Προς το περιεχόμενο

Nεα mobo για πολυ ο/c!!

le_bron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια επειδη τα οικονομικα πανε καλα λεω να δωσω την P5B SE και να παρω μια καινουρια. Το μοναδικο κριτηριο μου ειναι το overclocking. Δινω μεχρι 130 για καινουρια η μεταχειρισμενη και θελω μια μητρικη για οσο το δυνατον περισσοτερο και σταθερo overclocking. Δε με νoιαζει να εχει επιδοσεις στα games. Μονο ο/c.

Εχω δει αυτες:

DFI LP DK P45-T2RS Plus

Asus P5Q

Abit ip35pro μεταχειρισμενη.

Ποια σηκωνει περισσοτερο και σταθεροτερο o/c? Καμια αλλη προταση???

-----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 11 : 15 : 54-----

κανεις???????

• Moderators
Δημοσ.

Και η Abit με το Uguru κλοκαρει χωρις restart αλλα αν θες σοβαρο oc το BIOS δε το γλυτωνεις...

Επισης παει τις μνημες ανετα 1200+ και το FSB ανετα 530 (μεχρι εκει εχω δοκιμασει).

Οχι οτι και η P5Q παει ασχημα, αλλα δε μου αρεσει η ψυξη της...

Δημοσ.

ε όχι και άνετα 1200+ η abit 1200 και εκεί βρίσκει ταβάνι 5 abit έχω δει μία κατάφερε να παίξει 1200 τις μνήμες και όλες ταβανιάζανε στα 540 fsb

• Moderators
Δημοσ.

Οντως το FSB πρεπει να τρωει αποτομα ταβανι καπου εκει, αν και δε το εχω δοκιμασει προσωπικα.

Οσο για τις μνημες, με 2,55 παιξανε στα 1242 (πριν καει η μια και φανε RMA, απο τοτε δεν εχω ξαναδωσει)

Δημοσ.

To clockάρισμα χωρίς restart με utility@windows το εννοεί; Εγώ κατάλαβα κάποια υπερπατέντα στο BIOS που περνάει on the fly τις τιμές στη CMOS... Αυτές τις αηδιούλες με τα utilities (χωρίς restart) τις είχε και η Gigabyte από τον καιρό των Duron.

Τσάμπα ψάρωσα!

Δημοσ.

η abit πάντως στο bios κάνει on the fly overclock πατάς κάποιο Fxx και παίρνει τα settings και αν έχεις κάνει μαλακία σκαλώνει :lol:

Bios Ftw man μόνο έτσι έχεις τον πλήρη έλεγχο Glt's ρεύματα timmings κλπ κλπ

Δημοσ.

Εννοείτε δεν ασχολείσαι με overclock utilities, δεν υπάρχει λόγος. BIOS all the way ;) Την έχω τσεκάρει την Abit Ip35 Pro είναι σωστή (1150 mem και ~530 fsb not bad!) αν θυμάμαι καλά F6 πατάς και περνάει τις τιμές...

Οπότε μάλλον καταλήγουμε ότι (ως προς o/c)

DFI LP DK P45-T2RS Plus > Abit ip35pro > Asus P5Q ?

Δημοσ.

Εμένα η Abit έχει πάει λίγο πιο ψηλά από την P5Q, αλλά παίζει να έχεις δίκιο γιατί στο setup της δεύτερης οι μνήμες ήταν του ελέους... Λες να έχεις δίκιο;

Υ.Γ. Με το Asus 350W στην υπογραφή σοβαρολογείς;

Δημοσ.

ε άντε να φτάσει 200 σε load αλλά δεν πιάνει ποτέ load αυτό το pc 99% του χρόνου του το τρώει ή idle ή max 50% οπότε μία η άλλη βγήκαμε off όμως

2G είναι οι μνήμες :P 1890 είναι οι Shaders

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...