kpartsi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Παντού υπάρχει έλλειψη των καινούργιων μοντέλων... Εμένα το ΜBP η επίσημη Apple (και όχι μεταπωλητής) χρειάζεται 14 εργάσιμες να μου το παραδώσει από την μέρα της παραγγελίας... edit. Για όσους ενδιαφέρει αυτό είναι και το πρώτο ολοκληρωμένο review του MBP!!!!!!
telegamesvg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Στην Systemgraph.gr ρωτησατε για διαθεσιμοτητα ?
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Στην Systemgraph.gr ρωτησατε για διαθεσιμοτητα ? Μισό να φωνάξω τον μαϊνα που τους έχει πάρει όλους τηλ και έχει μιλήσει με όλους να στα πει αναλυτικά...
pantnick Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Στην Systemgraph.gr ρωτησατε για διαθεσιμοτητα ? Μάινας εδώ ...μου είπε δεν ξέρει πόσα θα παραλάβει για να κάνει την αφαίρεση με τις προ παραγγελίες και να μου πει...
kpartsi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εμφανίστηκαν τα πρώτα MacBook με δύο πλήκτρα Μ!!!!!! :-) πηγή
haHa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Στο notebook.de ειπαν οτι θα τα εχουν σε 3-4 εβδομαδες...
telegamesvg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μισό να φωνάξω τον μαϊνα που τους έχει πάρει όλους τηλ και έχει μιλήσει με όλους να στα πει αναλυτικά... Δεν καταλαβαινω, προς τι η ειρωνια ? Εγω απλα εδωσα αλλο ενα μερος για να κοιταξουν αυτοι που ενδιαφερονται για αγορα κ που ισως δεν το γνωριζουν .
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν καταλαβαινω, προς τι η ειρωνια ?Εγω απλα εδωσα αλλο ενα μερος για να κοιταξουν αυτοι που ενδιαφερονται για αγορα κ που ισως δεν το γνωριζουν . Ειρωνεία;;; Δεν ειρωνεύτηκα... πραγματικά ο μαϊνας (pantnick) τους έχει πάρει όλους τηλ... από την Δευτέρα δεν είχαμε άλλο θέμα συζητήσεις. Και είδες... απάντησε κιόλας. Ξέρεις πόσες ώρες έχει φάει στα τηλ; Και τώρα που θα πάμε για τρέξιμο πάλι αυτά θα λέμε.
telegamesvg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ειρωνεία;;; Δεν ειρωνεύτηκα... πραγματικά ο μαϊνας (pantnick) τους έχει πάρει όλους τηλ... από την Δευτέρα δεν είχαμε άλλο θέμα συζητήσεις. Και είδες... απάντησε κιόλας. Ξέρεις πόσες ώρες έχει φάει στα τηλ; Και τώρα που θα πάμε για τρέξιμο πάλι αυτά θα λέμε. Toτε ζητω συγγνωμη ...παρερμηνευσα τα γραφομενα σου Παντως απ'οτι καταλαβαινω.....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.. Ελεος με την διαθεσιμοτητα των Apple
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Toτε ζητω συγγνωμη ...παρερμηνευσα τα γραφομενα σου Παντως απ'οτι καταλαβαινω.....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.. Ελεος με την διαθεσιμοτητα των Apple No problem... όσο για την διαθεσιμότητα... άστα να πάνε... Να έχεις πάρει απόφαση να πάρεις επιτέλους mac και να μην έχουν...
elenpi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αυτό το Systemgraph.gr, έιναι και κατάστημα κανονικό? Δλδ μπορείς να πας και να αγοράσεις το Macbook επι τόπου? Διότι απ' ότι είδα στην ιστοσελίδα τους, το έχουν... Εμένα με ενδιαφέρει να το πάρω με τιμολόγιο, για να γλιτώσει και το ΦΠΑ. (Το applestore, εκτός από πανάκριβο και μυστήριο, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο...) Το Systemgraph.gr, είναι αξιόπιστο? Είναι τύπου Πλαίσιο?
punky Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ναι είναι μια χαρά κατάστημα. Δεν έχω ψωνίσω εγώ ποτέ, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή alex θα πάρεις mac; Καλά κατάλαβα;
GR1337 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αυτό το Systemgraph.gr, έιναι και κατάστημα κανονικό? Δλδ μπορείς να πας και να αγοράσεις το Macbook επι τόπου? Διότι απ' ότι είδα στην ιστοσελίδα τους, το έχουν... Εμένα με ενδιαφέρει να το πάρω με τιμολόγιο, για να γλιτώσει και το ΦΠΑ. (Το applestore, εκτός από πανάκριβο και μυστήριο, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο...) Το Systemgraph.gr, είναι αξιόπιστο? Είναι τύπου Πλαίσιο? Εμένα μου φάνηκε λίγο φαρμακείο σε τιμές υπηρεσιών (οι οποίες προφανώς θα είναι πολύ καλές). Σε ερώτησή μου μου απάντησαν οτι τα νέα macbooks θα τα έχουν σε ένα μήνα περίπου (χθές τους τηλεφώνησα).
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή alex θα πάρεις mac; Καλά κατάλαβα; Μα εδώ και μήνες περιμένω τα γαμώ-νέα macbook για να πάρω... σε μπέρδεψα, ε; Πνεύμα αντιλογίας παιδί μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.