Fott1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 δεν πα να λέγονται και 47 .. windows παραμένουν .. Ολα ίδια ειναι ..
dhmak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ελπίζω η MS να μήν συνεχείσει την γεωμετρική άυξηση απαιτούμενου χώρου εγκατάστασης & τα 7 να φτάσουν στο σημείο να καταλαμβάνουν 20gb στον δίσκο. (Έλεος δηλαδή, ένα λειτουργικό είναι)
mimis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ναι σωστα... τη μυριζομαι τη δουλεια.. σε Double Layer θα βγουν... να μου το θυμηθεις!!
tritonas00 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ναι σωστα... τη μυριζομαι τη δουλεια.. σε Double Layer θα βγουν... να μου το θυμηθεις!! αχαχαχαχαχαχαχ Καλο!!!
pluss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ελπίζω η MS να μήν συνεχείσει την γεωμετρική άυξηση απαιτούμενου χώρου εγκατάστασης & τα 7 να φτάσουν στο σημείο να καταλαμβάνουν 20gb στον δίσκο.(Έλεος δηλαδή, ένα λειτουργικό είναι) Λογικά, θα μειωθεί... Αν ανέβει κι'άλλο, τότε οι επόμενες εκδόσεις των Windows, που θα φτάσουν ; ...
Αδμιν Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εδώ το Debian GNU/Linux βγήκε σε Bluray. Τα Wndows δε θα βγουν σε DVD-DL;
mimis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Λογικά, θα μειωθεί... Αν ανέβει κι'άλλο, τότε οι επόμενες εκδόσεις των Windows, που θα φτάσουν ; ... δεν παιζει να μειωθει γιατι υποτιθεται πως προστιθενται νεες εφαρμογες κ νεες επεκτασεις κ νεα γραφικα... για ολα αυτα χρειαζεται οπωσδηποτε χωρος στο δισκο.. σιγα σιγα η MS προσπαθει να κανει τα λογισμικα ανεξαρτητα, ωστε να μην προσθεσουμε αλλα προγραμματα εκτος των υπαρχοντων της MS (κ καλα)!! αλλα τα γνωστα, δεν τα καταφερνει!
tzoykas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Εδώ το Debian GNU/Linux βγήκε σε Bluray. Τα Wndows δε θα βγουν σε DVD-DL; Τι περιλαμβάνει όμως; λειτουργικό, πλήρη πακέτα (και όχι μόνο ένα) για εξέλιξη λογισμικού, πάνω από 5 γραφικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των δύο πιο διαδεδομένων, servers, πληθώρα προγραμμάτων, ακόμα και ένα μεγάλο σετ από προγράμματα για άλλα λειτουργικά που μπορούν να τρέξουν κάτω από wine (που συμπεριλαμβάνεται επίσης) ... κτλ κτλ. Η λίστα είναι ατελείωτη. Δεν είναι καν συγκρίσιμα. Εδώ σε DVD και είναι υπερπλήρεις οι διανομές linux σε σχέση με τα windows, φαντάσου τι θα έχει μέσα το blu-ray ... A! ξέχασα .... έχει και τον πηγαίο κώδικα
Αδμιν Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ξέχασες ότι στο bluray υπάρχουν όλα αυτά για 3 αρχιτεκτονικές (x86, x86_64, ppc)
tzoykas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ξέχασες ότι στο bluray υπάρχουν όλα αυτά για 3 αρχιτεκτονικές (x86, x86_64, ppc) Άψογη παρατήρηση . Είμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει και ΠΟΛΛΑ άλλα
dolph Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μα γιατί ταλαιπωρείστε με registry και άλλα ανούσια προβλήματα των windows; Αφού υπάρχει η πρωτοποριακή λύση xp pro + format c: κάθε χρόνο και όλα δουλεύουν τέλεια!
