Ather Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Για να πω και εγώ τη γνώμη μου, όποιος αγοράζει rapidshare χωρίς να υπάρχει ο ενδιάμεσος narpax καλά κάνει, όπως και όποιος συμπληρώνει τη φορολογική δήλωση χωρίς λογιστή πάλι καλά κάνει. Επειδή για κάποιους είναι εύκολα κάποια πράγματα δεν μπορούμε να λέμε κλέφτες όλους όσους πουλάνε υπηρεσίες, βλέπε λογιστές. Για σκεφτείτε το ο λογιστής απλά συμπληρώνει κάποια στοιχεία στη δήλωση και σκας τα ευρώ σου, αλλά δεν κάθεσαι να διαβάσεις τις εγκυκλίους και τους νόμους. Όλα αυτά ονομάζονται υπηρεσίες που αμοίβονται.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Οκ δεχτηκες μια επιθεση και ξεσπασες αλλα σαν Moderator και μαλιστα Super θα επρεπε να δινεις το λαμπρο παραδειγμα και να ριχνεις του τονους.Για προσωπικες επιθεσεις υπαρχουν και τα pm ή η διαγραφη των Posts. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα προσπαθήσω να τις ακολουθήσω.
SilverCloak Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Πάντως κυρίες και κύριοι, όλοι έχετε τα δίκια σας. Και σε αυτή την περίπτωση κερδίζει τις εντυπώσεις ο πιο ψύχραιμος. Μ' αρέσει που βρήκαν τον ένοχο της κατάντιας της Ελλάδας "προσωποποιημένο" εδώ μέσα και έσπευσαν να τον καταδικάσουν στο πυρ το εξώτερο. Λυπάμαι, αλλά νομίζω το ξέρετε όλοι. Εδώ στο Ελλάδα, μόνο υπηρεσίες πωλούνται. Και συνήθως οι υπηρεσίες είναι λιγότερο χρήσιμες από τα προϊόντα και φαντάζουν άχρηστες σε έμπειρους χρήστες προϊόντων. Αλλά αν τα πράγματα ήταν έτσι απλά, δεν θα υπήρχαν υπηρεσίες. Δεν είναι όλοι έμπειροι χρήστες! Μου αρέσει επίσης που για παράδειγμα χρήσης υπηρεσιών, λέτε για την Cosmote. Οι πιο άχρηστες και πιο ανελέητες υπηρεσίες είναι οι χρηματοοικονομικές. Οι τράπεζες ντε! Ας μην επεκταθώ γιατί θα μπούμε σε πολιτικά. (Αν και τα πάντα είναι πολιτική.) Για να έρθουμε και στο θέμα τώρα, αυτή η εταιρεία, σύμφωνα και με τη δική μου άποψη δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Δεν θα αγοράσω τις υπηρεσίες της. Όμως ο τρόπος που βγήκε και απάντησε σίγουρα την ανέβασε στα μάτια μου. Συγχαρητήρια λοιπόν, που βγήκατε να απαντήσετε. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια. Ελπίζω απλά να είσαστε δίκαιοι στην τιμολόγηση σας και να μην κυνηγάτε το εύκολο χρήμα. Ελπίζω να κατάλαβαν και τα υπόλοιπα μέλη ότι δεν διαφωνώ καθόλου μαζί τους, όσον αφορά τη χρησιμότητα της υπηρεσίας σε εμένα. Υπάρχουν και κάποιοι που θα την βρουν χρήσιμη, όμως. Ναι, είναι το ίδιο με τον τεχνικό υπολογιστών που παίρνει 50 Ευρώ για κάτι που θεωρούμε εμείς minor. Και καλά κάνει. Το expertise πληρώνεται. Εντάξει το παράδειγμα με το VGA cable ήταν υπερβολικό και αυτό λέω στο τέλος της τελευταίας παραγράφου.
