LsPhotography Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα, Θα παραγγειλω απο αγγλια αυτο το "σκουτερακι" και ειναι 46.5 κυβικα και επειδη δεν εχω δηπλομα για 50αρακι ουτα για αμαξι αν με δουν αστυνομικοι λετε να με σταματισουν? Δειτε την εικονα, Και το video, Τι λετε?Θα ειμαι παρανομος αν το παρω? Ευχαριστο για τον χρονο σας.
jason_rethymno Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 1.Πόσο κάνει; 2.Ποσα χιλιόμετρα μπορει να κάνει φουλαρισμένο; 3.Τι καυσιμα καίει;
LsPhotography Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Κανει 600ευρα Χαρακτιρηστικα, Engine Go-Ped® GP460RS Engine Type 45.7cc air cooled single-cylinder two-stroke Bore and Stroke 40mm x 33mm Carburetion Walbro 19mm Maximum Speed 30 mph Drive Train Chain Drive / centrifugal clutch Sprocket ratio 6:98 Chain #25 heavy duty, non o-ring Frame Patented heavy Duty 4130 Chromoly aircraft quality steel frame Fork Extreme Duty 4130 Chromoly aircraft quality steel fork - Double Sided Handlebar 6061-T6 hardened aluminum – Aircraft Grade, fitted with slide tube clamp Suspensions Front: 6” travel CIDLI adjustable suspension with anti-dive geometry - Rear: 6” travel CIDLI adjustable suspension Engine Mount Patent pending, combination solid aluminum third bearing/clutch housing with easy chain adjusting and chain guard Fuel Tank Capacity 1.5 liter - patented Wheels 4.10 x 4 (11” diameter) Carlisle “ Badlands ” knobby pneumatic tires Brakes Front/Rear Brakes: 5.5” hardened SS disc with Maddog mechanical caliper Foot Pegs Billet Seat Gel-filled ultra comfortable Go-Ped® Seat. Adjustable height (27” to 33” from ground to top of seat) Folding Effortless folding feature for easy storage and carrying Weight 48 lbs Additional features Unbreakable fender, Idle/Free wheel capable, Motorcycle style racing handlebars, Pro Clamp, Race Engine, Pro Brake Levers Capacity 400lbs Color New "Synister Black" Dimensions Length: 48” Width: 18” Height: 36” to handlebar from ground Folded Height: 22.5”, with seat removed -----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 09 : 29 : 11----- Maximum Speed : 30 MPH = 48.28032 KPH
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Σε ποιο σιτε το βρηκες? Στελνουνε και Ελλαδα?
De@th L0rd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Πάντως ο σχεδιαστής που ευθύνεται για την τοποθέτηση του ντεπόζιτου,στάνταρ είχε κοπεί στο μάθημα προδιαγραφές ασφαλείας...
kage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 παντως φαινετε πιο "δεμενο"απο κατι αλλα που κυκλοφορουν... δεν νομιζω να σου πει τιποτα η αστυνομια. http://www.goped.com/products/riot/default.asp
De@th L0rd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μα έτσι κι αλλιώς αυτό δεν είναι για δρόμο...Για τα εκτός δρόμου περίεργα οχήματα θες άδεια;
biscoto Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 για να το βγαλεις στο δρομο θες διπλωμα αλλα δεν παει πλεον με τα κυβικα µε λόγο ισχύος προς βάρος (KW/Kg) παει στα 18 μπορεις να βγαλεις µέχρι 25KW ή µε λόγο ισχύος προς βάρος µέχρι 0.16KW/Kg αν το θες για offroad και χωραφια, δεν νομιζω να σε δει κανας μπατσος lol
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Πάντως ο σχεδιαστής που ευθύνεται για την τοποθέτηση του ντεπόζιτου,στάνταρ είχε κοπεί στο μάθημα προδιαγραφές ασφαλείας... Εγώ θα έβαζα στοίχημα πως αποφυλακίστηκε πρόσφατα.
LsPhotography Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 τελικά θα πάρω άλλο. Είναι το ίδιο αλλά με κινητήρα 29cc Είναι το καινούριο τους μοντέλο που Ονομάζεται "quiet riot" και το βγάζουν γιατί το παλιό riot κάνει παρά πολύ θόρυβο και το καινούριο είναι και για την πόλη . Τι λέτε?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 τελικά θα πάρω άλλο.Τι λέτε? Δεν έχει σημασία τι λέμε εμείς. Σημασία έχει τι λέει ο πατέρας σου. Πάντως στα 16 κάτι τέτοια οχήματα τα φτιάχναμε μόνοι μας, αλλά είμασταν 16. Τώρα η ασυνειδησία, η προχειρότητα και η εγκληματική σχεδίαση μπορεί να δημιουργήσει πολύ επιτυχημένες εταιρείες όπως φαίνεται.
Tenshi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Πάντως στα 16 κάτι τέτοια οχήματα τα φτιάχναμε μόνοι μας, αλλά είμασταν 16. Αναφέρεσαι σε σκελετούς ποδηλάτων με ενσωματωμένο μοτέρι απο πριόνι φαντάζομαι...
LsPhotography Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχει σημασία τι λέμε εμείς. Σημασία έχει τι λέει ο πατέρας σου. Πάντως στα 16 κάτι τέτοια οχήματα τα φτιάχναμε μόνοι μας, αλλά είμασταν 16. Τώρα η ασυνειδησία, η προχειρότητα και η εγκληματική σχεδίαση μπορεί να δημιουργήσει πολύ επιτυχημένες εταιρείες όπως φαίνεται. Ευχαριστό για τήν απάντηση σου φίλε. Αλλα το σκουτεράκι δέν είναι για εμένα αλλα για τον Γιο μου απλα ηθελα να ρωτησω αν θα ειναι παρανομος για να ξερω να μην εχω φασαριες με αστυνομια κτλπ.
Typhoon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε για δίπλωμα, μιας και είναι αμφίβολο αν το συγκεκριμένο όχημα μπορεί να λάβει άδεια κυκλοφορίας και συνεπώς αν επιτρέπεται να κυκλοφορείς με αυτό. Καλύτερα να διαβάσεις τον ΚΟΚ για το τι επιτρέπεται και τι όχι γιατί αυτό δεν έχει ούτε καθρέφτες, το ντεπόζιτο είναι τελείως εκτεθιμένο, γενικά φαντάζομαι ότι παραβιάζει ένα κάρο άρθρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.