asimakis tal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα μόλις γράφτηκα και εγώ στο φόρουμ αυτό καθώς τόσο καιρό μπορούσα να βρω απαντήσεις σε προβλήματα χωρίς να ρωτήσω.Τώρα όμως δεν μπορώ να βρω λύση.Αγόρασα και συνέδεσα μόνος μου (εκτός από μητρική με επεξεργαστή), το κάτωθι σύστημα: Intel core 2 Duo E8400 3GHz Μητρική Gigabyte GA-EP31-DS3L RAM Corsair DDR2 2GB Σκληρός Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 Κάρτα γραφικών Asus EN8400GS 512MB PCI-Express DVD-RW Samsung SH-S203 SATA 2 Η συνδεσμολογία έγινε μια χαρά.Πάω να φορτώσω Windows XP SP3 Pro GR κατεβασμένα με drivers για SATA2 και το σύστημα κολλάει.Δοκίμασα να ορίσω τους SATA ως PATA (ουσιαστικά να είναι σαν IDE) και πάλι τίποτα.Φορτώνει αρχικά τα αρχεία στην πρώτη μπλε οθόνη και όταν πάει να μπει στην κύρια εγκατάσταση των windows σταματά.Δοκίμασα 2 διαφορετικά 'κατεβασμένα' windows και πάλι τίποτα.Τα εν λόγω windows είναι δοκιμασμένα.Πραγματικά έχω κολλήσει και δεν μπορώ να βρω τι φταίει.Το σύστημα στο bios βλέπει και το DVD-RW και τον σκληρό.Καμία ιδέα;
TechFind Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μιά πρώτη ιδέα είναι οτι η μητρική χρησιμοπιοεί το ICH7, όπου κατά πάσα πιθανότητα το cd δεν έχει sata οδηγούς γι'αυτό. (http://www.msfn.org/board/Integration-Intel-Sata-t107504.html) Άλλο cd με XP ;(PM!)
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασε με άλλο cd όπως λέει και ο TechFind με sp2, γιατί μάλλον το δικό σου είναι custom made...
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν βγει άκρη με την πρόταση των παιδιών πριν (αν και νομίζω ότι αν ήταν θέμα SATA controller driver, απλά θα του δήλωνε ότι δεν βλέπει δίσκο), βγάλε ό,τι κάρτα PCI μπορεί να έχεις επάνω, κι αν πάλι γιοκ αποτέλεσμα, έλεγξε τον δίσκο με full scan του διαγνωστικού της WD από floppy (ή cd) (το ότι είναι ολοκαίνουριος δεν,,,λέει τίποτα...) (...βάλε κι ένα άλλο SATA καλώδιο σήματος, just in case...) Γνώμη μου ότι υπάρχει hardware problem (ή κάποιο conflict, ή αστοχία υλικού)
100 010 00 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Hardware ειναι το προβλημα σου και οχι σχεση με sata drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.