narpax Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Συγνώμη , αλλα δεν νομίζω οτι το γεγονός οτι κάποιος εκπροσωπει μια εταιρία και όχι φυσικό πρόσωπο , τον βάζει αυτόματα ενα σκαλί παραπάνω απο τους άλλους χρήστες !!! Οχι, αλλά το ότι το κάνουμε επώνυμα, παίρνοντας επίσημα θέση, παίζει ένα μικρό ρόλο. Δεν ζητήσαμε ποτέ να είμαστε υπεράνω κανενός. Αντιθέτως δεχόμαστε την ανωνυμία των χρηστών και ερχόμαστε σε διάλογο όχι μόνο στο ίδιο επίπεδο αλλά και χωρίς κάλυψη ανωνυμίας, δεσμευόμενοι από πολλά πράγματα (συμβάσεις, νόμους, ηθική κλπ) τα οποία οι υπόλοιποι δεν υποχρεούνται. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ---------- Λυπάμαι, αλλά νομίζω το ξέρετε όλοι. Εδώ στο Ελλάδα, μόνο υπηρεσίες πωλούνται.[\quote] Rapidshare resellers υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις χώρες, άρα δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα, που λίγο πολύ όλοι βιαζόμαστε να καταδικάσουμε σε ότι και αν γίνεται. Και συνήθως οι υπηρεσίες είναι λιγότερο χρήσιμες από τα προϊόντα και φαντάζουν άχρηστες σε έμπειρους χρήστες προϊόντων. Αλλά αν τα πράγματα ήταν έτσι απλά, δεν θα υπήρχαν υπηρεσίες. Δεν είναι όλοι έμπειροι χρήστες! Οχι απαραίτητα. Υπάρχουν και αρκετοί "έμπειροι" χρήστες, που προτιμούν τις υπηρεσίες μας προκειμένου να έχουν πλήρη ανωνυμία κατά την αγορά τους. Αρκετοί μάλιστα αυτή την ανωνυμία ή ευκολία την πληρώνουν ακόμη και 5 φορές την αξία της συνδρομής (όπως τα 090 που είναι πανάκριβα). Επιλογή τους είναι όμως, εμείς τη παρέχουμε το ποιος θα τη χρησιμοποιήσει και για ποιο λόγο είναι δικό του, προσωπικό θέμα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:10 ---------- Δεν ξερω ρε παιδια αλλα τετοια σταυροφορια υπερ της Narpax υποπτο μου φαινεται...Για να ξεφυγει και ο paredwse και να πει τετοιες εκφρασεις και κακίες φαντασου τι εχει γινει.. Θα απειλησε η Narpax με κανενα εξωδικο το Insmomnia για συκοφαντικη δυσφήμιση μιας και οι δουλειες με το Rapidshare δεν πανε και τοσο καλα και θα την πληρωσουμε εμεις την νυφη... Οπως έχουμε πει ξανά, δεν έχουμε αυτή τη λογική, και δεσμευόμαστε και δημόσια ότι ΔΕΝ πρόκειται να κάνουμε καμία νομική κίνηση ενάντια σε κανέναν επειδή φέρει την άποψή του, ούτε φυσικά στο forum που φιλοξενεί τις απόψεις όλων.
Land_Of_Banania Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Οχι απαραίτητα. Υπάρχουν και αρκετοί "έμπειροι" χρήστες, που προτιμούν τις υπηρεσίες μας προκειμένου να έχουν πλήρη ανωνυμία κατά την αγορά τους. Αρκετοί μάλιστα αυτή την ανωνυμία ή ευκολία την πληρώνουν ακόμη και 5 φορές την αξία της συνδρομής (όπως τα 090 που είναι πανάκριβα). Επιλογή τους είναι όμως, εμείς τη παρέχουμε το ποιος θα τη χρησιμοποιήσει και για ποιο λόγο είναι δικό του, προσωπικό θέμα. Όταν λέτε ανωνυμία δηλαδή δεν μπορεί να εντοπιστεί ο χρήστης ο οποίος έχει αγοράσει account μέσω της εταιρείας σας? Δε γίνεται επειδή δεν κρατάτε αρχείο ή σε περίπτωση που ζητούταν από την εταιρεία σας δε θα έδινε τα στοιχεία του χρήστη?
