cyber_katsarida Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Έχω έναν εκτυπωτή - πολυμηχάνημα canon mp140.έκσνα μια αναγόμωση στο μαύρο μελάνι και τώρα που το βάζω ο εκτυπωτής μου το εμφανίζει σαν άδειο. Μετά από λίγα ψάξιμο ανακάλυψα πως ο εκτυπωτής έχει ένα σύστημα που ʽθυμάται το δοχείο-τη στάθμηʼ και εμφανίζει πλέον το μαύρο ως άδειο ενώ δεν είναι. δεν αναγνωρίζει το γέμισμα. Με κάποιο τρόπο απ ότι κατάλαβα ο μετρητής αυτός γίνεται reset. Waste ink counter reset . Το θέμα είναι ότι δεν κατάφερα να το κάνω . Αν έχει κανείς τον ίδιο εκτυπωτή ή αν ξέρει κάποια λύση ας μας δώσει τα φώτα του πριν τον πετάξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα, Νομίζω ότι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις από μόνος σου. Γιατί δεν πας στο κατάστημα όπου έκανες αναγόμωση στο μελάνι να ρωτήσεις?
arxaggelos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μήπως να πάρεις ένα γνήσιο μελάνι? οι τιμές δεν είναι πιά τόσο υψηλές. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ αναγόμωση, δεν τα εμπιστεύομαι.
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχουν αρκετές σελίδες στο net που αναφέρονται σε αυτό που λέω. Π.χ http://canon-resetter.blogspot.com/search/label/Canon%20MP160 Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω για το δικό μου μοντέλο. Επίσης έχει κυκλοφορήσει και ένα πρόγραμμα “mptool” που κάνει αυτή τη δουλειά για μερικούς εκτυπωτές της canon (MPxxx).Δυστυχώς δεν υποστηρίζεται ο δικός μου, ενώ όσες λύσεις και να δοκίμασα όπως τη λύση του site που αναφέρω δεν είχαν αποτέλεσμα. Όσο για τις εναλλακτικές λύσεις στα μελάνια ,απλά βγαίνουν στη μισή τιμή και δεδομένου του όγκου των εκτυπώσεων που κάνω δε με συμφέρει να βάλω γνήσια. Δεν πιστεύω να μην έχει βρεθεί λύση. όσοι έχετε το συγκεκριμένο μοντέλο αγοράζετε γνήσια μελάνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.