fraggiskos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρά έχω το R50e της ΙΒΜ και όταν δεν μπορώ να συδεθώ στο μοντεμ μου ασύρματα. Όταν επιχειρώ μέσω των windows μου λέει οτι δεν μπορώ γιατι κάποιο άλλο λογισμικό χρησημοποιεί την κάρτα και όταν το επιχειρώ μέσω του προγράμματος του lap top μου βρίσκει το δίκτυο κανονικά αλλά όταν πατάω να συνδεθώ σε αυτό μου βγάζει ένα μύνημα που λέει:" Unable to connect to the selected wireless network. You may need to configure your system to support the authentication method that is in use. Contact your network administrator." Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρά έχω το R50e της ΙΒΜ και όταν δεν μπορώ να συδεθώ στο μοντεμ μου ασύρματα. Όταν επιχειρώ μέσω των windows μου λέει οτι δεν μπορώ γιατι κάποιο άλλο λογισμικό χρησημοποιεί την κάρτα και όταν το επιχειρώ μέσω του προγράμματος του lap top μου βρίσκει το δίκτυο κανονικά αλλά όταν πατάω να συνδεθώ σε αυτό μου βγάζει ένα μύνημα που λέει:" Unable to connect to the selected wireless network. You may need to configure your system to support the authentication method that is in use. Contact your network administrator."Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις του προγραμματος του ibm οταν βρει το δικτυο για να πεις τι κλειδωμα εχει.αλιος μια που εχειxp το λαπτοπ πηγαινε στο προγραμα των windows kai dialexe to use windows to configure my wireless settings για να χειριζονται αυτα το ασυρματο.
Legionnaire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αν το δίκτυο που θες να συνδεθείς χρησιμοποιεί WPA2 encryption τότε χρειάζεσαι το αντίστοιχο patch της Microsoft. By default τα Windows δεν το υποστηρίζουν.
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 σε xp παντως που εχω βαλει κλειδωμα wpa2 συνδεομαι κανονικα και χωρις το patch.
fraggiskos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Φίλοι με βιστα συνδέονται κανονικά στο μόντεμ και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ αφτο με κάνει να πιστέυω πως το πρόβλημα είναι του δικού μου λαπ τοπ. 8α πατακαλούσα αν γίνεται να μου πείτε με βήματα τι ακριβως πρέπει να κάνω για να δειαχιρίζονται τα windows την κάρτα δικτύου και όχι το utility της ΙΒΜ. Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 το ibm xp εχει?αν ναι πας πινακας ελεγχου μετα δεξι κλικ ασυρματη συνδεση και view wireless networks meta change advanced settings.δευτερη καρτελλα wireless networks και μετα τσεκαρεις την επιλογη πανω παων για να γινεττε η δειαχιρηση απο το προγραμμα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.