narpax Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Όταν λέτε ανωνυμία δηλαδή δεν μπορεί να εντοπιστεί ο χρήστης ο οποίος έχει αγοράσει account μέσω της εταιρείας σας? Δε γίνεται επειδή δεν κρατάτε αρχείο ή σε περίπτωση που ζητούταν από την εταιρεία σας δε θα έδινε τα στοιχεία του χρήστη? Ορισμένοι τρόποι πληρωμής είναι από φύση τους ανώνυμοι. Για παράδειγμα, όταν κάποιος κάνει αγορά με paysafecard ή με τραπεζική κατάθεση, εμείς δε ζητάμε περισσότερα στοιχεία από το e-mail του χρήστη. Η τραπεζική κατάθεση γίνεται σε μηχανήματα easypay, ή στο ταμείο με τον αριθμό παραγγελίας. Από εκεί και πέρα, τα μοναδικά στοιχεία που έχουμε είναι το e-mail που δίνει ο πελάτης. Η αγορά με paypal, πιστωτική κάρτα, ή έμβασμα στο εξωτερικό υποχρεώνει τον πελάτη να κάνει πλήρη εγγραφή με όλα τα προσωπικά στοιχεία του, κάτι που δεν το επιθυμούν αρκετοί (και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μας). Ακόμη και σε εμάς αν γίνει πληρωμή με τέτοιο τρόπο, αναγκαστικά έχουμε πλήρη προσωπικά στοιχεία, και τα οποία ζητάμε και επιβεβαιώνουμε προκειμένου να αποφύγουμε απάτες με χρήση πιστωτικών καρτών. Εμείς, σαν Ελληνική εταιρεία, και σύμφωνα με το νόμο, σε περίπτωση που ζητηθούν με εντολή Ελληνικού Γενικού Εισαγγελέα, οτιδήποτε στοιχεία έχουμε είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε. Βέβαια αυτό είναι ένα θέμα, στο οποίο δεν μπορούμε να εκφράσουμε την "άποψή μας". Το μόνο που επιτρέπεται να πούμε δημόσια, είναι το τι υπαγορεύει ο νόμος. Οσο ο νόμος μας το επιτρέπει όμως, προτιμούμε να παρέχουμε ανωνυμία στους χρήστες του Internet, καθώς έτσι "δημιουργήθηκε" και από αυτό "υπάρχει" το Internet. Σαν εταιρεία όμως, φυσικά ακολουθούμε και σεβόμαστε τους νόμους της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας. Με εκτίμηση, Narpax Ltd
CyberCr33p Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μη νομίζεις ότι βγάζουν και πολύ κέρδος. Το είχα ψάξει πριν κανένα χρόνο. Εάν πάρουμε για παράδειγμα τη 3μηνη συνδρομή που την χρεώνουν 25 ευρώ, το rapidshare τους χρεώνει 17 ευρώ. Δηλαδή μιλάμε για διαφορά 8 ευρώ εκ των οποίων τα 4 ευρώ είναι το ΦΠΑ που το αποδίδουν στο κράτος. 4 ευρώ κέρδος δηλαδή για 3 μήνες. Ούτε 1 ευρώ ο μήνας κέρδος.
dancer Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Εγω δεν ακταλαβα γιατι καποιοι τα βαλανε με την narpax? Αυτη τους εφταιγε για τα προβληματα τους? Μαλλον καποιοι δεν γνωριζουν νομους εμποριου και το παιζουν και εξυπνοι χρησιμοποιωντας εκφρασεις και λεξεις για να μας προκαλεσουν θαυμασμο. Η παροχη υπηρεσιων σε τριτους χρεωνεται με ΦΠΑ και με πολλα αλλα. Δεν εβαλε η narpax το μαχαιρι στο λαιμο κανενος για να αγορασει καποιος rapidshare απο αυτην. Το θεμα ειναι οτι για καθε προβλημα κτλ κτλ με το rapidshare θα απευθυνεται στην narpax και οχι στην rapidshare και ειτε θα τους πριζει ειτε θα κααλαβαινει αμεσως ειτε θα λυνεται το θεμα. Οποιος διαφωνει με τις τιμες αυτες ας ανοιξει δικια του εταιρια να πληρωνει φορους ικα τεβε που στο καλο ασφαλιζονται και να βγαζει 1 ευρω τον μηνα. Το αερας κοπανιστος που ειπαν καποιοι οτι πουλαει ειναι το κοστος παροχης υπηρεσιων και σε οποιον αρεσει. Οπως καποιος πληρωνει ταριφες σε διαφορα επαγγελματα λογιστες δικηγορους και πολλα αλλα ετσι πληρωνει και εδω.Αν δεν του αρεσει να ακθησει να μαθει το πως γινεται να μην πληρωνει τοσα και να ξεστραβωθει. Το τζαμπα εχει πεθανει εδω και καιρο και κανεις δεν δουλευει για τη ψυχη της μανουλας του. Εχω βαρεθει να βλεπω σε καθε φορουμ τα ιδια προβληματα και παραπονα απ χρηστες που δεν ανοιγουν ενα εγχειριδιο να διαβασουν που ακομα και εναν οδηγο να διαβασουν τους ειναι πανδυσκολο. ΕΛΕΟΣ
