμένω αδαής και επειδή πρόκειται για το πρώτο μου MacBook, θέλω να είμαι τα κάνω όλα σωστά...) Αν το αγοράσω από κάποιο site του εξωτερικού, θα πρέπει να κάνω global support, ή κατευθείαν θα μαι καλύπτει η απόδειξη από το εξωτερικό? (βέβαια με κάλυψες, απλά τον όρο global support, τώρα τον άκουσα...) Επίσης,άμα το πάρω από κάποιο site του εξωτερικόυ και θέλω να το κόψω σε όνομα εταιρίας (για να γλιτώσω και το ΦΠΑ) μπορώ να το κάνω ή όχι? Από το document.gr μπορώ να κάνω το ίδιο? Το document.gr, είναι αξιόπιστο? (Γιατί τους Γερμανούς τους φοβάμαι λίγο μπορώ να πω...) Και θα μου έρθει πιο φθηνά? Και τέλος, μπορώ να αγοράσω εγγύηση από το document.gr? Συγγνώμη που σας ταλαιπωρώ με τις ερωτήσεις, αλλά κι εγώ ψάχνομαι!
angelo72 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, να ρωτήσω και γω κάτι..... Όλα καλά και ωραία να το πάρεις απο εξωτερικό, αλλά τι παίζει απο θέμα γλώσσας με το λειτουργικό ; Δηλαδή, είδα στο site της System Graph, για το Macbook Pro γράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικά : Λογισμικό: Mac OS X v10.5 Leopard αγγλικό με ελληνική λειτουργικότητα.Θα'θελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει, παραγγέλνοντας απ'το εξωτερικό (πχ notebook.de) πως έρχεται το Leopard ? Στα αγγλικά? Έχει και γερμανικά?
clown Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το περιμένω και εγώ (Macbook Al 2.0 w/applecare), το παρήγγειλα από το applestore (τα καλά του εξωτερικού και των φοιτητών) και μου λέει ότι μάλλον θα το έχω σπίτι μου στις 7 Νοεμβρίου- ελπίζω να είναι νωρίτερα... διαβάζω βέβαια διάφορα παράπονα σε forums αλλά ελπίζω το δικό μου να μην έχει πρόβλημα ούτε στα πλήκτρα του, ούτε με το trackpad του, ούτε στην οθόνη του, ούτε πουθενά... Άντε να δούμε, θα γίνω και εγώ άλλος ένας ευχαριστημένος switcher? Και μια ερώτηση: για τις γλώσσες ισχύει ότι και στα windows, δηλαδή επιλέγεις μέσα από το λειτουργικό ή πρέπει να εγκαταστήσω κάτι extra; Ευχαριστώ, τα λέμε...
Ozone Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το περιμένω και εγώ (Macbook Al 2.0 w/applecare), το παρήγγειλα από το applestore (τα καλά του εξωτερικού και των φοιτητών) και μου λέει ότι μάλλον θα το έχω σπίτι μου στις 7 Νοεμβρίου- ελπίζω να είναι νωρίτερα... διαβάζω βέβαια διάφορα παράπονα σε forums αλλά ελπίζω το δικό μου να μην έχει πρόβλημα ούτε στα πλήκτρα του, ούτε με το trackpad του, ούτε στην οθόνη του, ούτε πουθενά... Άντε να δούμε, θα γίνω και εγώ άλλος ένας ευχαριστημένος switcher? Και μια ερώτηση: για τις γλώσσες ισχύει ότι και στα windows, δηλαδή επιλέγεις μέσα από το λειτουργικό ή πρέπει να εγκαταστήσω κάτι extra; Ευχαριστώ, τα λέμε... με φοβιζεις τωρα! εγω πουθενα δεν διαβασα για προβληματα στο τρακπατ και στο πληκτρολογιο παρα μονο οτι πουλιθηκε ενα με 2 ΜΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.