dhmak Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εντάξει ρε παίδες, μήν τσακώνεσται, κ' εγώ προσωπικά, μιάς και ψάχνω πάντα την καλύτερη τιμη, δέν θα ψώνιζα ποτέ απο narpax, θα φόρτωνα μιά προπληρωμένη που θα είχα συνδέση με το paypal αλλα απο την άλλη οι φίλοι στη narpax δέν μπορει να τους κατηγορήσει κανείς οτι είναι παράνομοι ή τίποτα τέτοιο, οπότε αφου υπάρχει χώρος γι' αυτούς, βρήκαν χώρο και χωθήκαν, εξάλου μακάρι στην ελλάδα νά 'χαμε μόνο τα λαμόγια της narpax.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 To narpax βγαίνει απο το να προλάβω "ν΄αρπαξ(ω)" οτι μπορώ πριν καταλάβουν οτι πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες;Συγχαρητήριά πάντως καλός τρόπος να προωθείς την εταιρία σου με εναν π.χ. Lioneer που αντί να παει στο ταχυδρομείο ρωτάει αθώα εδω μεσα και έρχεσαι εσυ ως Superman να μας δειξεις το κορυφαίο επίπεδό After Sales Support που έχεις Γιατί πρέπει να'ναι όλα αρπαχτή και φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Γιατί πρέπει να είμαστε προσβλητικοί σε κάθε τι που δεν μας αρέσει; Γιατί δεν χαλαρώνουμε λίγο;
Sotosgl Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Paredwse προσβλητικός σε καμία περίπτωση αν ήθελα να τον προσβάλω θα επιχειρηματολογούσα ορθότερα και θα τον έκανα σκουπίδι αλλα επειδή δεν με ενδιαφέρει άμεσα ή έμμεσα το Rapidshare ή οι παροχές υπηρεσιών της narpax και με κούρασε πραγματικά η υπερπροσπάθεια να αποδείξει οτι δεν ειναι ελέφαντας εκανα αυτο το Comment. Την άλλη φορά θα προσπαθώ να βάζω περισσότερες φατσουλες να γελάνε να κοπανιούνται να πυροβολανε για να καταλάβετε οτι δεν έχουμε ολοι την ιδια αίσθηση του Humor. Πες μου όμως πόσοι απο εδω μεσα ειχαν ακουστά την Narpax εστω και απο Random Clicking; Απλα τόνισα οτι ειναι μια απόπειρα promotion και πέτυχε τον στόχο του. Αν επιθυμουσε την βοηθεια μας οπως ο φιλος billDll http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314317&page=2 ευχαρίστως να τον ακούγαμε αλλα τωρα μετα απο τοσα post να κατηγορεί τα Forums και ολους εμας σαν καμμενους που θέλουμε να ξεσπάμε οπου βρούμε παραπαει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:12 ---------- Μάλλον τα forums είναι για να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του και να χαίρεται ότι κάπου ξέσπασε. Γιατί τελικά δε ψάχνει για απαντήσεις. Αν τις ήθελε θα ρώταγε εμάς. Κρίμα που τελικά οι on-line communities έχουν καταντήσει απλά ένα μέρος για γκρίνια και διαμαρτυρία χωρίς κανένα σκοπό και αποτέλεσμα. Κάποτε δεν ήταν έτσι! Τελικά όσο πάει το Internet χειρότερο γίνεται, όχι καλύτερο. Μα φίλε μου έγινες μέλος σε μια κοινότητα που ασχολείται με το άθλημα ή τουλάχιστον κάνει τωρα τα πρώτα βήματα του σε αυτο κσι τον ενδιαφέρει να ακούσει πολλές γνώμες πάνω σε ενα θεμα.Δεν είμαστε ενα Forum που ασχολείται με τα επεισόδιά του Ρετιρέ και των Απαράδεκτων για να έρθεις να μας ανοίξεις τα μάτια περι Rapishare και οτι μέσω εσενα και 13€ στην καλύτερη θα μπορούμε να κατεβάσουμε ολα τα επεισόδια αλλά και Backstage υλικό. Απο την στιγμή που δεν προσφέρεις κατι παραπάνω απο μια ευκολία οπως λές έναντι αμοιβής βέβαια και βγαίνουν μέλη μας και λενε οτι με τα μισα λεφτα που ζητας κανεις την δουλεια σου κατευθείαν απο την πηγή μπαμ μπαμ γιατι το κουράζουμε; Το οτι είμαστε συνειδητοποιημένοι αγοραστές μαλλον χτυπάει άσχημα τελικά
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Paredwse προσβλητικός σε καμία περίπτωση αν ήθελα να τον προσβάλω θα επιχειρηματολογούσα ορθότερα και θα τον έκανα σκουπίδι [...] Κατ'αρχήν όταν γράφεις σε κάποιον ότι πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Μάλλον για προσβλητικό μου φαίνεται εμένα. Εκτός αυτού όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνεις κάποιον "σκουπίδι", όπως αναφέρεις. Είναι προφανές ότι δεν χρησιμοποιείς "μεσάζοντες" με το rapidshare και μπράβο σου. Μπορείς να εκφράσεις ήπια και όμορφα τη διαφωνία σου. Το να προσβάλεις και να επιτίθεσαι σε κάποιον το θεωρείς θεμιτό τρόπο να εκφράσεις τη διαφωνία σου;
dhmak Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Θεμιτό νομίζω δέν είναι αλλα εκφράζει την οργή και το παράλογο του πράγματος για το ύψος των τιμών που πολάει η narpax (αέρα κοπανιστό)
Sotosgl Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ο ορισμός της αρπαχτής ή του πουλάμε αέρα δεν είναι αυτός; Από οτι βλέπεις(χωρίς να θέλω να εκθέσω άλλα μέλη) πέσανε και ποιο βαριές εκφράσεις απο την δική μου αλλα καμία αναφορά για αυτο. Ε βέβαια εχω που εχω εναν πόντο ας τους κάνουμε 2 :P Βλεπεις να ασχολουμαι αλλο;Εδω ο narpax δεν απανταει πλεον... Αλλα αν εγω ειμαι ενα νεο μελος εδω δεν εχω ιδεα απο Rapidshare και ακουω τις ανακρίβειες της κάθε εταιρίας που ψαρεύει πελάτες με την μορφή νοιάζομαι για εσας και θα σας ανοίξω τα μάτια θα περιμένω κάποιον να με προστατεύσει(Δείχνοντας ενα link για την ενότητα Rapishare ή έστω Ξεμπροστιάζοντας διάφορους τύπους που υποτιμούν την νοημοσύνη μας). Οσο πέφτουν γελοία επιχειρήματα απο την εν λογω εταιρία και ανοίγουμε διάλογο δεν γίνεται τίποτα! Άλλωστε είμαστε εδω μονο για να κράζουμε οπως μας λεει ο narpax.
narpax Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Βλεπεις να ασχολουμαι αλλο;Εδω ο narpax δεν απανταει πλεον... Το ότι δεν δίνουμε συνέχεια σε ένα thread ανούσιων αντιπαραθέσεων δεν θα πρέπει να καταλογίζεται ως αδυναμία της εταιρείας να στηρίξει τις απόψεις της. Αλλα αν εγω ειμαι ενα νεο μελος εδω δεν εχω ιδεα απο Rapidshare και ακουω τις ανακρίβειες της κάθε εταιρίας που ψαρεύει πελάτες με την μορφή νοιάζομαι για εσας και θα σας ανοίξω τα μάτια θα περιμένω κάποιον να με προστατεύσει(Δείχνοντας ενα link για την ενότητα Rapishare ή έστω Ξεμπροστιάζοντας διάφορους τύπους που υποτιμούν την νοημοσύνη μας). Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν ξεκίνησε η εταιρεία μας η κάποιος εκπρόσωπος κανένα thread. Βρήκαμε 4 threads με περιεχόμενο την επωνυμία της εταιρείας μας, σε ένα εκ των οποίων ήταν και ο τίτλος του thread. Θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε στο διαχειριστή και να ζητήσουμε τη διαγραφή τους (καθώς κάποια από αυτά ήταν προσβλητικά και συκοφαντικά). ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, και επειδή είμαστε ΚΑΤΑ τέτοιων κινήσεων, και ΥΠΕΡ της ελευθερίας του λόγου (ακόμη και αν αυτά που λέγονται είναι κατά της εταιρείας και των έννομων συμφερόντων μας) μπήκαμε στη διαδικασία του διαλόγου εκφράζοντας τη δική μας θέση στα ερωτήματα ή τις κατηγορίες που παρουσιάστηκαν από χρήστες του, και ΟΧΙ από εμάς. Ακόμη και όταν εκφράστηκαν προσβλητικές, συκοφαντικές και ατεκμηρίωτες κατηγορίες κατά της εταιρείας μας, αρκεστήκαμε στο να υποδείξουμε τους λόγους για τους οποίους ενεργεί κατά αυτό τον τρόπο η εταιρεία μας και όχι να ζητήσουμε τη διαγραφή του post, όπως και θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει. Με λίγα λόγια, δεν γίναμε «μέλη» για να εκφράσουμε την άποψή μας περί οποιουδήποτε θέματος, αλλά για να απαντήσουμε σε δημόσιες δηλώσεις, και ερωτήματα που μας αφορούν και μας ονομάζουν. Εάν οι διαχειριστές το θεωρούν διαφήμιση, θα έπρεπε να το έχουν διαγράψει από τότε που γράφτηκε και όχι να παραμένει αρκετούς μήνες χωρίς να το γνωρίζουμε και χωρίς να έχουμε κάποια ενημέρωση για να απαντήσουμε. Από ότι όμως φάνηκε, οι περισσότεροι εδώ είναι δύσπιστοι και πιστεύουν ότι το κάναμε για να "διαφημιστούμε". Εάν θέλαμε κάτι τέτοιο, θα κάναμε διαφημιστική καταχώρηση, και θα μας έβγαινε πολύ πιο "φθηνά", αλλά και με καλύτερο αποτέλεσμα. Επειδή αυτή η συζήτηση έχει καταντήσει σε ένα thread χωρίς νόημα με ανθρώπους που κατηγορούν τις υπηρεσίες μας χωρίς λόγο και αιτία, δεν σκοπεύουμε να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση, καθώς δεν βγάζει πουθενά. Δε ζητήσαμε από κανέναν να γίνει πελάτης μας, ούτε προκαλέσαμε κάποιον να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας. Απλά απαντήσαμε σε όσα μας αφορούν. Είναι λογικό κάποιοι να μην θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας, και απόλυτα αποδεκτό. Το να τις κατηγορούν όμως και να χρησιμοποιούν προσβλητικές εκφράσεις τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για τις υπηρεσίες μας, είναι όχι μόνο αγενές, παράνομο και συκοφαντικό, αλλά πολύ περισσότερο προσβλητικό για το forum που τους φιλοξενεί και την ελευθερία του λόγου που θα έπρεπε να προασπίζονται. Με εκτίμηση, Narpax Ltd
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Από οτι βλέπεις(χωρίς να θέλω να εκθέσω άλλα μέλη) πέσανε και ποιο βαριές εκφράσεις απο την δική μου αλλα καμία αναφορά για αυτο. Ε βέβαια εχω που εχω εναν πόντο ας τους κάνουμε 2 :P Το "παράπονο" το αντιπαρέρχομαι. Το προηγούμενο σχόλιο απαντήθηκε και εσύ το συνεχίζεις. Βλεπεις να ασχολουμαι αλλο;Εδω ο narpax δεν απανταει πλεον...Αλλα αν εγω ειμαι ενα νεο μελος εδω δεν εχω ιδεα απο Rapidshare και ακουω τις ανακρίβειες της κάθε εταιρίας που ψαρεύει πελάτες με την μορφή νοιάζομαι για εσας και θα σας ανοίξω τα μάτια θα περιμένω κάποιον να με προστατεύσει(Δείχνοντας ενα link για την ενότητα Rapishare ή έστω Ξεμπροστιάζοντας διάφορους τύπους που υποτιμούν την νοημοσύνη μας). Οσο πέφτουν γελοία επιχειρήματα απο την εν λογω εταιρία και ανοίγουμε διάλογο δεν γίνεται τίποτα! Άλλωστε είμαστε εδω μονο για να κράζουμε οπως μας λεει ο narpax. Δεν υπάρχουν γελοία επιχειρήματα, υπάρχουν επιχειρήματα με τα οποία διαφωνείς. Επιτέλους, χαλάρωσε λίγο. Αν δηλαδή