Sotosgl Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Dancer ηρεμησε γιατι εκτος του οτι δεν κατηγορουμε την Narpax για απατεωνες πολλα απο αυτα που γραφεις δεν βγαζουν και νοημα. Το συμπερασμα απο ολη αυτη την κουβεντα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο εμας που μπηκαμε στον κοπο να διαβασουμε ενα θεμα στο Insomnia για το Rapidshare και πως δουλευει δεν χρειαζομαστε τις περισσοτερες απο τις υπηρεσιες που παρεχει η Narpax τωρα αν καποιο νεο μελος που δεν εχει ψαξει το θεμα διαβαζοντας στο Forum και θελει να χρησιμοποιησει τις υπηρεσιες αυτης της εταιριας επειδη τυχαια επεσε σε αυτο το Thread εχουμε το δικαιωμα να τον ενημερωσουμε που σκριβως θα πανε τα λεφτα του και αν στην τελικη τον συμφερει. Πεσανε επιχειρηματα και απο τις 2 μεριες και τα περισσοτερα αντικρουστηκαν σωστα ξεφυγαν και οι 2 μεριες σε καποιο σημειο αλλα απο την στιγμη που εχουμε ολοκληρη ενοτητα με προσφορες και πως θα γλυτωσουμε τα 10 € ή και τα 2€ απο ενα προιον ειναι σκοπιμο να προσπαθησουμε να ενημερωσουμε και τα αλλα μελη για το αν συμφερει ή οχι μια τετοια αγορα. Τωρα για εγχειριδια και οδηγους ενα search μεσα στο Insomnia για το Rapidshare πιστευω να σου ανοιξει λιγο τα ματια γιατι και εγω εχω βαρεθει να βλεπω χρηστες που υποτιμουν την νοημοσυνη των αλλων.
CyberDreamer Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Παιδια, η NARPAX κάνει τη δουλειά της και το maximum κέρδος που δίνει στο τελικό ποσό η Rapidshare (π.χ. στα 6.99ευρώ) είναι 8% "επιβεβαιωμένα" (έκπτωση για τον προμηθευτή στην καλύτερη) υπολογ. λοιπόν και το Φ.Π.Α. - επίσης υπολογ. και την φορολόγηση λόγω ότι είναι υπηρεσία και όχι εμπόρευμα... υπολογ. και τον συντελεστη φορολόγισης που σου λέει ότι το ελάχιστο κέρδος είναι 15%... +φυσικά την δουλειά αρχειοθέτησης / registration και την δεσμευση ενος σημαντικού κεφαλαίου με κάθε προ-παραγγελία από την Rapidshare... (2000ευρώ αν δεν κάνω λάθος) Φυσικά θα μπορούσε να πουλήσει 6.99 αλλά θα έμπαινε απο μέσα! - τουλάχιστον τώρα κερδίζει 1-2ευρώ στη συνδρομή - ε δεν έγινε και κολοσσός... Και σίγουρα αν κάποιος άλλος ξέρει και μπορεί του δίνεται πάντα η δυνατότητα απευθείας αγοράς από την Rapidshare! μαγκιά του... Και γω απευθείας αγοράζω... αλλα κάποιος που δεν γνωρίζει αρκετα.. και είναι πολλοι αυτοί... θέλουν και το tech support... θα πάει απο Narpax... καλά θα κάνει - δεν θα πρίζει τον κολλητό του να του δείξει πώς να χρησιμ. το PAYPAL Λογσμό του κολλητού (μου συμβαίνει συνέχεια)... Σήμερα είναι η Rapidshare, η Narpax, αύρο η Α , Β , Γ .... έτσι δε γίνεται με όλες τις υπηρεσίες... πως υπάρχουν τα ΠΡΟΠΟ που μπορείς να πληρώσεις την ΔΕΗ με 1,5ευρώ παραπάνω για να μη τρέχεις ως τη ΔΕΗ... έτσι και όλες αυτές οι εταιρείες που μεταπωλούν υπηρεσίες + έξτρα υπηρεσίες (υποστήριξης)... αυτα... οπότε μην τζάμπα μαλλώνετε... και χαλάτε σάλιο.. be cool!