pluss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Πέρα από την πλάκα που έκανα προηγουμένως, δεν μπορώ να καταλάβω το αρνητικό κλίμα που υπάρχει γύρω από τα Windows Vista! Είναι άψογα Windows και ορισμένοι έχετε δυσαρεστηθεί πάααααρα πολύ, χωρίς να υπάρχει λόγος! Τι παραπάνω προσφέρουν δηλαδή τα πολυαγαπημένα Windows XP από τα Windows Vista ; Τα Windows Vista, δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα και όμως σε αρκετούς δεν αρέσουν! Να κατακρίνετε τα Windows Me, ναι συμφωνώ και εγώ, αλλά όχι και τα Windows Vista, που είναι τα καλύτερα Windows.... Το μόνο κακό σε αυτά τα Windows είναι ότι έχουν πολλές απαιτήσεις, αλλά αν του τις ικανοποιήσεις θα σε ανταμείψει με άριστες επιδόσεις... Τα έχω πει αυτά και σε άλλο θέμα... Ενδεχομένως, ορισμένοι να... πέσετε να με φάτε με αυτά που λέω ή να ψηφίσετε αρνητικά το μήνυμά μου, όμως αυτά που ανέφερα παραπάνω είναι αλήθεια...
stathakis21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Πέρα από την πλάκα που έκανα προηγουμένως, δεν μπορώ να καταλάβω το αρνητικό κλίμα που υπάρχει γύρω από τα Windows Vista! Είναι άψογα Windows και ορισμένοι έχετε δυσαρεστηθεί πάααααρα πολύ, χωρίς να υπάρχει λόγος! Τι παραπάνω προσφέρουν δηλαδή τα πολυαγαπημένα Windows XP από τα Windows Vista ; Τα Windows Vista, δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα και όμως σε αρκετούς δεν αρέσουν! Να κατακρίνετε τα Windows Me, ναι συμφωνώ και εγώ, αλλά όχι και τα Windows Vista, που είναι τα καλύτερα Windows.... Το μόνο κακό σε αυτά τα Windows είναι ότι έχουν πολλές απαιτήσεις, αλλά αν του τις ικανοποιήσεις θα σε ανταμείψει με άριστες επιδόσεις... Τα έχω πει αυτά και σε άλλο θέμα... Ενδεχομένως, ορισμένοι να... πέσετε να με φάτε με αυτά που λέω ή να ψηφίσετε αρνητικά το μήνυμά μου, όμως αυτά που ανέφερα παραπάνω είναι αλήθεια... τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...ψαξε λιγο στο web και θα βρεις 1000+1 μειωνεκτηματα των σβιστα...γιατι με μια ακρως επιφανειακη ματια,σιγουρα φαινονται πιο εντυποσιακα απο τα xp...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Πέρα από την πλάκα που έκανα προηγουμένως, δεν μπορώ να καταλάβω το αρνητικό κλίμα που υπάρχει γύρω από τα Windows Vista! Είναι άψογα Windows και ορισμένοι έχετε δυσαρεστηθεί πάααααρα πολύ, χωρίς να υπάρχει λόγος! Τι παραπάνω προσφέρουν δηλαδή τα πολυαγαπημένα Windows XP από τα Windows Vista ; Τα Windows Vista, δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα και όμως σε αρκετούς δεν αρέσουν! Να κατακρίνετε τα Windows Me, ναι συμφωνώ και εγώ, αλλά όχι και τα Windows Vista, που είναι τα καλύτερα Windows.... Το μόνο κακό σε αυτά τα Windows είναι ότι έχουν πολλές απαιτήσεις, αλλά αν του τις ικανοποιήσεις θα σε ανταμείψει με άριστες επιδόσεις... Τα έχω πει αυτά και σε άλλο θέμα... Ενδεχομένως, ορισμένοι να... πέσετε να με φάτε με αυτά που λέω ή να ψηφίσετε αρνητικά το μήνυμά μου, όμως αυτά που ανέφερα παραπάνω είναι αλήθεια... φαντάζομαι επίσης ότι δεν θα καταλαβαίνεις γιατί είναι ενοχλητικά τα bold & underlined posts
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...ψαξε λιγο στο web και θα βρεις 1000+1 μειωνεκτηματα των σβιστα...γιατι με μια ακρως επιφανειακη ματια,σιγουρα φαινονται πιο εντυποσιακα απο τα xp... 1000+1 μειωνεκτηματα βρισκεις και στα xp, μια χαρα ειναι τα vista μετα απο προσωπικη δοκιμη πανω απο ενα χρονο σε laptop φορτωμενο και χωρις κανενα απολυτως format τρεχουν αψογα. Αυτη ειναι η δικη μου αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα