Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG200G + xρήση με καλώδιο...


i_a_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και ενα περίπου χρόνο, έχει τοποθετηθεί μέσα στο σπίτι το εν λόγω ρουτερ για ασύρματο δίκτυο μέσα σε αυτό.

Το τελευταίο καιρό όμως έχω αρχίσει να ανησυχώ γενικότερα για θέματα υγείας (ακτινοβολίες κλπ) και μιας και δεν εμπιστεύομαι "μελέτες" κλπ θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να απενεργοποιήσω την ασύρματη λειτουργία του ρουτερ και να συνδέσω καλώδια στις ethernet θυρες που έχει και να το λειτουργώ μόνο με ενσύρματο δίκτυο.

 

Δεν έχω manual και δε το βρίσκω στο νετ όπως και δεν ειμαι ιδιαίτερα σχετικό με το όλο θέμα (άλλωστε οταν εγκταστάθηκε δεν ήμουν Ελλάδα).

 

Ευχαριστώ για οποιαδίποτε πληροφορία..

Δημοσ.

α.wireless και απο εκει το κανεις disable.β.εσυ οκ κλεινεις το δικο σου.ψαξε με ενα λαπτοπ να δεις ποσα θα βρεις διπλα σου.καποια στιγμη μοθ λεει ο αλος εχω μικρο παιδι και δεν θελω ασυρματο και του απανταω .ατυην τιν στιγμη εδω που ειμαστε πιανω 12 ασυρματα που σημαινει οτιπαιρνεισ ακτινοβολια απο 12 ασυρματα και τα 2 απο αυτα ειναι ακριβως απεναντι και παιζουν με full σημα.και αν ειναι να παμε απο κατι θα παμε απο το κινητο.διοτι ολοι λενε για τα ασυρματα δικτυα αλλα οι μισοι που λενε για αυτα δεν εχουν καν bluetooth και κουβαλανε το κινητο μεσα σε τσεπη.τα σχολια δικα σας.απειρα παραδειγματα να φερω.νομιζω το adsl to wifi ειναι 100miliwatt οταν το κινητο ειναι 1000 kai to κολλας και στο αυτι.το wi fi θα περασουν 2 τοιχοι και δεν θα παιζει με τιποτα.το κινητο θα παιζει μεσα απο 10 τοιχους και ειναι τοσο δυνατο ποθ πρεπει να στιλει σημα 1-3 km μακρια που ειναι η κεραια.αν ζεις τωρα σε μια φαρμα στην νοτια αφρικη και δεν υπαρχει τιποτα αλλο ασυρματο διπλα σου ναι εκει καλο θα ειναι να μην εχεις και wifi.αλλα εδω που ζουμε ειναι τοσα τα wi fi που ενα ακομα δεν αλλαζει κατι.

Δημοσ.

poulinos, δεν έχεις άδικο... τσέκαρα και πιάνω 8 δίκτυα. Βέβαια η ισχύς τους ειναι πολύ μικρή...

Και κάτι άλλο, οι κάρτες δικτύων των φορητών (εσωτερικές/εξωτερικές) εκπέμπουν ακτινοβολία? Για παράδειγμα η pcmcii κάρτα που έχω εκπέμπει ή είναι μόνο δέκτης?

Δημοσ.

ολες οι καρτες κανουν και receive Και trasmit .πομπος και δεκτης παρεα.δηλαδη εχεις και την ακτινοβολια απο τις καρτες των pc των γειτονων.κανεις δεν θα πεθανει παντος απο wi fi.σκεψου το και αλλιως.αμα περνεις ναρκωτικα καπνιζεις σαν τρελλος ε σιγουρα δεν θα πεθανεις απο ενα πακετο γαριδακια αμα τρωςπου και που και ας μην ειναι οτι καλυτερο τα γαριδακια;) γαριδακια ειναι το wi fi ναρκωτικα τα κινητα:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...