Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα με windows XP SP3 GR Pro με SATA2

asimakis tal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις γράφτηκα και εγώ στο φόρουμ αυτό καθώς τόσο καιρό μπορούσα να βρω απαντήσεις σε προβλήματα χωρίς να ρωτήσω.Τώρα όμως δεν μπορώ να βρω λύση.Αγόρασα και συνέδεσα μόνος μου (εκτός από μητρική με επεξεργαστή), το κάτωθι σύστημα:

Intel core 2 Duo E8400 3GHz

Μητρική Gigabyte GA-EP31-DS3L

RAM Corsair DDR2 2GB

Σκληρός Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2

Κάρτα γραφικών Asus EN8400GS 512MB PCI-Express

DVD-RW Samsung SH-S203 SATA 2

Η συνδεσμολογία έγινε μια χαρά.Πάω να φορτώσω Windows XP SP3 Pro GR κατεβασμένα με drivers για SATA2 και το σύστημα κολλάει.Δοκίμασα να ορίσω τους SATA ως PATA (ουσιαστικά να είναι σαν IDE) και πάλι τίποτα.Φορτώνει αρχικά τα αρχεία στην πρώτη μπλε οθόνη και όταν πάει να μπει στην κύρια εγκατάσταση των windows σταματά.Δοκίμασα 2 διαφορετικά 'κατεβασμένα' windows και πάλι τίποτα.Τα εν λόγω windows είναι δοκιμασμένα.Πραγματικά έχω κολλήσει και δεν μπορώ να βρω τι φταίει.Το σύστημα στο bios βλέπει και το DVD-RW και τον σκληρό.Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Αν δεν βγει άκρη με την πρόταση των παιδιών πριν

(αν και νομίζω ότι αν ήταν θέμα SATA controller driver, απλά θα του δήλωνε ότι δεν βλέπει δίσκο),

βγάλε ό,τι κάρτα PCI μπορεί να έχεις επάνω, κι αν πάλι γιοκ αποτέλεσμα, έλεγξε τον δίσκο με full scan του διαγνωστικού της WD από floppy (ή cd)

(το ότι είναι ολοκαίνουριος δεν,,,λέει τίποτα...)

(...βάλε κι ένα άλλο SATA καλώδιο σήματος, just in case...)

Γνώμη μου ότι υπάρχει hardware problem (ή κάποιο conflict, ή αστοχία υλικού)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...