thanocaster Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Εγώ θα έβαζα στοίχημα πως αποφυλακίστηκε πρόσφατα. Fixed. Seriously.
Icecut Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Για να σε σταματήσουν οι αστυνομικοί και να σε ελέγξουν θα πρέπει το οχηματάκι αρχικά να έχει πινακίδα κ άδεια κυκλοφορίας.Κατα τα άλλα αν δεν εχει είναι σα να κυκλοφορείς με ποδήλατο πατίνι κλπ κλπ..τώρα αμα πηγαίνεις σφήνες μπροστά απο κανενα μπατσικό τι να σου πώ?Προκαλείς την τύχη σου?Η επιλογή στο τέλος είναι δικιά σου
Typhoon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 To θέμα είναι αν αυτό το όχημα πρέπει να έχει πινακίδες και άδεια για να κυκλοφορεί νόμιμα.
Icecut Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Κανονικά πρέπει...αμα πάει για πινακίδες όμως στο πατίνι μάλλον θα τον κοροϊδεύουν!
Mika Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αλλα το σκουτεράκι δέν είναι για εμένα αλλα για τον Γιο μου απλα ηθελα να ρωτησω αν θα ειναι παρανομος για να ξερω να μην εχω φασαριες με αστυνομια κτλπ. οχι οτι μου πεφτει κανενας λογος, και απεχω απο το να γινω πατερας αλλα στα παιδια μου δεν επαιρνα τετοιο πραγμα με τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.