kritsman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΣΑΣ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΣ..ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΑΕΙ ΚΥΜΜΑΤΙΣΤΟ,ΑΡΓΕΙ ΑΡΚΕΤΑ,, ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ CPU ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 50% ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΝΤΡΑΙΒΕΡΣ ΑΛΛΑ ΤΠΤ..ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ 3 ΜΕΡΕΣ Κ ΤΠΤ..ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ..ΕΧΩ 8600GT 512MB..ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΤΟ ΕΜΑΙΛ [email protected]
StavrosD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεξί κλικ στο my computer -> properties-> advanced->Performance (Settings)->adjust for best appearance. Τσέκαρε το Use visual styles... για να κρατήσει την εμφάνιση των XP
kfyros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΣΑΣ Δεν νομίζω. Μάλλον τα φώτα μας εννοείς. Καταρχήν δεν βάζεις mail ΠΟΤΕ σε website χύμα, αν δεν θες να σε τρελλάνουν τα ρομποτάκια στο spam. Δεύτερον, δεν γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις. Τρίτον, δεν είναι η κάρτα γραφικών. Τα Windows τα έχουν παίξει και φορτώνουν τον software driver που διαθέτουν κατά την αρχική εγκατάσταση (αυτός που χρησιμοποιείται και στο safe mode) ο οποίος έχει συγκεκριμένες αναλύσεις, αλλά κάνει software rendering χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή του υπολογιστή και σέρνεται (δεν χρησιμοποιεί την gpu καθόλου). Αν δεν δούλευε η κάρτα, δεν θα έβλεπες τίποτα ή θα τρελλαινόταν η οθόνη. Για κάποιο λόγο τα windows δεν αναγνωρίζουν την κάρτα ή δεν φορτώνουν τον driver της, και το πιο πιθανό είναι ότι κάποιο πρόγραμμα ή παιχνίδι που παίζει με τα windows και το hardware τα έχει κάνει όλα μαντάρα στο λειτουργικό. Αν υποπτεύεσαι κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες τελευταία, δες μήπως στρώσουν τα πράγματα με κάποιο restore point που θα σε επαναφέρει σε κατάσταση πριν την εγκατάσταση του προγράμματος αυτού . Αλλιώς πας για format.
kritsman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ΜΠΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ ΞΑΝΑ..ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΤΑ ΙΔΙΑ!! -----Προστέθηκε 15/10/2008 στις 12 : 51 : 56----- ευχαριστω kfyros..θα δοκιμασω και θα σου πω αυριο..καπως ετσι που τα λες ειναι γιατι για μια στιγμη πραγματικα τα επαιξε και μπηκε σε κατι σαν safemode αλλα μετα επανηλθε..ασε που μου κατεστρεψε και kaspersky δεν ξερω για ποιο λογο και το απεγκατεστησα..οπως την κοβω τη δουλεια μαλλον θα παω για format παλι..δευτερη φορα σε ενα μηνα..ευχαριστω κ παλι!!! -----Προστέθηκε 15/10/2008 στις 12 : 57 : 12----- και κατι αλλο..λες να φταιει επειδη βαζω beta προγραμματα ενω εχω xp?οπως το vlcbeta κ msnbeta..?
kfyros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δε νομίζω ότι φταίνε τα beta. Μόνο αν κάποιο πρόγραμμα περιέχει περίεργο κώδικα (adware, keylogger, spyware κλπ. ) μπορεί να φταίει. Επίσης, τα παιχνίδα καμιά φορά μαλακίζονται, επειδή πειράζουν το λειτουργικό για να δουλεύουν πιο γρήγορα τα γραφικά και μπορεί να ρημάζουν την εγκατάσταση. Τα torrents επίσης μεταφέρουν ιούς trojan και άλλα κωλοπρογράμματα που δημιουργούν προβλήματα. Αν μου λες ότι σου έσκισε το karpesky, κανένα trojan θα υποπτευόμουν. Κάνε πάντα restore point πριν εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα, και να έχεις το νού σου πότε αρχίζει και συμπεριφέρεται περίεργα το PC. Αν έχεις εγκαταστήσει κάτι πολύ πρόσφατα, συνήθως αυτό φταίει...
StavrosD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Στο προηγούμενο post μου, έπρεπε να σου πω να επιλέξεις: Ajust for best performance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.