Anduril Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα.Αναβάθμησα αυτές τις μέρες το pc μου και πήρα Asus P5Q3 deluxe,intel core 2 duo 8400,evga Geforce GTX260,2x2gb ddr3 corsair και κράτησα σκληρους δίσκους,dvd writers κλπ απο ton παλιό μου...καθώς επίσης και το τροφοδοτικό μου το οποίο είναι ενα chieftec 550W πιστεύοντας πως είναι αρκετη δύναμη.Πρόσεξα όμως στο βιβλιαράκη της motherboard πως προτείνει ενα τουλάχιστον 600άρη τροφοδοτικο για ενα πλήρες pc.Εγώ μέχρι στιγμής δεν βλέπω να υπολειτουργεί κατι ή να έχω προβληματα...Τί λετε εσείς;Αξίζει να δώσω αλλα λεφτά πάλι για νεο τροφοδοτικό τώρα;Για overclocking κλπ (αμα ποτε ασχολειθω διότι ποτε μου δεν το χω κανει) θα θελει παραπάνω ε;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Νομιζω πως εισαι οκ τωρα, και σε καλυπτει και για overclocking, αλλα αν τυχον κανεις oc και δεις restarts τοτε πιθανον να φταιει το τροφοδοτικο... (γιατι πηρες GTX260?)
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Από άποψη wattage φτάνει. Από άποψη ποιότητας... χμμ. (γιατι πηρες GTX260?) Γιατί όχι?
Anduril Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Γιατί όχι? Βασικα οντως...γιατι οχι?Καλη μου φανηκε,σε προσιτη τιμη...στην nvidia την εχει στην λιστα των extreme gaming καρτων...και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενοςσ απο αποδοση.Εχεις ακουσει προβληματα;
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Βασικα οντως...γιατι οχι?Καλη μου φανηκε,σε προσιτη τιμη...στην nvidia την εχει στην λιστα των extreme gaming καρτων...και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενοςσ απο αποδοση.Εχεις ακουσει προβληματα; Oχι απλά η 4870 είναι ~30ε φθηνότερη και λίγο γρηγορότερη. Βάζοντας κάτω όμως και άλλους παράγοντες, (θερμοκρασία-κατανάλωση-drivers-υλοποιήσεις) κι εγώ στην 260 θα έκλεινα.
Anduril Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Oχι απλά η 4870 είναι ~30ε φθηνότερη και λίγο γρηγορότερη. Βάζοντας κάτω όμως και άλλους παράγοντες, (θερμοκρασία-κατανάλωση-drivers-υλοποιήσεις) κι εγώ στην 260 θα έκλεινα. Κοιτα,6 χρονια τωρα ειμαι...ή μαλλον...ημουν φανατικος της ATI.Αλλα με εχει απογοητευσει με το catalyst control center που ειχε ενα δυο bugs ειδικα αμα εβαζες default να υπαρχει AA και AF,πρωτον ΑΝ επιανε στα παιχνιδια,με το πρωτο alt+tab μετα χανοτανε.Και ειχε λιγο αρχισει να μου την δινει γενικως,απο το τι εβλεπα απο αλλους και απο net κλπ η NVIDIA ειναι καλυτερες σε γενικες γραμμες,οποτε ειπα να αλλαξω. Παντως τα AA&AF με nvidia πιανει Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Kαι οι νέες Ati δεν έχουν πρόβλημα πλέον με φίλτρα. Επίσης αποφάσισες να αλλάξεις στρατόπεδο κι εσύ όταν οι Ati έκαναν την ανατροπή και οι nv πήραν λίγο την κάτω βόλτα... Αnyway, δεν έκανες κακή επιλογή imho...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.