πουλάω το Χ προϊόν ακριβότερα από τον άλλο, αυτό με κάνει απατεώνα; Στο κάτω-κάτω, ποιός σε αναγκάζει (εσένα ή οποιονδήποτε άλλο) να αγοράσει από την όποια εταιρεία; Χρειάζεται να είσαι προσβλητικός και εριστικός; Επαναλαμβάνω, δεν με ενδιαφέρει αν διαφωνείς, με ενδιαφέρει ο εριστικός και επιθετικός τόνος. Το μέλος narpax απάντησε και συνεχίζει να απαντάει σε ήπιους τόνους, σε αντίθεση με εσένα που το μόνο για το οποίο δεν τους έχεις κατηγορήσει ακόμα είναι για απάτη και κλοπή. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Και για να στο πω και πιο "χοντρά", εκθέτεις το forum που σε φιλοξενεί ανώνυμα! Το καταλαβαίνεις τώρα ή όχι;
sstratos Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Και για να στο πω και πιο "χοντρά", εκθέτεις το forum που σε φιλοξενεί ανώνυμα! Το καταλαβαίνεις τώρα ή όχι; Συγνώμη , αλλα δεν νομίζω οτι το γεγονός οτι κάποιος εκπροσωπει μια εταιρία και όχι φυσικό πρόσωπο , τον βάζει αυτόματα ενα σκαλί παραπάνω απο τους άλλους χρήστες !!! Το οτι είμαστε ανωνυμοι το ξέρουν οι δημιουργοί του φορουμ , και το ήξεραν οταν το πρωτο-ανοιξαν.Εάν δεν θέλατε τετοιες απόψεις , γιατί δεν το κάνατε prive , και να γράφονται μόνο όσοι στέλνουν με φαξ την ταυτότητα τους ? Το οτι είμαστε ανωνυμοι δεν είναι κανενός φταίξιμο.Ουτε δικό σας αλλα ούτε δικό μας.Μην κρυβόσαστε πίσω απο αυτό το επιχείρημα και τα ρίχνετε επάνω μας τώρα.. Για να πώ και την δικιά μου άποψη τώρα , ισως η εταιρία εχει κάποιο δίκαιο. Εγω το φαντάζομαι σαν να παραγγέλνει καποιος απο το εξωτερικό κάποιο προιόν (με το σκεπτικο οτι είναι ποιό φτηνό) , αλλα μόλις έρθει Ελλάδα πρέπει να πληρώσει + τελωνίο.... (την εχω πατήσει έτσι δυστηχώς). Πιστεύω οτι πρέπει να τελειώσει εδω αυτο το θέμα , γιατί δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη.Ο καθένας θα λέει το δικό του.Δώστε όλοι τόπο στην οργή...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Συγνώμη , αλλα δεν νομίζω οτι το γεγονός οτι κάποιος εκπροσωπει μια εταιρία και όχι φυσικό πρόσωπο , τον βάζει αυτόματα ενα σκαλί παραπάνω απο τους άλλους χρήστες !!!Το οτι είμαστε ανωνυμοι το ξέρουν οι δημιουργοί του φορουμ , και το ήξεραν οταν το πρωτο-ανοιξαν.Εάν δεν θέλατε τετοιες απόψεις , γιατί δεν το κάνατε prive , και να γράφονται μόνο όσοι στέλνουν με φαξ την ταυτότητα τους ? Το οτι είμαστε ανωνυμοι δεν είναι κανενός φταίξιμο.Ουτε δικό σας αλλα ούτε δικό μας.Μην κρυβόσαστε πίσω απο αυτό το επιχείρημα και τα ρίχνετε επάνω μας τώρα.. Για να πώ και την δικιά μου άποψη τώρα , ισως η εταιρία εχει κάποιο δίκαιο. Εγω το φαντάζομαι σαν να παραγγέλνει καποιος απο το εξωτερικό κάποιο προιόν (με το σκεπτικο οτι είναι ποιό φτηνό) , αλλα μόλις έρθει Ελλάδα πρέπει να πληρώσει + τελωνίο.... (την εχω πατήσει έτσι δυστηχώς). Πιστεύω οτι πρέπει να τελειώσει εδω αυτο το θέμα , γιατί δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη.Ο καθένας θα λέει το δικό του.Δώστε όλοι τόπο στην οργή... Μάλλον δεν αντιλήφθηκες τι γράφω και τι εννοώ. Κανείς δεν "κρύβεται" πίσω από κάποιο επιχείρημα, απλώς επισημαίνω το γεγονός ότι, ενώ τα μέλη είναι ανώνυμα και γράφουν ό,τι θέλουν, το forum είναι επώνυμο. Γι'αυτό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις εκφράσεις μας. Όχι μόνο στο παρόν forum, φυσικά, σε όλα τα fora συμβαίνει αυτό. Πέραν αυτού ουδέν. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Παρεδωσε η οπως θες να σε φωνάζουν, ξεκαβάλα λίγο και τα παιδιά έχουν δίκιο. Δλδ, γιατί είναι θεμιτό να "κράζουν" κάποιοι τον ΟΤΕ και την κάθε εταιρία (συνήθως Τηλεπικοινωνίες)... Επίσης όταν γράφεις χοντράδες και θές να τα μπαλώσεις, καλύτερα κάνε edit και μήν προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, έκανες διαχωρισμό χρηστών με την όποια εταιρία. Τέλος, εταιρία που μπαίνει στην διαδικασία αντιπαράθεσης σε forum, φαντάσου.. Και ναι ρε 'συ στην τελική, άν ο άλλος πάει να σε δαγκώσει πρέπει να του βάλεις χέρι. Η νοοτροπία είναι η ίδια με τον κάθε κακομοίρη που ξέρει 2 πράγματα απο Η/Υ και πάει στον άσχετο και του σηκώνει 50άρια για να του κουμπώσει το βύσμα της οθόνης. Εκεί ποιός είναι υπέυθυνος, ο 1ος ή ο 2ος. Τελικά όντως, όλοι λίγο πολύ κρύβουμε τον μ**κα μέσα μας, ε? καταπίεση, δημοτικό, δέν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά κοίτα το.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Παρεδωσε η οπως θες να σε φωνάζουν, ξεκαβάλα λίγο και τα παιδιά έχουν δίκιο. Δλδ, γιατί είναι θεμιτό να "κράζουν" κάποιοι τον ΟΤΕ και την κάθε εταιρία (συνήθως Τηλεπικοινωνίες)... Επίσης όταν γράφεις χοντράδες και θές να τα μπαλώσεις, καλύτερα κάνε edit και μήν προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, έκανες διαχωρισμό χρηστών με την όποια εταιρία. Τέλος, εταιρία που μπαίνει στην διαδικασία αντιπαράθεσης σε forum, φαντάσου.. Και ναι ρε 'συ στην τελική, άν ο άλλος πάει να σε δαγκώσει πρέπει να του βάλεις χέρι. Η νοοτροπία είναι η ίδια με τον κάθε κακομοίρη που ξέρει 2 πράγματα απο Η/Υ και πάει στον άσχετο και του σηκώνει 50άρια για να του κουμπώσει το βύσμα της οθόνης. Εκεί ποιός είναι υπέυθυνος, ο 1ος ή ο 2ος. Τελικά όντως, όλοι λίγο πολύ κρύβουμε τον μ**κα μέσα μας, ε? καταπίεση, δημοτικό, δέν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά κοίτα το. Δεν με απασχολεί τι κρύβεις εσύ μέσα σου και πόσο καταπιεσμένος είσαι από το σχολείο σου (αν και 27 χρονών, ίσως να μην το έχεις τελειώσει ακόμα...) αλλά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Συνεπώς, παραινέσεις και συμβουλές να δίνεις σε αυτούς στις ζητούν, όχι σε εμένα. Ο οποιοσδήποτε με την ελάχιστη νοημοσύνη θα είχε αντιληφθεί έως τώρα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να επικρίνουμε και να κατακρίνουμε μία εταιρεία ή ένα κατάστημα - άλλωστε το forum βρίθει αντίστοιχων threads. Το πρόβλημα έγκειται στον τρόπο με τον οποίο το κάνουμε: δεν μπορούμε να κατηγορούμε χωρίς κανένα επιχείρημα και χωρίς κανένα στοιχείο κάποιο πρόσωπο ή μία εταιρεία για "αρπαχτές" και για "φύκια για μεταξωτές κορδέλες". Εκτίθεται το forum και όχι το μέλος που γράφει τέτοιες απαράδεκτες εκφράσεις. Γιατί όλα τα μέλη είναι ανώνυμα και πίσω από την ανωνυμία τους είναι ασφαλή. Αν έχεις την ωριμότητα να καταλάβεις κάτι τέτοιο, έχει καλώς. Αν όχι, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι γι'αυτό.
