Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για cpu socket 478 σε motherboard socket 775

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερώτηση κρίσεως και γνώσεως:-)

Γίνεται επεξεργαστής με socket 478 (intel P4 HP 3.0 GHZ Prescott) να μπεί σε μητρική 775????

Γενικά υπάρχουν πλέον μητρικές που να έχουν backward support ;

Δημοσ.
Με την καμμια :shifty:

έπρεπε να βαλω στοιχημα γαμωτο που φιλος μου ελεγε ότι γινεεται :-D

Ευχαριστω!:-)

Δημοσ.

Κι εγώ με το που είδα το θέμα σκέφτηκα "κάπου τό έχω ξαναδεί"...

Άμα γράψεις στο γοογλ cpu socket 478 775 βρίσκεις την απάντηση στην πρώτη σελίδα μέσα σε 5 δεύτερα...

Υ.Γ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί απαντάνε με σιγουριά στα θέματα ενώ όχι μόνο δεν γνωρίζουν αλλά δεν κάνουν έναν ελάχιστο κόπο να ψάξουν. Αυτό το λέω γενικά.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις! Πάντως επί του πρακτέου δεν θα πρότεινα σε κανένα να τρέξει να αγοράσει και να χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο. Με δεδομένες τις τιμές CPU είναι ασύμφορο από κάθε άποψη. Και αν διαβάσουμε προσεκτικά το site δεν είναι και εγγυημένο ότι θα δουλέψει...

Δημοσ.

Σύμφωνώ απόλυτα, ακόμα κι αν είναι να δουλέψει δε βρίσκω λόγο για κάτι τέτοιο. Φυσικά το θέμα ήταν κυρίως το "αν γίνεται".

• Moderators
Δημοσ.

A ναι με τα απιστευτα πολλα jumpers!!

Ειχα κι εγω μια για AMD 939 και ειχε ενα σλοτ που εβαζες μια καρτα για 'future CPU support'.

Τωρα πως θα εβρισκε κανεις τη καρτα ειναι αλλουνου παπα διαθηκη.

Παντως αυτες οι ραμ μεσα στα PCI slots με τρελαινουν!! :P

Δημοσ.

το θέμα δεν ήταν αμα το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό αλλα ρώτησα αν γίνεται

άρα δίκιο είχε ο φιλος μου που έλεγε οτι γινεται (χτυπιόμουν και εγω να του το αποδειξω!)

:P

Δημοσ.

Αυτό που γράφεις δεν γίνεται με τίποτα, δηλαδή να μπει 478 cpu σε 775 mobo. Αν θέλεις να πάρεις τον αντάπτορα γίνεται αλλά βγάζει προβλήματα. Το έχει δοκιμάσει φίλος και το pc σερνότανε. Στο τέλος πήρε άλλη μητρική και όλα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...