iliaswbm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Γειά χαρά σε όλους. Έχω ένα laptop που τρέχει τα vista (home premium sp1)και ένα pc που τρέχει τα xp sp3 και θέλω να τα συνδέσω ασύρματα μεταξύ τους.Έτσι αγόρασα το Wireless G+ MIMO USB Network Adapter (F5D9050)της Belkin για το pc μιάς και δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου,βλέπουν το ένα το άλλο αλλά όταν πάω να συνδεθώ στο pc μου ζητάει password εγω δεν έχω βάλει.η κοινή χρήση είναι και στα δυο ενεργη. Μηπως ξερει κανεις γιατι?Και κατι άλλο χρείαζεται μήπως και router ή οτιδήποτε άλλο για να συνδεθώ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 βαλε ενα pass να δεις τι γινετε και αμα θα μπει.γιατι τα vista ειναι λιγο παραξενα και σου εχουν στο δικτυο μια επιλογη για το αν θα ζηταει password εκει που λες για κοινοχρηστους φακελους κτλ στο control panel
iliaswbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Έχω βάλει κωδικό στα vista και όταν πάω να μπώ απο τα xp μου λέει οτι είναι λάθος,μου ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό,όπου ονομα χρήστη πάει το όνομα του υπολογιστή και όπου κωδικός ο κωδικός που συνδέομαι στα vista σωστά;Το ίδιο και στα xp εχω βάλει κωδικό όπως και στα vista αλλά τα ίδια.Αλλά και χωρίς κωδικό στα vista βλέπει τον public αλλά όταν πάω να μπώ μου λέει ότι δεν βρίσκει την διαδρομή.
tsakonas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Για δικτυο XP - Vista θες το Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder Οδηγός για Τοπικό δίκτυο μεταξύ vista και xp
iliaswbm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Τελικά συνδέθηκα,κατέβασα το LLTD απο την Microsoft και όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση μου εβγαλέ μήνυμα ότι είναι ήδη εγκατεστημένο, πιθανον τα sp3 να το περιέχουν.Αυτό που έκανα ήταν να απενεργοποιήσω την επιλογή "κοινή χρήση με κωδικό πρόσβασης vista και έτσι συνδέθηκα απο τα xp. Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.