Sotosgl Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 δεν μπορούμε να κατηγορούμε χωρίς κανένα επιχείρημα και χωρίς κανένα στοιχείο κάποιο πρόσωπο ή μία εταιρεία για "αρπαχτές" και για "φύκια για μεταξωτές κορδέλες". Αναψανε λιγο τα αιματα ή ειναι ιδεα μου; Ευτυχως υπηρχαν χρηστες εδω μεσα που αντεκρουσαν ΟΛΑ τα επιχειρηματα της Narpax εδω μεσα αρα δεν αοριστολογουμε και λεμε μπουρδες μονο και μονο για να ξεσπασουμε καπου(Λογια της Narpax Limited Μον. Ε.Π.Ε.) Δεν ξερω ρε παιδια αλλα τετοια σταυροφορια υπερ της Narpax υποπτο μου φαινεται... Για να ξεφυγει και ο paredwse και να πει τετοιες εκφρασεις και κακίες φαντασου τι εχει γινει.. Θα απειλησε η Narpax με κανενα εξωδικο το Insmomnia για συκοφαντικη δυσφήμιση μιας και οι δουλειες με το Rapidshare δεν πανε και τοσο καλα και θα την πληρωσουμε εμεις την νυφη... Γιατι δεν κανουμε ενα Lock να παμε σε κανενα αλλο Thread Πχ στου Εshop που εχει πολυ πλακα και γενικα σε οσα κραζουν την MS και να αφησουμε την Narpax να κανει το promotion της;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αναψανε λιγο τα αιματα ή ειναι ιδεα μου;Ευτυχως υπηρχαν χρηστες εδω μεσα που αντεκρουσαν ΟΛΑ τα επιχειρηματα της Narpax εδω μεσα αρα δεν αοριστολογουμε και λεμε μπουρδες μονο και μονο για να ξεσπασουμε καπου(Λογια της Narpax Limited Μον. Ε.Π.Ε.) Δεν ξερω ρε παιδια αλλα τετοια σταυροφορια υπερ της Narpax υποπτο μου φαινεται... Για να ξεφυγει και ο paredwse και να πει τετοιες εκφρασεις και κακίες φαντασου τι εχει γινει.. Θα απειλησε η Narpax με κανενα εξωδικο το Insmomnia για συκοφαντικη δυσφήμιση μιας και οι δουλειες με το Rapidshare δεν πανε και τοσο καλα και θα την πληρωσουμε εμεις την νυφη... Γιατι δεν κανουμε ενα Lock να παμε σε κανενα αλλο Thread Πχ στου Εshop που εχει πολυ πλακα και γενικα σε οσα κραζουν την MS και να αφησουμε την Narpax να κανει το promotion της; Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Η ευπρέπεια στις εκφράσεις είναι υποχρέωση όλων μας, δεν χρειάζονται απειλές ή εξώδικα. Όσο για τις "τέτοιες εκφράσεις" και "κακίες", αναρωτιέμαι πού υποτίθεται ότι "ξέφυγα"...
Sotosgl Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Οκ δεχτηκες μια επιθεση και ξεσπασες αλλα σαν Moderator και μαλιστα Super θα επρεπε να δινεις το λαμπρο παραδειγμα και να ριχνεις του τονους. Για προσωπικες επιθεσεις υπαρχουν και τα pm ή η διαγραφη των Posts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.