Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντού υπάρχει έλλειψη των καινούργιων μοντέλων... Εμένα το ΜBP η επίσημη Apple (και όχι μεταπωλητής) χρειάζεται 14 εργάσιμες να μου το παραδώσει από την μέρα της παραγγελίας... :-(

edit. Για όσους ενδιαφέρει αυτό είναι και το πρώτο ολοκληρωμένο review του MBP!!!!!!

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην Systemgraph.gr ρωτησατε για διαθεσιμοτητα ?

Μισό να φωνάξω τον μαϊνα που τους έχει πάρει όλους τηλ και έχει μιλήσει με όλους να στα πει αναλυτικά...

Δημοσ.
Στην Systemgraph.gr ρωτησατε για διαθεσιμοτητα ?

Μάινας εδώ

...μου είπε δεν ξέρει πόσα θα παραλάβει για να κάνει την αφαίρεση με τις προ παραγγελίες και να μου πει...

Δημοσ.
Μισό να φωνάξω τον μαϊνα που τους έχει πάρει όλους τηλ και έχει μιλήσει με όλους να στα πει αναλυτικά...

Δεν καταλαβαινω, προς τι η ειρωνια ?

Εγω απλα εδωσα αλλο ενα μερος για να κοιταξουν αυτοι που ενδιαφερονται για αγορα κ που ισως δεν το γνωριζουν .

Δημοσ.
Δεν καταλαβαινω, προς τι η ειρωνια ?

Εγω απλα εδωσα αλλο ενα μερος για να κοιταξουν αυτοι που ενδιαφερονται για αγορα κ που ισως δεν το γνωριζουν .

Ειρωνεία;;; :confused:

Δεν ειρωνεύτηκα... πραγματικά ο μαϊνας (pantnick) τους έχει πάρει όλους τηλ... από την Δευτέρα δεν είχαμε άλλο θέμα συζητήσεις. Και είδες... απάντησε κιόλας. Ξέρεις πόσες ώρες έχει φάει στα τηλ; Και τώρα που θα πάμε για τρέξιμο πάλι αυτά θα λέμε.

Δημοσ.
Ειρωνεία;;; :confused:

Δεν ειρωνεύτηκα... πραγματικά ο μαϊνας (pantnick) τους έχει πάρει όλους τηλ... από την Δευτέρα δεν είχαμε άλλο θέμα συζητήσεις. Και είδες... απάντησε κιόλας. Ξέρεις πόσες ώρες έχει φάει στα τηλ; Και τώρα που θα πάμε για τρέξιμο πάλι αυτά θα λέμε.

Toτε ζητω συγγνωμη ...παρερμηνευσα τα γραφομενα σου

Παντως απ'οτι καταλαβαινω.....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..

Ελεος με την διαθεσιμοτητα των Apple

Δημοσ.
Toτε ζητω συγγνωμη ...παρερμηνευσα τα γραφομενα σου

Παντως απ'οτι καταλαβαινω.....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..

Ελεος με την διαθεσιμοτητα των Apple

No problem...

όσο για την διαθεσιμότητα... άστα να πάνε...

Να έχεις πάρει απόφαση να πάρεις επιτέλους mac και να μην έχουν...

Δημοσ.

Αυτό το Systemgraph.gr, έιναι και κατάστημα κανονικό? Δλδ μπορείς να πας και να αγοράσεις το Macbook επι τόπου? Διότι απ' ότι είδα στην ιστοσελίδα τους, το έχουν...

Εμένα με ενδιαφέρει να το πάρω με τιμολόγιο, για να γλιτώσει και το ΦΠΑ. (Το applestore, εκτός από πανάκριβο και μυστήριο, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο...)

Το Systemgraph.gr, είναι αξιόπιστο? Είναι τύπου Πλαίσιο?

Δημοσ.

Δηλαδή alex θα πάρεις mac; Καλά κατάλαβα;

Δημοσ.
Αυτό το Systemgraph.gr, έιναι και κατάστημα κανονικό? Δλδ μπορείς να πας και να αγοράσεις το Macbook επι τόπου? Διότι απ' ότι είδα στην ιστοσελίδα τους, το έχουν...

Εμένα με ενδιαφέρει να το πάρω με τιμολόγιο, για να γλιτώσει και το ΦΠΑ. (Το applestore, εκτός από πανάκριβο και μυστήριο, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο...)

Το Systemgraph.gr, είναι αξιόπιστο? Είναι τύπου Πλαίσιο?

Εμένα μου φάνηκε λίγο φαρμακείο σε τιμές υπηρεσιών (οι οποίες προφανώς θα είναι πολύ καλές).

Σε ερώτησή μου μου απάντησαν οτι τα νέα macbooks θα τα έχουν σε ένα μήνα περίπου (χθές τους τηλεφώνησα).

Δημοσ.
Δηλαδή alex θα πάρεις mac; Καλά κατάλαβα;

Μα εδώ και μήνες περιμένω τα γαμώ-νέα macbook για να πάρω... σε μπέρδεψα, ε; :lol:

Πνεύμα αντιλογίας παιδί μου... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...