million_voices Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πάντως κυρίες και κύριοι, όλοι έχετε τα δίκια σας. Και σε αυτή την περίπτωση κερδίζει τις εντυπώσεις ο πιο ψύχραιμος. Μ' αρέσει που βρήκαν τον ένοχο της κατάντιας της Ελλάδας "προσωποποιημένο" εδώ μέσα και έσπευσαν να τον καταδικάσουν στο πυρ το εξώτερο. Λυπάμαι, αλλά νομίζω το ξέρετε όλοι. Εδώ στο Ελλάδα, μόνο υπηρεσίες πωλούνται. Και συνήθως οι υπηρεσίες είναι λιγότερο χρήσιμες από τα προϊόντα και φαντάζουν άχρηστες σε έμπειρους χρήστες προϊόντων. Αλλά αν τα πράγματα ήταν έτσι απλά, δεν θα υπήρχαν υπηρεσίες. Δεν είναι όλοι έμπειροι χρήστες! Μου αρέσει επίσης που για παράδειγμα χρήσης υπηρεσιών, λέτε για την Cosmote. Οι πιο άχρηστες και πιο ανελέητες υπηρεσίες είναι οι χρηματοοικονομικές. Οι τράπεζες ντε! Ας μην επεκταθώ γιατί θα μπούμε σε πολιτικά. (Αν και τα πάντα είναι πολιτική.) Για να έρθουμε και στο θέμα τώρα, αυτή η εταιρεία, σύμφωνα και με τη δική μου άποψη δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Δεν θα αγοράσω τις υπηρεσίες της. Όμως ο τρόπος που βγήκε και απάντησε σίγουρα την ανέβασε στα μάτια μου. Συγχαρητήρια λοιπόν, που βγήκατε να απαντήσετε. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια. Ελπίζω απλά να είσαστε δίκαιοι στην τιμολόγηση σας και να μην κυνηγάτε το εύκολο χρήμα. Ελπίζω να κατάλαβαν και τα υπόλοιπα μέλη ότι δεν διαφωνώ καθόλου μαζί τους, όσον αφορά τη χρησιμότητα της υπηρεσίας σε εμένα. Υπάρχουν και κάποιοι που θα την βρουν χρήσιμη, όμως. Ναι, είναι το ίδιο με τον τεχνικό υπολογιστών που παίρνει 50 Ευρώ για κάτι που θεωρούμε εμείς minor. Και καλά κάνει. Το expertise πληρώνεται. Εντάξει το παράδειγμα με το VGA cable ήταν υπερβολικό και αυτό λέω στο τέλος της τελευταίας παραγράφου. ακριβως ετσι μπραβο στον εκπροσωπο της εταιρειας για την ψυχραιμια-αυτοσυγκρατηση και ευγενεια του
CyberDreamer Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 NAI, μπράβο... και παρεδώσε κλείδωσε το θέμα... τζάμπα ανάλυση και γκρίζα διαφήμιση...
GR1337 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Αν θέλουν να σας βρουν είτε από narpax, είτε από 090, είτε από paypal θα σας βρουν. Αλλά μην τρομοκρατειστε άδικα. Υπάρχει περίπτωση το paypal να δώσει στοιχεία χρήστη; Την επόμενη μέρα κιόλας οι μισοι θα έχουν φύγει. Πιο πιθανό είναι να σας δώσει καμια τυχάρπαστη narpax για να σώσει το τομάρι της, παρά εταιρείες κολοσσοι.
CyberDreamer Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 @GR1337 το θέμα ξεκίνησε αν θα μας βρούνε ;;; για άλλο λόγο αρχίζει ένα θέμα αλλου καταλήγει..
o_magazatoras Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Προφανώς θέλει να απαξιώσει την υπόθεση της ανωνυμίας του χρήστη RS,μέσω αυτής της υπηρεσίας subcontracting...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.